QUOTE(alyvine:D @ 2012 10 10, 11:50)
ir as panasu skaiciu maciau, kai uzklausiau ar tiek yra dalyvaujanciu, gavau atsakyma kad sitas sarasiukas tesiamas nuo vasaros pradzios, taip kad ne vienam konkursui.
tai kad sarasai daromi visada is naujo, kitaip tariant pradedama nuo 1

jums kazkokia nesamone pasake

juk ieinant pagal sarasa sutikrina pavardes, pokalbiui taip pat eina pagal pavardes (jos sunumeruotos), ne pagal datas ar dar ka. tai kaip reiketu susigautyti sarasuose, jei jie pildomi nuo vasaros
QUOTE(fainulkina @ 2012 10 10, 11:50)
Tas pats, o jums kaip atrodo?

Šiaip man keista, kodėl žmonės, su aukštaisiais išsilavinimais taip puola i tas įstaigas.. Algos mažesnės už eilinės med seselės, pensijų skyriuje, mergaitės faktiškai darbe gyvena, sėdi ten iki išnaktų kol darbus pasidaro.. Ir gauna 1400 į rankas

Tikrų tikriausias SVAJONIŲ DARBAS, kai pamąstai..

alga cia tikrai toli grazu nesvajoniu

darbo nesutinku, kad daug, ir kad darbu gyvena

kiek pazistu biudzetiniu istaigu darbuotoju, VT dirbanciu, tai patikekit - nepersiveikia saves, vienas pazistamas yra pajuokaves, kad dirbdamas vmi jauciasi kaip nescia moteris - viska is leto daro, nepersidirba, iseina anksciau. na aisku, priklauso nuo istaigos, nuo pareigybes, nuo pacios arbo specifikos, atsakomybes ir t.t. o tai ko nedirbti VT kad ir uz tuos 1400 i rankas (pradziai), kai dar turi savo (ar seimos) kad ir minimalu versla ar kitos darbines veiklos po darbo ar savaitgaliais? cia mano pamastymai
QUOTE(fainulkina @ 2012 10 10, 12:13)
Na, gal jūsų kaimynė šiaip priveligijuota moteris, jei jau net be konkursų ten pateko. O privilegijuotosiosms ir darbo sąlygos su paprastais mirtingaisiais gal nelygios.

Šiaip dar priklauso, kur ta jūsų kaimynė sėdėjo, ar priėmime, ar jau kur su bylom mergaitės dirba ir pensijas skiria.. Priėmime sėdinčios, kogero eina namo kai įstaiga užsidaro, o kitos eina kai darbą pasidaro

Alyvine

, bent jau Sodroje tas skaičius tikrai nei iš vasaros ar kaži kada užsilikęs.. ten tikrai tiek užsiregino dabartiniam konkursui. O aš nešiau dokus ten dar tikrai ne paskutinę dieną, paskutinę valandą

Mergaitės net perspėjo iš karto, kad jei jau pasiryšiu dalyvauti, kad konkursas užtruks absoliučiai visą dieną.