Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos planavimas ir tikėjimas

QUOTE(Karusia @ 2008 06 03, 21:48)
nu tai koks skirtumas gyvens kūdikis ar mirs. visteik pas dievulį nukeliaus  bigsmile.gif  ir žemės vargų nereiks patirti irnesakyk.gif

Siaip klausimas: Karusia, o Tu vaiku turi?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 06 03, 19:31)

Lukne, nepritariu abortui, gali negraudinti. jeigu reikia, tam yra kitokios priemonės - kontraceptikai ar pan.

Na yra, bet 100-ocentinis yra tik vienas- susilaikymas...
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 06 03, 21:48)
nu tai koks skirtumas gyvens kūdikis ar mirs. visteik pas dievulį nukeliaus  bigsmile.gif  ir žemės vargų nereiks patirti irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif Tikra tiesa.
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2008 06 03, 23:02)
Kartais nesuprantu siam gyvenime nieko blink.gif

aš irgi irnesakyk.gif ir kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių irnesakyk.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 04, 00:35)
H2O, na nereikia į mane kreiptis daugiskaita- aš nesilaukiu. Kol kas.

prisišnekėsi nono.gif:
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 06 04, 08:18)

prisišnekėsi nono.gif:

O ką? Blogai prisišnekėti? Nėra didelio skirtumo- trys vaikai ar keturi.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 06 03, 16:53)
Laikote žmones protingesniais už Dievą? Dievas nenumano kiek blogybių atneš su savo duodamais vaikais, gerai, kad žmonės Jį kontroliuoja, o tai pons Viešpats prisidirbtų tiek, kad sunaikintų ką padaręs doh.gif
Žmonės turi protą ir valią tam, kad vykdytų Dievo valią. Dievas trokšta, kad jo kūriniai būtų laimingi.Taigi, žinodami, kad turėsime didelių problemų auginti dar vieną vaiką galime naudotis Dievo mums duotais svertais ir nepasikviesti naujos gyvybės. Juk vaisinga pora ne visą laiką, o tiks keletą dienų per mėnesį. Visgi jei nepaisant mūsų pastangų gyvybė ateina, turbūt badu nemirsime, jei jos nežudysim, o pasitiksim? Gal jos dėka būsim laimingesni, nei galėtume patys sau susiplanuoti bigsmile.gif

Niekas ir nesakė, kad žmonės protingesni už Dievą...
Oi, kaip mes mokame viską "išvartyti", kad save pateisintume.
Kiek Dievas duos, man regis, reiškia visai ką kita...

QUOTE(Luknė @ 2008 06 03, 19:01)
Ką patyrė tie, kuriuos pagal mamos sprendimą nužudė dar negimusius?

Tema ne apie abortus, t.y. ką daryti, kai jau gyvybė atėjo, bet apie tai, ar leisti jai ateiti tiek kartų kiek Dievas duos, ar kištis nenatūraliomis priemonėmis, kad galėtum planuoti ateinančių gyvybių skaičių. dėl to žmogus netampa protingesniu už Dievą.
Aš esu prieš abortus. Nežadu to niekada daryti, nebent pavojus grėstų mano arba vaiko gyvybei. Bet ir tai dar ne galutinis taškas apsisprendžiant, galbūt net rizikuočiau. Tačiau, aš visgi pasisakau už kokybę, už tai, kad keli, o ne keliolika vaikų gyventų šeimoje, kad visi turėtų truputį kokybiškesnį gyvenimą...

QUOTE(Luknė @ 2008 06 03, 19:53)
Žmogus ir Dievas labai skirtingi dalykai.

Gerai, kad pasakei, nežinojom smile.gif

QUOTE(Kyškis Pyškis @ 2008 06 03, 22:19)
Pauksciai tiesos neiesko, jie gyvena ir nesukuria vaizdiniu kaip turi ar neturi buti.

Kaip gera būti paukščiu, o mes tik vargšai žmogeliai smile.gif
Juokauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 06 04, 13:50)

Kaip gera būti paukščiu, o mes tik vargšai žmogeliai smile.gif
Juokauju biggrin.gif

Tu labai teisi... Paukščiams yra įprasta dėti kiaušinėlius, jie nenaudoja kontraceptikų ir nesvarsto- auginti išsiritusius ar iš lizdo išmesti...O kadangi mes stipriai nutolom nuo gamtos, tai va tokios keistos diskusijos ir vyksta...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 04, 15:24)
Tu labai teisi... Paukščiams yra įprasta dėti kiaušinėlius, jie nenaudoja kontraceptikų ir nesvarsto- auginti išsiritusius ar iš lizdo išmesti...O kadangi mes stipriai nutolom nuo gamtos, tai va tokios keistos diskusijos ir vyksta...

Ir Kiškis nesuka dėl to galvos unsure.gif Dėl to jie tokie vislūs, ir jų pusbroliai triušiai, dabar aišku, kodėl taip greit Australiją užsikariavo. Ot padūkėliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 06 04, 15:55)
Ir Kiškis nesuka dėl to galvos unsure.gif  Dėl to jie tokie vislūs, ir jų pusbroliai triušiai, dabar aišku, kodėl taip greit Australiją užsikariavo. Ot padūkėliai wub.gif

Taip taip... O dar kai kiškį vandenyje pamirkai, jis išvis protą praranda ir pradeda nicus dauginti...
Atsakyti
Mergos, tai jau cia persimetete bartis??? Gal griskite geriau 'pas burejas' ir sau diskutuokite pagal savo stiliu, nes matau, kad taikos tarp Karusios ir jos priesininkiu tikrai nebus. O gal...? O apskritai, ko jus taip nekenciate vienos kitu? Negi pasaulyje vietos neuztenka... po viena neatrodote tokios piktos, bet kai kruvoje...
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 06 05, 18:47)
tai jau turbūt karma tokia...  purvina, škias...

A tu ne manosios karmos ziurek, tu savaji trigrasi saugok, nes prignybs dar kada kas nelauktai tarpduryje
Amen
Atsakyti
QUOTE(Pelikanė @ 2008 06 05, 18:17)
Mergos, tai jau cia persimetete bartis??? Gal griskite geriau 'pas burejas' ir sau diskutuokite pagal savo stiliu, nes matau, kad taikos tarp Karusios ir jos priesininkiu tikrai nebus. O gal...? O apskritai, ko jus taip nekenciate vienos kitu? Negi pasaulyje vietos neuztenka... po viena neatrodote tokios piktos, bet kai kruvoje...

Matyt, tavyje daug pykčio, kad visur pykimąsi matai. Čia tik humoras...
Atsakyti