Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų ;)

QUOTE(Upjora @ 2012 05 30, 00:34)

Pasipiršimas orginalus,ale neišspaudė vandens iš akių.

drinks_cheers.gif biggrin.gif

tokia atbukus aš nuo visko. Man viskas vienodai palikę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 30, 00:33)
mociute nevaikstanti ir dar vienos rankos nevaldo, tai kur jau tie daktarai bedings pirmos grupes neisrase? aiskus, be kysiu niekaip tikriausiai  doh.gif

Patikek, pas mus abi kojos buvo paralyzuotos, ranku judesiai suleteje ir alzhaimeris, bet jiems dar vis tiek teko irodynet kad zmogus negali savim pasirupint ir jam reikia prieziuros, negana jis pats keliasdesimt metu mediku atidirbes, bet jo "kolegoms" i tai buvo nusispjaut doh.gif tampe mumis kaip galejo ir eme pakysiukus kaip issizioje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 05 30, 01:47)
Patikek, pas mus abi kojos buvo paralyzuotos, ranku judesiai suleteje ir alzhaimeris, bet jiems dar vis tiek teko irodynet kad zmogus negali savim pasirupint ir jam reikia prieziuros, negana jis pats keliasdesimt metu mediku atidirbes, bet jo "kolegoms" i tai buvo nusispjaut  doh.gif tampe mumis kaip galejo ir eme pakysiukus kaip issizioje  doh.gif

nu zinok visiskai nestebina schmoll.gif juk cia LT! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas
Na po truputi as darbas namai ir mokslai.siandien baigiamasis egzaminas,kadangi tik dvejuose paskaitose buvau issesiu tai neesu uztikrinta savimi... teorija pasiskaiciau,bet tikrai dar yra nemazai klaustuku man...o nelankiau visu nes DIRBAU doh.gif gavau dar mokine niolikine tai doh.gif doh.gif
Visoms po balioncika siunciu 4u.gif 4u.gif
Daiset sveikinimai su seimos pagausejimu... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas ukanotas rytas 4u.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 29, 22:02)
o pas jus labai jau posh nori  g.gif kad butu visur su logotipu. nedaro mokykloje uniformu perpardavimo?

kadangi siemet mokykla patapo akademija, tikriausiai bando but posh biggrin.gif ateis pas mus i namus dar mokytojos kazkuria diena, tai reiks pasiklausinet smulkiau.

QUOTE(martanux @ 2012 05 29, 22:04)
puuupi, jei gausit ar turi mociute pirma invalidumo grupe, tai socialiniam tikrai turetumet gaut slaugos pasalpa. Kiek pamenu ten neturejom problemu, sunkiau su daktarais ir komisija mums buvo.

Dekui uz info 4u.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 29, 22:33)
mociute nevaikstanti ir dar vienos rankos nevaldo, tai kur jau tie daktarai bedings pirmos grupes neisrase? aiskus, be kysiu niekaip tikriausiai  doh.gif

Nenustebciau, jei LT tektu pavargt nemazai cool.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2012 05 30, 07:10)
Labas rytas
Na po truputi as darbas namai ir mokslai.siandien baigiamasis egzaminas,kadangi tik dvejuose paskaitose buvau issesiu tai neesu uztikrinta savimi... teorija pasiskaiciau,bet tikrai dar yra nemazai klaustuku man...o nelankiau visu nes DIRBAU doh.gif gavau dar mokine niolikine tai doh.gif  doh.gif
Visoms po balioncika siunciu 4u.gif  4u.gif
Daiset sveikinimai su seimos pagausejimu... wub.gif  4u.gif

Sekmes egzamine 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba ryta biggrin.gif , vakar biski nervuota buvau. siandien turejo paimt diiideli torta, visus pinigus jam padaryti sukisau, o vakar paskambino uzsakovas tai nukele i penktadieni, tai saldytuve pastoves, nieko jam nenutiks, kaip tik tokio tvirtesnio, ilgaamziskesnio reikejo... ale kad pinionzu nebeturiu, siandien net didziosios i darza neveziau, nes benzino jau itartinai mazai belike.... valgysim sias dienas vien skrylius lotuliukas.gif

si menesi dar alimentu nepervede man is vt darbovietes, anstole, jau visa menesi kaip serga, tai kontoroj bardakas, tik vakar issiunte i darboviete patvarkyma. skambinau vt, sake 'kazkiek' perves. ziursim kiek tas 'kazkiek', man si savaitgali meistreli zadejo verandele pabaigti, tai ka gausiu uz ta torta, tai medziagom ir daliai atlygio uzteks, kiek truks mama dades... o gyventi teks is to 'kazkiek' lotuliukas.gif o gal susimils ir perves kiek reikia?

klausimas buhalterem, patvarkyme (kurio kopija siryt gavau) nurodyta, kad ex isiskolinimas yra 5220lt, todel iki grazins man visa skola jam skaiciuos taip: nuo mma 20% nuo sumos virs mma 70%. taigi pasiskaiciavau ir noriu pasiklausti ar teisingai. tai mma=800lt kiek suprantu, nuo jos butu 160lt, ir jei (teoriskai, nes tikros sumos gi niekas nesako) jis gauna 2000lt, tai tas virs mma yra 1200lt, tai nuo ji man tenka 840lt? tai bendroj sumoj tas butu 1000lt. ir jei vt reikia moketi is viso 600lt, tai isiskolinimui padengti lieka 400lt. vadinasi visa skola man jis turetu padengti per 13 menesiu... ar tai reiskia kad as is vt po 1000lt gausiu visus metus? (jei aisku jo niekas nepaliuosuos is darbo anksciu laiko lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 30 gegužės 2012 - 08:44
QUOTE(julioske @ 2012 05 30, 09:43)
klausimas buhalterem, patvarkyme (kurio kopija siryt gavau) nurodyta, kad ex isiskolinimas yra 5220lt, todel iki grazins man visa skola jam skaiciuos taip: nuo mma 20% nuo sumos virs mma 70%. taigi pasiskaiciavau ir noriu pasiklausti ar teisingai. tai mma=800lt kiek suprantu, nuo jos butu 160lt, ir jei (teoriskai, nes tikros sumos gi niekas nesako) jis gauna 2000lt, tai tas virs mma yra 1200lt, tai nuo ji man tenka 840lt? tai bendroj sumoj tas butu 1000lt. ir jei vt reikia moketi is viso 600lt, tai isiskolinimui padengti lieka 400lt. vadinasi visa skola man jis turetu padengti per 13 menesiu... ar tai reiskia kad as is vt po 1000lt gausiu visus metus? (jei aisku jo niekas nepaliuosuos is darbo anksciu laiko lotuliukas.gif )

ne taip.
Minimalus 800 Lt. „ant popieriaus“... į rankas..678.5 n(jei nėra invalidas, ir jei neturi auginamu paties vaiku), tai 20 proc. 135,7 Lt.... jei alga 2000 lt. tai į rankas gaunasi 1554.5 tai 1554,5-678,5 lygu 876*70 proc. yra 613,2 tai bendroj sumoj maximum gali iskaiciuot 613,2+135,7 lygu 748,9, tai vadinas, jei tau priteista 600 lt. tai 748,9-600 Lt. alimentai ir 148,9 tik isiskolinimas.. tai jei skola 5220 ir jo atlyginimas nesikeistu tai jis skola išmokėtu per 35 mėnesius....

Atsakyti
aciu smile.gif na bet kokiu atveju pastovi suma butu labai geras dalykas mano nepastoviam gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 05 30, 10:13)
aciu smile.gif na bet kokiu atveju pastovi suma butu labai geras dalykas mano nepastoviam gyvenime biggrin.gif

nėr už ką... o pastovios pajamos visiems suteikia stabilumo......
Atsakyti
Martanux, labai užjaučiu dėl netekčių...

Radau šiek tiek info apie tai. Paskaityk - gal padės geriau suprasti, kas su tavimi darosi. Be to, skaitymas, apskritai ramina. Laikykis. Mes su tavim. 4u.gif

http://www.jppc.lt/j...sichologija.pdf

http://www.jppc.lt/knygos/netektys.pdf

Papildyta:
QUOTE(Spindi* @ 2012 05 30, 00:44)

tokia atbukus aš nuo visko. Man viskas vienodai palikę blink.gif

Nieko nuostabaus - juk ir ari, kaip jautis (mokslai, darbai), o ir stresų nemažai paskutiniu metu apturėjai. Laikykis. 4u.gif

WW klausė, kaip man su darbu - tai pakvietė aną sav. į antrą etapą, minėjo, kad šią sav. bus atsakymas, bet kol kas neskambino. Tačiau paskambino dėl laikino padavėjos darbo iš tos pačios įmonės, kurioje praeitą savaitę dirbau - ryt, poryt vėl darbuosiuos. smile.gif
darbo valandos - išimtinai tik dieninės, moka neblogai, todėl esu visai patenkinta. Jei pasiūlytų nuolatinį darbą - jaučiu, už tokius pinigus, sutikčiau padavėja dirbt, nes paskaičiavau, kad gaučiau tikrai daugiau nei standartinis atlyginimas, dirbant ofise ar pan.

Sėkmės visoms, kurios laiko egzaminus. 4u.gif
Papildyta:
Truputis lyrikos:

http://www.youtube.c...h?v=iLdqKUkkM6w

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annomis: 30 gegužės 2012 - 11:32
Grįžta vyras iš komandiruotės namo, vaikšto išdidžiai po namus, įspūdžius žmonai pasakoja:
- O ten žinai, nueini į pirtį, ten tokios krūtiningos merginos tau kūną ištriną, masažą padaro... Smulkmena bet kaip malonu...
Žmona toliau skaito laikraštį. Vyras vėl:
- O po to nueini nueini pietaut, tokia figūringa padavėja tau viską paaiškina, vyno įpila, skaniausius maistus pasiūlo... Smulkmenos, bet kaip malonu...
Žmona nulis reakcijos.
- O po to vakare nueini į klubą, susirandi kokią mergina, pašokdini, paplepi... Smulkmenos... Bet kaip malonu...
Žmona nepakeldama akių nuo laikraščio:
- O pas kaimyną trim centimetrais ilgesnis. Smulkmena, bet kaip malonu..
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 05 30, 13:11)
Grįžta vyras iš komandiruotės namo, vaikšto išdidžiai po namus, įspūdžius žmonai pasakoja:
- O ten žinai, nueini į pirtį, ten tokios krūtiningos merginos tau kūną ištriną, masažą padaro... Smulkmena bet kaip malonu...
Žmona toliau skaito laikraštį. Vyras vėl:
- O po to nueini nueini pietaut, tokia figūringa padavėja tau viską paaiškina, vyno įpila, skaniausius maistus pasiūlo... Smulkmenos, bet kaip malonu...
Žmona nulis reakcijos.
- O po to vakare nueini į klubą, susirandi kokią mergina, pašokdini, paplepi... Smulkmenos... Bet kaip malonu...
Žmona nepakeldama akių nuo laikraščio:
- O pas kaimyną trim centimetrais ilgesnis. Smulkmena, bet kaip malonu..

nu jo.............
Atsakyti