Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

Ieškom draugų... juos randam... ir smagiai plepam!

Vasaraaa jau čiaaaa!!! assa.gif

Renkasi mamytės smagiai pakalbėti bet kokia tema thumbup.gif visos esam draugiškos, kai reikės paguosim ir patarsim console.gif kai reikės ir pabarsim dirol.gif susidraugaujam ir organizuojam "meetukus" gathering.gif

sutrumpinimų paaiškinimas

ex - buvęs
VT - vaiko tėvas
VM - vaiko motina
MB - mano brangusis
BB - būsimas brangusi
Briedis - pretendentas ne tik į tavo širdį bet ir į lovą
PM - pinigų maišas
Bardiūras – vyras, kuris klaidingai mano, kad jis tau reikalingas
Zviozda - apie kurią loja kalės
AA – nekomentuosim, bet svarbu KĄ NORS liurlinti jei nori būti AA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 28 gegužės 2012 - 00:36
Martanux mes su tavimi console.gif

QUOTE(sima123 @ 2012 05 25, 19:51)
dar irgi plaukuosena esu pakeitus,

faina plaukuosena, labai naturali spalva atrodo thumbup.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 27, 16:38)
o jau kokia stiliova ir grazi pasijauciau  lotuliukas.gif 

Man atrodo tu visada graži ir stiliova buvai ir esi brunette.gif bet, kad dar sykį tuo įsitikinai, tai super

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 28, 02:07)
imeciau kelias foto

O kodėl pati nepasirodei? Vaikučiai Jūsų faini, tokios nuotaikingos/ pilnos energijos nuotraukos wub.gif

QUOTE(julioske @ 2012 05 28, 18:59)
plyteles verandelej

Super thumbup.gif eilinį sykį galiu tik pagirti tavo išradingumą, sugebėjimus sugalvoti ir suktis thumbup.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 05 28, 22:32)
gavau dovanu zieda su briliku, tipo skyrybu proga

Brilikai visada gerai.... nors ir keista proga bigsmile.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 05 28, 22:40)
Ir dar į koledžo tarybos susirinkimą įtraukė. doh.gif Lyg neturėčiau ką veikt.  doh.gif

Oho kokia veikli moteriškė blink.gif ir sekmės egzamine 4u.gif

man ir vėl skauda galvą doh.gif ir kaip man atsibodo tas galvos skausmas, galvoju gal jau į kokią netradicinę mediciną kreiptis g.gif nes tradicinė tipo ir tyrimus visokiausius padarė, nieko blogo nerado.... Sako gal migrena, gerk nuskausminančius vaistus ir viskas doh.gif O man vien pamačius tuos nuskausminačius jau pykinti pradeda schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 29 gegužės 2012 - 07:58
Labas rytas....
Atsakyti
Siaip va mastau, kad jau laikas myta organizuotis bigsmile.gif Siulau kada savaitgali vaziuot pas mane i soda su vaikais ir su nakvyne. Reik tik paziuret, kada ora gera zada biggrin.gif [B]
Atsakyti
o tai i mano du kartus nukelta skiybvakari nenorit? rugpjuti nukeliau, nes raimukas liepe jos palauki ax.gif , o ir mano sesuo atskris... pas mane irgi galima su nakvyne palapinese lotuliukas.gif ) gal iki to laiko mano namo isore vaizda igaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 05 29, 09:33)
o tai i mano du kartus nukelta skiybvakari nenorit? rugpjuti nukeliau, nes raimukas liepe jos palauki ax.gif , o ir mano sesuo atskris... pas mane irgi galima su nakvyne palapinese lotuliukas.gif ) gal iki to laiko mano namo isore vaizda igaus smile.gif

Aisku, kad noriu. Dar ir i kaima uzsukciau bobutes aplankyt biggrin.gif

Beje, pas mane nereiks palapinese nakvot - jau ko ko o lovu netruksta. Va koks pliusas, kai musu seima didele. Nugi turim visi sutilpt - mama, tete, as, sesuo, brolis su zmona ir dar mano du vaikai ir dar vietos rastumem liezuvis.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 05 29, 10:33)

ir as jaučiu prisijungciau... vis arciau negu Vilnius...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas ryteliukas smile.gif

tirk citavau is praeitos temos, intikas uzluzo ir amen lotuliukas.gif

Julioske bigsmile.gif thumbup.gif

Martanux 4u.gif

Daluze tu lygtai klausei kada gristu, nu gi rytoj verysad.gif anskti ryte skrydis verysad.gif

QUOTE(Mort @ 2012 05 29, 07:43)
Man atrodo tu visada graži ir stiliova buvai ir esi :
O kodėl pati nepasirodei? Vaikučiai Jūsų faini, tokios nuotaikingos/ pilnos energijos nuotraukos 

nu aciu...bet dazniausiai nemyliu saves g.gif

Tai, kad as paparacinau lotuliukas.gif nebuvo kada, tie du strakalai sujo kaip uzsukti lotuliukas.gif spejom tik su Upjora kaip kokie tranai sukaut, kad gristu lotuliukas.gif kai grisiu i LT ikelsiu kelias smile.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 05 29, 09:12)
siaip va mastau, kad jau laikas myta organizuotis  bigsmile.gif  Siulau kada savaitgali vaziuot pas mane i soda su vaikais ir su nakvyne. Reik tik paziuret, kada ora gera zada  :

as prisijungciau jei galima bigsmile.gif tik man is anskto reku zinot, kad su darbu suderinti ax.gif

QUOTE(julioske @ 2012 05 29, 09:33)
o tai i mano du kartus nukelta skiybvakari nenorit? rugpjuti nukeliau, nes raimukas liepe jos palauki

nu blyn jungsiuos g.gif imtai, ne karo metas, svarbu su darbu suderint, kad dirbt nereiktu bigsmile.gif

einu krutulius ant saulikes padeginti, kol brolio brangioji pas gydytpju apziurai isejus cool.gif
Atsakyti
Nerealus pasipirsimas - net apsiverkiau beziuredama wub.gif

http://www.delfi.lt/...u.d?id=58816559
Atsakyti
ale tikrai jaucias kad vasara 4u.gif apsukos cia sumazejo biggrin.gif biggrin.gif

mes siandien namus issivalem,puse miesto apejom...peskom 4u.gif siokia tokia pramoga buvo....maziaus niekaip nejo pietu nulaust,tai vaiksto ir zyzia paskui,reiks mamkai su vaiku krist siandien anksciau,bo rytais vos akis praplesiu,atrodo ir nenaktinejam... g.gif smile.gif
Atsakyti
Tai kaip ten orai LT??? g.gif

As va pasikepinau savo dekolte lotuliukas.gif blyn ryt skrydis wacko.gif usisakiau viet abusike kai nusileisim....vien kelione namo su busiku kiek laiko atims.....nafik... doh.gif

Kai grisiu namo koki vakara imesiu foto pasirodyt kur buvom, ka matem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 29, 18:21)
Tai kaip ten orai LT???  g.gif 

As va pasikepinau savo dekolte  lotuliukas.gif  blyn ryt skrydis  wacko.gif  usisakiau viet abusike kai nusileisim....vien kelione namo su busiku kiek laiko atims.....nafik...  doh.gif

Kai grisiu namo koki vakara imesiu foto pasirodyt kur buvom, ka matem smile.gif

Sveikos
Na lyja siuo metu Kaune...
Atsakyti