Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(lapute33 @ 2012 06 15, 18:11)
kai termometras pradeda cypsėti  biggrin.gif

viščiukas kalasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš, mergaitės, irgi apie visas paskaitau ir karštligiškai seku Kufuke, Vylabulse temperatūrų pokyčius. Laikau už visas kumštį smile.gif Pro vaistinę ir aš paskutinm dienom prieš mėmes sunkiai praeinu - testas ant liežuvio galo guli. Va jei aš po ranka 50 juostelinių turėčiau - turbūt kas kelias vaandas daryčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 15, 18:34)
Man vyras pasako, kada jau laikas termometrą ištraukti smile.gif Jis išgirsta, kad jau pasiimu termometrą, ir pasižiūri laiką, o aš snaudžiu toliau, ir, kai jau laikas, jis mane pažadina su arbata ir sako, kad jau laikas ištraukti smile.gif Kadangi per paskaitėles prieš vestuves mums pasakojo apie NPŠ - jis supranta, kas ir kam, kodėl aš tą darau.

Savo didelio noro pastoti pradžioje nerodžiau. Iš pradžių jo ir nebuvo tokio desperatiško, o kai patyriau persileidimą - vyras tiek išgyveno dėl mano būsenos, kad aš, kai tik apsiraminau, jo stengiausi neslėgti ta tema. Bet po to pradėjo man visokie pykčiai lįsti, ėmiau viduje niršti, kad seksualinio gyvenimo intensyvumas per mažas (malonumui - pats tas, bet vaikui daryti negana), ir tiesiog kartą prisipažinau, kad kenčiu kaskart sulaukusi mėnesinių, kokia nelaiminga jaučiuosi, kad vis dar  nepavyko, ir jaučiu nuoskaudą, kad jis nepasistengia taip pat... Pokalbis buvo ne itin malonus abiem, bet dabar dar labiau bendradarbiaujame. Jeigu kas mane vėl slegia - aš išsikalbu, pasiguodžiu jam, nes laikydama savyje užsidepresuoju. Kai jam išsakau, kas mane slegia, pasidaro kur kas lengviau, nuotaika pasitaiso, nors jis man nieko nesako, tik išklauso, priglaudžia ir pažada, kad viskas bus gerai. smile.gif

Oi. Vylabusle, jau mano vyras tobulas, tai labai smagu girdėti, kad ir kitų moka nustebinti savo žmonas drinks_cheers.gif . p[askaičiau apie tavo nuotaikas ir taip lengvai pažįstu save... Man irgi sekso perteklius, paprasatia nereikėdavo tiek...Tik man vaisingos dienos, ir jau lakstau paskui vyrą, tas sako "vėl dirbt?"... blink.gif blink.gif wacko.gif fear.gif fear.gif . Aš manau, kad gal pergyvena, kad per daug iš jo tikiuosi, o maža ką - dar lemiamu momentu artilerija paves.... Artėjant mėnesinėms visada pilvą pamaudžia, papukus minkau minkau - nieko nejaučiu...o atėjus mėmėms praėjusį kartą - man isterika. Lygiai taip pat kaip ir tu - išsakaiu vyrui, kad aš kaip durnė ir vitaminą E, ir folinę, ir maitinuosi sveikai, ir skaičiuoju/matuoju - o tu??? prie bendro projekto neprisidedi visai. vitamino neįsiūlau nei per kur, valgo beleką/belekaip, parūko nedaug, išgeria kartais. O aš kaip manijos apsėsta. Iš tikro trečias vaikas ir buvo jo idėja. Aš kelis metus sakiau - jokių. Bet kai netyčia gavosi..su nelaiminga pabaiga...tai dabar negaliu kaip noriuuuuuuuuuuuuu blush2.gif . Vyrs sako - atsipalaiduojam ir negalvojam. O man - neišeina...aš neturiu laiko negalvot...juk man jau ne 18 (nepabijosiu to žodžio)tongue.gif . bet dabar jau vėl geriau jaučiuosi - ateis memes, tai ateis... lai mane balionėlis kelia aukščiau 4u.gif . aš irgi tikėjausi, kad pastosiu ir spėsiu dar drakoniuką padaryt ax.gif . ir nesisaugojau tik pirmas pora savaičių... nieko - juk mes visos kartu sudėjus - stiprios ar ne? Juk nusipelnėme geriausio??? lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 06 15, 19:54)
Netrumpas.. vıenakart persıleıdau 7 savaıcıu.. buvo kelı ıtın nedıdelı nestumaı.. buvom pas vaısıngumo specıalıste.. konkrecıau usonıene.. kurı BT netıkı.. bet jı man nepatıko.. bet ka jı sake, problemos pastot neturıu, problema ısnesıot..  g.gif

tai neitin maloni patirtis, na labai tikiuosi kad šis ciklas jums viska atpirks wub.gif
kaip idomu del BT, o kuom ji ta grindžia? čia man dvi spec. patarė BT matuot, kad atseit tik tokiu būdu greičiau savo tiksla pasieksim..
aš vaisingumo klinikoje buvau pas Meškauskienę tai ji man ir labai nepatiko, tikrai nesuprantu už ka jie ten tokius pinigus plešia, jei pacientui skiria vos kelias minutes.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 15 birželio 2012 - 21:57
QUOTE(San* @ 2012 06 15, 20:38)
Vylabusle- skaitau ir atrodo kad pasakoji apie mane su vyru  drinks_cheers.gif

Tai ką norėt, mūsų netgi katinai panašūs lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bobulka @ 2012 06 15, 22:18)
Oi. Vylabusle, jau mano vyras tobulas, tai labai smagu girdėti, kad ir kitų moka nustebinti savo žmonas drinks_cheers.gif .

Kaip linksmai tavo komentas susiskaitė lotuliukas.gif Manasis nei rūko, nei geria (dar viena auksinė jo savybė), bet už tai sėdimą darbą dirbdamas savo turto saugyklas nuolat šildo ir pan. Jeigu užisterikuoju - pripažįsta visas savo kaltes ir žada pasitaisyti, ir vėl nuo pradžių viskas biggrin.gif

Pakšt*, mes čia vis tik apie BT matavimą šnekame - kurgi daugiau aptarsi, kaip vyrai reaguoja į BT matavimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 06 15, 22:55)
kaip idomu del BT, o kuom ji ta grindžia? čia man dvi spec. patarė BT matuot, kad atseit tik tokiu būdu greičiau savo tiksla pasieksim..

BT patvirtina jau įvykusią ovuliaciją, bet neparodo jos artėjimo, kas yra visa vaisingumo požymių stebėjimo esmė norint pastoti konkretaus ciklo metu. Tik 30 proc. ciklų prieš pakilimą BT pakrenta ir galima mėginti tą pakritimą pagauti, tačiau turint galvoje, kad BT pakyla nebūtinai iškart po ovuliacijos, net ir pastebėjus pakritimą mažesnio vaisingumo porai gali būti jau pervėlu. Kitaip tariant, BT nemažai pasako apie ciklus apskritai, bet norint rezultato čia ir dabar, iš jos, kaip vienintelio vaisingumo požymio, naudos mažai. Svarbiausia yra gimdos kaklelio gleivių stebėjimas (jei priimtina - ir paties gimdos kaklelio kitimų vertinimas), o BT tik parodo, kaip pavyko pagal šiuos požymius atpažinti vaisingiausiąjį laikotarpį (na ir dar nėštumą, jei išsilaiko aukšta daugiau nei 16-18 dienų). Deja apie minėtuosius požymius kalbama neproporcingai mažai, jie nurašomi į tą pačią kategoriją, kaip visiškai subjektyvūs pilvo pamaudenimai, krūtų jautrumas ir pan., kai tuo tarpu vengiant nėštumo tai lygiaverčiai, o siekiant pastoti - net ir gerokai pranašesni už BT vaisingumo požymiai. Jiems stebėti yra ganėtinai konkrečios metodikos.

Apie gimdos kaklelio gleives
Apie gimdos kaklelį
4u.gif
Atsakyti
Mano atveju, pas mane išvis tų gleivių nelabai matyti, nebent veliasi apie gimdos kaklelį jos. O gimdos kaklelį, kad stebėti, tai kai turėjus su juo bėdų, nežinia, ką ten išstebėti.

Šįryt BT atrodo vangiai palipo vienu laipsniu, tai turiu 36,8. Po truputėlį kopia.
O sakykit, ar jaučiat kūno temperatūrą kilstelėjus, kai pašoka BT?

Labas rytas 4u.gif Gražaus ir ramaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Pasirodau ir as 4u.gif abi programos vienos dienos skirtumu brezia O linija g.gif laukiu kufukes NT bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orlyte @ 2012 06 16, 07:24)
Labas rytas,
Pasirodau ir as  4u.gif  abi programos vienos dienos skirtumu brezia O linija  g.gif  laukiu kufukes NT  bigsmile.gif  4u.gif

Pas mane tėvų daržely grafike pati pažymėjau O 13 dieną, o babyplan žymi 14 dieną g.gif
teigiamas OT buvo 12 dienos ryte..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 16 birželio 2012 - 06:33
QUOTE(Ragany @ 2012 06 16, 06:31)
Pas mane tėvų daržely grafike pati pažymėjau O 13 dieną, o babyplan žymi 14 dieną g.gif
teigiamas OT buvo 12 dienos ryte..

as OT net nedariau rolleyes.gif na ka, lauksiu ciklo galo... unsure.gif
Atsakyti
Lauksim abi. Beje, kas turit katiną. Katinai yra gerai smile.gif pas mane jų 2, iš kurių vienas - baisiau už mažą vaiką. doh.gif Tik padėk ką nors ne vietoj doh.gif ir amžinai baramės, būna ir susimušam. Bet šiaip smagu smile.gif
Nu va , damušam temą, ir aš išeinu darban.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti