Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba, tęsiam toliau :)

QUOTE(_Alba_ @ 2012 09 27, 11:07)
na neisivaizduoju, kaip institucija galetu (ir noretu/turetu laiko resursu) suzinoti apie kiekviena i konkursa uzsiregistravusi asmeni, kai ju (uzsiregistravusiu) per 150  rolleyes.gif

O kur tiek žmonių konkursuose dalyvauja? bigsmile.gif

QUOTE(Champagne Diamond @ 2012 09 28, 08:56)
www.vtd.lt  4u.gif

http://www.vtd.lt/index.php?-493895585

Trečiadienį debiutuoju konkurse į VT ax.gif Sakykit, kiek maždaug pokalbis trunka? Nes man tai baisiausia konkurso dalis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2012 09 28, 10:03)
O kur tiek žmonių konkursuose dalyvauja?  bigsmile.gif
http://www.vtd.lt/index.php?-493895585

Trečiadienį debiutuoju konkurse į VT  ax.gif Sakykit, kiek maždaug pokalbis trunka? Nes man tai baisiausia konkurso dalis  doh.gif

Paskutiniu metu praktiškai visur blush2.gif
...žodžiu iki 15 min vienam asmeniu, bet kaip jų būna apie 100 tai patikėkit kaip būna ilgai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 09 28, 09:11)
Paskutiniu metu praktiškai visur  blush2.gif
...žodžiu iki 15 min vienam asmeniu, bet kaip jų būna apie 100 tai patikėkit kaip būna ilgai  4u.gif

Įsivaizduoju doh.gif

Aš mažesniam mieste, darbas toks specifinis, tad tikiuosi, kad daug konkurentų nebus. Bet vis tiek neramu blush2.gif
Atsakyti
150 tai cia tik ateina i konkursa, o uzsiregistravusiu buna ir daugiau mirksiukas.gif
bet po pirmosios dalies atkrenta nemazai, bet vis tiek zodineje dalyje lieka didelis zmoniu skaicius, tai max. 10, na 15 min. kiekvienam, nes ir taip uztrunka iki velyvo vakaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2012 09 23, 20:29)
o gal kam teko suidurti, kaip vyksta kalbos patikrinimas?kokie klausimai uzduodami?

Man yra tekę dalyvauti konkurse, kur reikėjo B2 anglų kalbos. Tau klausė, kokios mano asmeninės savybės praverstų tame darbe doh.gif Esu skaičiusi, kad kitoms būna kitokios užduotys. Čia kaip įstaiga sugalvoja
Papildyta:
sakykit merginos, ar verta nešti dokumentus, jeigu reikalavime nurodyta turėti 2 metus patirties tam tikroje srityje. Na, aš turiu toje srityje 1,9 mėn. Ar labai skaičiuos pagal mėnesius? Labai man tas darbas tiktų,nes ir mokiausi su ta mintimi,kad dirbsiu būten tokį ar panašų darbą...
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2012 09 28, 10:42)
sakykit merginos, ar verta nešti dokumentus, jeigu reikalavime nurodyta turėti 2 metus patirties tam tikroje srityje. Na, aš turiu toje srityje 1,9 mėn. Ar labai skaičiuos pagal mėnesius? Labai man tas darbas tiktų,nes ir mokiausi su ta mintimi,kad dirbsiu būten tokį ar panašų darbą...

Gal pasiskambinkit ir pasiteiraukit, bus aišku ir nereiks svarstyt.
Bet kaip aš suprantu, jei į VT pretenduoji, turi atitikti VISUS reikalavimus, kurie nurodyti sąlygose.
Atsakyti
Merginos, pasakykit kiek laiko mokotės prieš dalyvaujant konkurse? Vieną kartą perskaičius įstatymą, tikrai nesijauti ,,gerai išmananti,,. Ar čia šiaip nepasitikėjimas savimi?
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 09 28, 12:46)
Merginos, pasakykit kiek laiko mokotės prieš dalyvaujant konkurse? Vieną kartą perskaičius įstatymą, tikrai nesijauti ,,gerai išmananti,,. Ar čia šiaip nepasitikėjimas savimi?

Nu jau perskaitymas tai tikrai nesimokymas, o klausimai tikrai būna labai sunkūs ir dažniausia paruošti ,,saviem,, jau dirbantiem (rašau iš patirties) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 09 28, 13:18)
Nu jau perskaitymas tai tikrai nesimokymas, o klausimai tikrai būna labai sunkūs ir dažniausia paruošti ,,saviem,, jau dirbantiem (rašau iš patirties)  blush2.gif

Man sunkiai galvon lenda doh.gif Taip norisi kažkokių įstatymų komentarų su pavyzdžiais, kad suprasti o neiškalti. O ir iškalti nėra šansų kai tokie kiekiai, tuo labiau kai kiekvienas sakinys yra svarbus. Žodž biškutį pasimetus aš ax.gif
Atsakyti
as tai anglu nelabai moku, o reikalauja b1, neapisprendziu arbandyt dalyvaut
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 09 28, 13:32)
Man sunkiai galvon lenda  doh.gif Taip norisi kažkokių įstatymų komentarų su pavyzdžiais, kad suprasti o neiškalti. O ir iškalti nėra šansų kai tokie kiekiai, tuo labiau kai kiekvienas sakinys yra svarbus. Žodž biškutį pasimetus aš  ax.gif

drinks_cheers.gif
jau mane neviltis apniko unsure.gif : atrodo sprendziau testo klausimus ir viskas ok ... kokios 5-6 klaidos
dabar vel kazkokie visiskai nematyti klausimai, knisuosi po istatymus... doh.gif
labiausiai uzknisa kada koks istatymas, nutarimas ar aktas isigali
arba visi tie atsakomybes, pagarbos ir t.t. princiapai -niekaip ju neikertu mad.gif
Atsakyti
o gal kam teko susidurt ar žinot ar yra reali galimybė vtd.lt per savitarną pasinaudot tarnybiniu kaitumu (turiu omeny be pažįstamų, be rekomendacijų t.t ir pan.) 4u.gif
Atsakyti