Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes

QUOTE(NakedA @ 2012 06 06, 15:46)
Toks jausmas ,kad cia toleruojama tik palanki meiluzems nuomone  bigsmile.gif ... taciau nenuostabu ,jug tema sukure meiluze ....

Tai kad pasileidėlė temos autorė tik tyliai skaito ir juokiasi, o ne toleruoja/netoleruoja kažko smile.gif

QUOTE(Montekrista @ 2012 06 06, 16:20)
Turbūt yra moterų, kurioms labai gera kitas , potencialias jų vyrų grobikes (na taaaip) vadinti visaip kaip...

Man labai juokinga, kai švaistomasi visokiais skambiais vardais - pasileidėlės, k. ir t. t. Protinga moteris taip nekalbės. Laiminga ir pasitikinti savimi - irgi nekalbės. Visoms kitoms - cituojant Dittą von Teese - geriausias atsakas yra gerai gyventi biggrin.gif

QUOTE(diskas @ 2012 06 06, 17:32)
Jei vyras myli - tai net minties negali but apie kitas

Kaip jau sakėte, labai slidus reikalas.
Man karts nuo karto tenka paklausti vedusių ar išsiskyrusių vyrų tiesiai šviesiai - kame reikalas, kodėl reikia moterų iš šalies? Dar nė vienas nesiskundė meilės žmonai sumažėjimu. Visi skundėsi - labai elementariai - nuoboduliu.
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 06 06, 20:23)
Yra tokiu nemazai,yra ir tokiu,kurios praso,kad prisiektu istikimybe  biggrin.gif .

tai kad to net prasyti nereikia - per santuoka, tai ieina i priesaika
Atsakyti
Vakar galvojau-ko aš tikiuosi iš vyro? KO norėčiau amžinai....Na, tikėtis ir norėti juk galima. Meilės mums ir branginimo. Viskas. Net į galvą nešauna galvoti apie ištikimybę atskirai.Kodėl
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 07, 09:12)
Vakar galvojau-ko aš tikiuosi iš vyro? KO norėčiau amžinai....Na, tikėtis ir norėti juk galima. Meilės mums ir branginimo. Viskas. Net į galvą nešauna galvoti apie ištikimybę atskirai.Kodėl

Atskirai, nes tai įeina į TAI?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 06 07, 08:26)
Atskirai, nes tai įeina į TAI?

Greičiausiai. Bet atskirai apie tai, kaip bijAU, KAD TIK JIS KAM NORS KO NORS NEPAKUTENTŲ-NĖ NEGALVOJU. oi, aš nerėkiu biggrin.gif
Papildyta:
Kažkodėl manęs negąsdina ta mintis, kad jis "išbandys" save su kita. Kur kas labiau gąsdina galimybė, mintis, kad jis nustos mane mylėti.
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2012 06 06, 22:32)
Gal daziniau klausia,ar buvo istikimas? biggrin.gif

Kam klausti,jei atsakymas bus vienas ,bet kokiu atveju-taip biggrin.gif .

QUOTE(Montekrista @ 2012 06 07, 09:33)
Kažkodėl manęs negąsdina ta mintis, kad jis "išbandys" save su kita. Kur kas labiau gąsdina galimybė, mintis, kad jis nustos mane mylėti.

Pastebejau,kad taip kalba tos moterys,kurios ir pacios mielai nusuktu i sona.Taip nepasakys ta moteris,kuriai seimoje yra svarbi istikimybe,o tau ji nesvarbi?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 07, 08:33)

Tai kad pabandžius (o tau tai nebaisu) taip ir gali atsitikti, nes tai to paties medžio šakos.

Tai gal vertėtų pradėti bijoti, kad nepabandytų savęs su kita. O čia jau viskas tavo rankose (ir ne tik rankose) tongue.gif . Kaip esu sakęs "grikių košė" 365 dienas per metus atsibosta.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 07, 08:53)
Tai kad pabandžius (o tau tai nebaisu) taip ir gali atsitikti, nes tai to paties medžio šakos.

Tai gal vertėtų pradėti bijoti, kad nepabandytų savęs su kita. O čia jau viskas tavo rankose (ir ne tik rankose) tongue.gif . Kaip esu sakęs "grikių košė" 365 dienas per metus atsibosta.

Aš nesieju sexo išimtinai su meile. Vyrai to nesieja dar labiau. Žinoma, visko gali būti, bet jausmas kitai gali užgimti ir be sexo, ir su juo. Tad kam dėl to sukti galvą?
O dėl tos grikių košės - ji irgi turi būti pateikiama išmoningai. Na, o jei vistik galva sukasi, kaip norisi lašinių - eik ir valgyk juos. Vieniems pakanka grikių, kitiems nepakaks gi ir Stiklių meniu metinio.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 06 07, 09:53)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 07, 09:57)
Aš nesieju sexo išimtinai su meile. Vyrai to nesieja dar labiau. Žinoma, visko gali būti, bet jausmas kitai gali užgimti ir be sexo, ir su juo. Tad kam dėl to sukti galvą?
O dėl tos grikių košės - ji irgi turi būti pateikiama išmoningai. Na, o jei vistik galva sukasi, kaip norisi lašinių - eik ir valgyk juos. Vieniems pakanka grikių, kitiems nepakaks gi ir Stiklių meniu metinio.

Tai kam tada save vis tramdai,kai geidi kokio svetimo vyro?Duok leidima vyrui eiti per kitas,tada ir pati galesi.Pamirsai priesaikos zodzius,kad busit istikimi bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 06 07, 10:33)
Papildyta:

drinks_cheers.gif user posted image
Sako, nuo meiles iki neapykantos tik vienas zingsnis. Bet, galima, ta zingsni isnaudot sokant tango kartu. biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti