laba ryta

, vakar biski nervuota buvau. siandien turejo paimt diiideli torta, visus pinigus jam padaryti sukisau, o vakar paskambino uzsakovas tai nukele i penktadieni, tai saldytuve pastoves, nieko jam nenutiks, kaip tik tokio tvirtesnio, ilgaamziskesnio reikejo... ale kad pinionzu nebeturiu, siandien net didziosios i darza neveziau, nes benzino jau itartinai mazai belike.... valgysim sias dienas vien skrylius
si menesi dar alimentu nepervede man is vt darbovietes, anstole, jau visa menesi kaip serga, tai kontoroj bardakas, tik vakar issiunte i darboviete patvarkyma. skambinau vt, sake 'kazkiek' perves. ziursim kiek tas 'kazkiek', man si savaitgali meistreli zadejo verandele pabaigti, tai ka gausiu uz ta torta, tai medziagom ir daliai atlygio uzteks, kiek truks mama dades... o gyventi teks is to 'kazkiek'

o gal susimils ir perves kiek reikia?
klausimas buhalterem, patvarkyme (kurio kopija siryt gavau) nurodyta, kad ex isiskolinimas yra 5220lt, todel iki grazins man visa skola jam skaiciuos taip: nuo mma 20% nuo sumos virs mma 70%. taigi pasiskaiciavau ir noriu pasiklausti ar teisingai. tai mma=800lt kiek suprantu, nuo jos butu 160lt, ir jei (teoriskai, nes tikros sumos gi niekas nesako) jis gauna 2000lt, tai tas virs mma yra 1200lt, tai nuo ji man tenka 840lt? tai bendroj sumoj tas butu 1000lt. ir jei vt reikia moketi is viso 600lt, tai isiskolinimui padengti lieka 400lt. vadinasi visa skola man jis turetu padengti per 13 menesiu... ar tai reiskia kad as is vt po 1000lt gausiu visus metus? (jei aisku jo niekas nepaliuosuos is darbo anksciu laiko

)