po savaitelės priverstinių atostogų (dėl visų tyrimų, turėjau imti biuletenį, nes kitaip su darbais nebūčiau suderinus) Ryt į darbą, o ten aš visai nenoriu
Labuka
po savaitelės priverstinių atostogų (dėl visų tyrimų, turėjau imti biuletenį, nes kitaip su darbais nebūčiau suderinus) Ryt į darbą, o ten aš visai nenoriu
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 06 24, 10:15)
Labas rytas,
mano mažius užmigo rytiniam miegeliui, vėliau paruošiu jam daržovienės su kalakutiena ir keliausim su reikaliukais..
Ar yra mamyčių iš Žaliakalnio?
Reikės vėliau skelbimus sudėti į SM ir kitur, parduodu mažiui jau nereikalingus daiktus, neverta jų laikyt, juk keičiasi mados, kai lauksiu antro leliaus susipirksiu vėl viską...
Pasirodom Jums...

mano mažius užmigo rytiniam miegeliui, vėliau paruošiu jam daržovienės su kalakutiena ir keliausim su reikaliukais..
Ar yra mamyčių iš Žaliakalnio?
Reikės vėliau skelbimus sudėti į SM ir kitur, parduodu mažiui jau nereikalingus daiktus, neverta jų laikyt, juk keičiasi mados, kai lauksiu antro leliaus susipirksiu vėl viską...
Pasirodom Jums...

zaliakalnis jus klauso
QUOTE(Laumėnė @ 2012 06 24, 23:41)
Labuka
nado fedia, nado!
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 24, 21:25)
nado fedia, nado!
As sau ta sakau kiekviena darbo dienos ryta
sukeliau foto i fotkus, tik ziurekit ne nuo pirmos foto o nuo paskutines naujos foto, nes keldamam pamirsau kad eiliskumas atvirkscias
Labas rytas
žinau kad nado, bet...
apžiūrėjau visų foto, kurių buvau namačius
julioske, smagiai praleidot laiką
Superiniai drugelių ir piratų gimtadieniai
žinau kad nado, bet...
apžiūrėjau visų foto, kurių buvau namačius
julioske, smagiai praleidot laiką
Superiniai drugelių ir piratų gimtadieniai
Oi, mergiotes, kiek suzinojau elektronikos naujienu cia per kelias dienas.
Va, pvz, pati elementariausia sekimo programa, kuria zmogus gali net legaliai nusipirkt:
http://sekimas.lt/pr...p?id_product=87
Idiegt ta programa ner labai sudetinga ir uztektu kokiu 10-15 min. O bet taciau, pasirodo yra programu ir hakeriu, kurie sugeba ir siaip per atstuma isilaust i kompa ir sudiegt visokiu snipu programeliu
O tam va puslapyje paziurekit, kokiu tik gerybiu neparduoda. Ir telefono sekimo programas ir t.t. Tai vat, kompa perinstaliavau, sudejau galybe apsaugu ir tikiuosi, kad pades. Telefona irgi turejau pirkt nauja. Ai vien zo, bjauri savijauta del tokiu dalyku, bet neturiu kur detis
Va, pvz, pati elementariausia sekimo programa, kuria zmogus gali net legaliai nusipirkt:
http://sekimas.lt/pr...p?id_product=87
Idiegt ta programa ner labai sudetinga ir uztektu kokiu 10-15 min. O bet taciau, pasirodo yra programu ir hakeriu, kurie sugeba ir siaip per atstuma isilaust i kompa ir sudiegt visokiu snipu programeliu
Labas rytas...
košmaras.........
QUOTE(Daluze14 @ 2012 06 25, 08:45)
Oi, mergiotes, kiek suzinojau elektronikos naujienu cia per kelias dienas.
košmaras.........
Laaaaaaaaaaabas rytas
Pukis in da haus
jezau jezau koks sestadienis, iki siol nejauciu nei kojyciu, nei rankyciu
(bet ne del to, kad geriau), o todel kad sokom kaip psichai iki ryto, dvi paros be miego....o jeu kojos iki kraujo nutrintos, pusles, mazoliai
raumenys skauda, galvojau kelenai issiners, bet nieko
Noriu daaaaaaaar
as uz, ei, gal kokia chata issinuomojam savaitgaliui su vaikais
(nes speju, kad mna saviskio gai nebut kam palikti)
tu zinok sito bereikalo parasei
dabar jau lauksiu, nes dar tokios egzotikos nesu gerus
as tai nuneciau i darzeli ir padovanociau
jezau jezau koks sestadienis, iki siol nejauciu nei kojyciu, nei rankyciu
Noriu daaaaaaaar
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 23, 21:11)
nuo liepos 14 busiu klp, taip kad mielosios klaipedos rajono AA: Klasta, Pukitas, Spindi, ir sima, derinates darbo grafikus, nes bus meetas
cia ne prasymas, net ne siulymas, cia faktas!
as uz, ei, gal kokia chata issinuomojam savaitgaliui su vaikais
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 24, 01:28)
tu zinok sito bereikalo parasei
QUOTE(raimukas84 @ 2012 06 24, 10:07)
ar tiesiog jau nieko nebedaryt?
as tai nuneciau i darzeli ir padovanociau
Laas rytas!
Raimuk,мой адрес не дом и не улица мой адрес советский ....
Daluže,aš apšalus,serga jis,oi kaip sunkiai serga.
Raimuk,мой адрес не дом и не улица мой адрес советский ....
Daluže,aš apšalus,serga jis,oi kaip sunkiai serga.
Daluze, o tu nebandei i pareigunus kreiptis ka tokiu atveju daryti? Gal jie kazka padetu, pareiskima koki parasytum del persekiojimo
nes nebejuokinga sakyciau tokie dalykai
tavo vietoj bandyciau pasikonsultuot....
Bet tai kai pagalgoji,idealios sąlygos bile kam bile ką sekt...
Juk taip ir į visokias internetines bankininkystes įlyst gali,ar aš čia perdedu jau?