Įkraunama...
Įkraunama...

Krymas, 5 dalis

Sutikome lietuvius,jie irgi kritikavo Alusta,ypac pliaza. Mes savo pliazu patenkinti ir dziaugiuosi,kad nepaklausiau patarimu rinktis viena is populiariuju JUBK kurortu. Jura nesmirdinti,ne betonas,vietis pakanka visiems. Kose siuksliu matem gerokai daugiau:D siandien isvyksta
me is savo kurorto ir traumsim kur akys mato,nakvosim kur rasim,ekspromtu. Bus matyt,kaip seksis.
Atsakyti
gal kas koki servisa patarsite, nes panasu i generatoriu, siandien neuzkurieme masinos, nusedo akumas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 08 24, 14:55)
gal kas koki servisa patarsite, nes panasu i generatoriu, siandien neuzkurieme masinos, nusedo akumas verysad.gif

Duodu patarima: matau prieinat prie ineto. Einam i google.ru ivedam автосервис Алушта, авторемонт Алушта arba автослесарь Алушта. Nusirasom telefonus ir vietoj skambinam. As tai taip daryciau.

Parasykit kaip sekesi.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 23, 18:20)
nezinau ar jums tiks, bet imetu ka pati gavau i el pasta

http://www.zigzag.lt...os/krymas-odesa

Dėkui, Cobre. Aš čia planuoju kitų metų kelionę smile.gif , bet paskaičius tokius atsiliepimus apie Krymą, galvoju, gal tada geriau Juodkalnija? g.gif Kokia jūsų nuomonė? Žinau, kad esat buvus Juodkalnijoj smile.gif
Atsakyti
Manau,priklausomai nuo poreikiu. Zmonems,kurie mato po savo kojomis siuksle,ir zmonems,kurie mato priesais nuostabu peizaza,ir atostogu poreikiai bus skirtingi.
Nakvojame lietuviu pamegtame Sudake. Ir vel- musu Liubimovkoj buvo nepalyginamai geriau. Bet cia grazesnis krastovaizdis,ryt kopsim i kazkoki salia juros esanti kalna. Ir busto kainis nesikandzioja,atvykom ir cia pat gavom numeri su terasa uz 300 grivinu. Dabar sedim toj terasoj ir degustuojam vietini vyna,su melionu ir skaniu tortu:)
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2012 08 24, 17:14)
Dėkui, Cobre. Aš čia planuoju kitų metų kelionę smile.gif , bet paskaičius tokius atsiliepimus apie Krymą, galvoju, gal tada geriau Juodkalnija? g.gif Kokia jūsų nuomonė? Žinau, kad esat buvus Juodkalnijoj smile.gif

As Kryme nebuvusi. Bet noreciau pabuvoti. Tik mano tikslai gal kiek kiti, nei daugumos, man noretusi pakeliauti po ta krasta. Papludymio poilsiui as rinkciausi kita sali ax.gif Juodkalnija man irgi labiau pakeliavimui. Nors kiti vien tik bambas ir vienur, ir kitur varto ir vargo nemato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 08 24, 20:52)
Manau,priklausomai nuo poreikiu. Zmonems,kurie mato po savo kojomis siuksle,ir zmonems,kurie mato priesais nuostabu peizaza,ir atostogu poreikiai bus skirtingi.
Nakvojame lietuviu pamegtame Sudake. Ir vel- musu Liubimovkoj buvo nepalyginamai geriau. Bet cia grazesnis krastovaizdis,ryt kopsim i kazkoki salia juros esanti kalna. Ir busto kainis nesikandzioja,atvykom ir cia pat gavom numeri su terasa uz 300 grivinu. Dabar sedim toj terasoj ir degustuojam vietini vyna,su melionu ir skaniu tortu:)

prie ko cia siuksles, tesiog mes pasirinkom ne ta vieta Kryme, as asmeniskai tikiejausi pamatyt nuostabus peizazus kaip ir jus, as buvau pasiruosus kad ten sovietmetis, nera aptarnavimo (vyra valytoja apreke parduotuveje, kad jis ejo o jinai vale grindus, atsejt jai maisosi po kojomis biggrin.gif ) mes net netkreipeme demesio, tik pasijokeme. Aisku, kai vaziuotume jau 2 karta, jau kitaip butu, tikrai daugiau i Alusta nekada schmoll.gif
na rytoj vyras vaziuoja i semferopoli ieskoti serviso, gal dar pakeliasime po Kryma, labai jau nesinori visas dienas praleisti tarp betonu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 08 24, 22:21)
na rytoj vyras vaziuoja i semferopoli ieskoti serviso, gal dar pakeliasime po Kryma, labai jau nesinori visas dienas praleisti tarp betonu. 4u.gif

Linkiu kad mašinos gedimas greitai ir neskausmingai išsispręstų 4u.gif

O dėl pliažų tai taip. Mes tik dabar, kai išvykome iš "savo" kurorto, supratome, koks ten gėris buvo.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 08 24, 21:24)
As Kryme nebuvusi. Bet noreciau pabuvoti. Tik mano tikslai gal kiek kiti, nei daugumos, man noretusi pakeliauti po ta krasta. Papludymio poilsiui as rinkciausi kita sali  ax.gif Juodkalnija man irgi labiau pakeliavimui. Nors kiti vien tik bambas ir vienur, ir kitur varto ir vargo nemato  biggrin.gif

Mes buvom buve Juodkalnijoje ir Kryme po karta. Siemet vel rinkomes tarp siu saliu- pasirinkome Kryma. Sios salys man abi siek tiek panasios: laukine gamta, daug siuksliu, mazai serviso. Na toli joms iki Turkijos, Kroatijos, Ispanijos...
Kazkas rase kad Egipte geriau, taip, jei is viesbucio neiseini ar vaikstai tik pagrindinese gatvese, bet nueikit i ju gyvenamuosius rajonus- dar netiek siuksliu pamatysit:)
Bet man patinka Krymas ir tikrai vaziuociau dar ir trecia karta
Tik kitais metais greiciausiai jau trauksim i Juodkalnija dar karta.
Beje mes nesikepinam pries saule, aisku poilsio kazkiek reikia, bet stengiames daugiau pakeliauti, pamatyti:)
Balaklavos povandeniniu laivu buvusi baze:
user posted image
Tarhantute neleido issimaudyti sios drauges:
user posted image
Inkermano vyru vienuolynas
user posted image
Nepatingejus uzlipti ant kalno atsiveria grazus vaizdai, rasit pilies griuvesius ir vienuoliu padaryta dirbtini ezera
user posted image
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2012 08 24, 22:34)

O dėl pliažų tai taip. Mes tik dabar, kai išvykome iš "savo" kurorto, supratome, koks ten gėris buvo.

Tai dziaukites kad neapsistojot kokioj Jaltoj, Alupkoj, Alustoj smile.gif
Nors mes i jusu Liubimovka buvom uzsuke, man ten zmoniu labai daug pasirode birzeli, dabar turbut ju dar daugiau buvo mirksiukas.gif

Jei Sudake neapsistojot ilgesniam laikui (t. y. nesusimokejot i prieki) , tai siulyciau pavaziuot uz Feodosijos siek tiek link Kerces puses. Bus gal ten kokie 5-15 km nuo Feodosijos, ten tiesiog pamatysit keliu vaziuojant smelio papludimius, nezinau ar ten kaimukai su pavadinimais ar Feodosijos priemiestis skaitosi, bet manau kad ten turetu patikti. Galesit net ant juros kranto apsigyvent, panasiai kaip Liubimovkoj, tiksliau ten net kojas i jura galit is savo butuko imerkti:)
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 08 25, 00:10)
Jei Sudake neapsistojot ilgesniam laikui (t. y. nesusimokejot i prieki) , tai siulyciau pavaziuot uz Feodosijos siek tiek link Kerces puses.

nakvojam Sudake tik vieną naktį, ketinam traukti prie Azovo jūros dar porai dienų, galvojau apie Ščiolkino, įdomu, ar verta?

Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 08 25, 00:10)
Nors mes i jusu Liubimovka buvom uzsuke, man ten zmoniu labai daug pasirode birzeli, dabar turbut ju dar daugiau buvo mirksiukas.gif

Taip, žmonių daug, bet kai pliažas ne kišenės dydžio, tai visi sutelpa ir nereikia iš vakaro užsiimti vietos paliekant akmenimis prispaustus dekius, kaip kad matėm šiandien Sudake...

Liubimovka, pats pliažo centras:

user posted image

ir į kitą pusę:
user posted image

šalia dar yra tokia vaikams patogi bala su jūros vandeniu, išdidžiai vadinama šv.Valentino Lagūna bigsmile.gif :

user posted image

O čia ALupkoje, trynėmės alkūnėmis tiesiogine prasme g.gif

user posted image

O šis pliažas, beje, mokamas, mums buvo pristatytas kaip vienas geriausių rajone (prie Jaltos):

user posted image

Saulėlydis Sudako pliaže :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 25 rugpjūčio 2012 - 00:00
QUOTE(flight @ 2012 08 25, 00:17)
nakvojam Sudake tik vieną naktį, ketinam traukti prie Azovo jūros dar porai dienų, galvojau apie Ščiolkino, įdomu, ar verta?

buvom prie Azovo juros ir mes.tikrai pailsejom nuo zmoniu.arciau Feodosijos yra kaimelis KAMENSKOE.ten yra du pansionatai ant pacio kranto.zmoniu labai mazai,papludemis smelio ir labai platus.mokejom uz numeri su visais patogumais ir maitinimu 75$. du suauge ir vienas vaikas.mes givenom kotedziukose mazose.bet yra ten ir dveju aukstu pastatas,balkonai visai i papludemi iseina.galit uzsukti ten.gal ir nereiks taip toli vazioti iki SHELKINO.
Atsakyti