Mum tai be problemų parašė sutikimą.
 Mum tai be problemų parašė sutikimą.Jei bendrija - vis tiek reikia 50% + 1 savininkų parašų

Turėtų šiandien ir pjaaaaaut!
  O nulupo kaip iš svetimos.... O dar kaip jis uždelsė, tai išvsi sunervino
 O nulupo kaip iš svetimos.... O dar kaip jis uždelsė, tai išvsi sunervino  Va nuo rugpjūčio jau velkasi... O atsiėjo 600Lt architektas + 600Lt konstruktorius ir 300Lt ekspertizė
 Va nuo rugpjūčio jau velkasi... O atsiėjo 600Lt architektas + 600Lt konstruktorius ir 300Lt ekspertizė   Nu ir 100lt savivaldybėj.... Eina peklon, kaip brangu
  Nu ir 100lt savivaldybėj.... Eina peklon, kaip brangu  

O nulupo kaip iš svetimos.... O dar kaip jis uždelsė, tai išvsi sunervino
 O nulupo kaip iš svetimos.... O dar kaip jis uždelsė, tai išvsi sunervino  Va nuo rugpjūčio jau velkasi... O atsiėjo 600Lt architektas + 600Lt konstruktorius ir 300Lt ekspertizė
 Va nuo rugpjūčio jau velkasi... O atsiėjo 600Lt architektas + 600Lt konstruktorius ir 300Lt ekspertizė   Nu ir 100lt savivaldybėj.... Eina peklon, kaip brangu
  Nu ir 100lt savivaldybėj.... Eina peklon, kaip brangu 

nu as is kauno bet kiek zinau visas projektas 2000-3000lt..na priklauso nuo architekto....
 nu as is kauno bet kiek zinau visas projektas 2000-3000lt..na priklauso nuo architekto.... ate sienai!mes pirmadieni osim
 ate sienai!mes pirmadieni osim  

Man kilo toks klausimas, butas pirktas su paskola... Kiek skaičiau įkeitimo sutartį, tai bankas gali ir neleisti keisti projekto?
  Man kilo toks klausimas, butas pirktas su paskola... Kiek skaičiau įkeitimo sutartį, tai bankas gali ir neleisti keisti projekto?   Tiesa skaitau, kad reikalingas architektas ir konstruktorius? O tai vienas zmogus visko padaryti negali?
 Tiesa skaitau, kad reikalingas architektas ir konstruktorius? O tai vienas zmogus visko padaryti negali?   

Man kilo toks klausimas, butas pirktas su paskola... Kiek skaičiau įkeitimo sutartį, tai bankas gali ir neleisti keisti projekto?
  Man kilo toks klausimas, butas pirktas su paskola... Kiek skaičiau įkeitimo sutartį, tai bankas gali ir neleisti keisti projekto?   Tiesa skaitau, kad reikalingas architektas ir konstruktorius? O tai vienas zmogus visko padaryti negali?
 Tiesa skaitau, kad reikalingas architektas ir konstruktorius? O tai vienas zmogus visko padaryti negali?   

Man kilo toks klausimas, butas pirktas su paskola... Kiek skaičiau įkeitimo sutartį, tai bankas gali ir neleisti keisti projekto?   Tiesa skaitau, kad reikalingas architektas ir konstruktorius? O tai vienas zmogus visko padaryti negali?

tai daugiau nieko ir netvarkiau ...
 tai daugiau nieko ir netvarkiau ... Nu šakės, reikėjo kreiptis ir mum tada į Kauną
  Nu šakės, reikėjo kreiptis ir mum tada į Kauną   Nu tikrai susinervinau... Tai ta architektė jum viską pati ir suderino? Na su kontruktorium, ekspertize?.....
 Nu tikrai susinervinau... Tai ta architektė jum viską pati ir suderino? Na su kontruktorium, ekspertize?.....

Mes parašėm tą sakinį, pirmininkas pasirašė po juo, ir net joki komiteto nariai nesirašė
 Mes parašėm tą sakinį, pirmininkas pasirašė po juo, ir net joki komiteto nariai nesirašė  Nei pažymos jokios neėmėm iš registrų centro... Kažkaip paprastai mum viskas šiuo klausimu pavyko
 Nei pažymos jokios neėmėm iš registrų centro... Kažkaip paprastai mum viskas šiuo klausimu pavyko  Nuėjo vyras vieną vakarą per butus, gavo pusė parašų, aš paskui dar pas buhalterę nuėjau, nes ji buvo nepasirašius ir vsio, ant ribos buvo parašai (iš 72 gavom 37), ir net nežinom, gal pusė ne savininkai
 Nuėjo vyras vieną vakarą per butus, gavo pusė parašų, aš paskui dar pas buhalterę nuėjau, nes ji buvo nepasirašius ir vsio, ant ribos buvo parašai (iš 72 gavom 37), ir net nežinom, gal pusė ne savininkai  Bet savivaldybėn dokus nunešė pats architektas ir visks čiki. Kaip gera, kai ta siena jau išgriauta
 Bet savivaldybėn dokus nunešė pats architektas ir visks čiki. Kaip gera, kai ta siena jau išgriauta   Uošvis kaip stvėrė dabar darbuotis, tai jau nuteikė, kad iki kalėdų turbūt galėsim kraustytis
 Uošvis kaip stvėrė dabar darbuotis, tai jau nuteikė, kad iki kalėdų turbūt galėsim kraustytis