Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

Sveikos 4u.gif
Ir as tesiu kefyro diena ax.gif
Vakar pradejau, gana neblogai sekesi, bet vakare vos uzmigau - skrandis reikalavo savo duokles doh.gif
Svarstykles maziau parode, bet tik biiiiski verysad.gif
Tikiuosi atsilaikysiu nuo antros dieneles blink.gif
As siandien sakiau jau lesalo palesiu su kefyru, nes vakar nelesiau.
Sekmes visoms, rasykit, kaip seksis.
Atsakyti
g.gif
QUOTE(vidule @ 2006 04 26, 10:08)
Nu ir ŠAUNUOLĖS  clap.gif gal drauge kefyriuka geriant greičiau svoris tirps.Pasiruošiau ir aš kefyro stiklinę  rolleyes.gif Tik kaži ar visą dieną ištemsiu.Kai norisi valgyti tada pradeda visokie kepsniai vaidentis,net ir kvapą užuodžiu  blush2.gif

va obuoliuka kramsnoju lotuliukas.gif nes alkis uzpuole doh.gif galvoju ir ryt gyvent tik kefyru ir obuoliais lotuliukas.gif aisku jei pasiseks g.gif kaip laikotes paneles?
Atsakyti
Mergaites, ar jums neatrodo, kad musu misinys nuejo i antra plana, o pirma vieta uzeme iskrova ir dieta.Bliamba man atrodo, kad taip yra del to, kad norim kuo greiciau numesti tuos savo lasiakus.Nu, gal as ir klystu, bet man tai tikrai taip yra. Misinuka palieciu ne taip ir daznai, dazniau galvoju kaip kokia iskrova padaryti ar is viso pabadauti.

Vakar Bagyra32 uzsimine kazka apie rukyma ir man atrodo nesulauke jokio palaikymo. Bagyra32, zinok ir man ta pati problema, noriu est, tai ir varau i balkona.Uzsilenksiu kokia diena blink.gif

Kefyro diena skelbiu pradeta drinks_cheers.gif .Jau isgeriau dvi stiklines. Man buvo taaaip skanu, kad net kolegos uzsinorejo, nes as labai rodziau savo emocijas. Rinkaus rinkaus pardej koki ta kefyra pirkti(nes kiti man smirdi) ir dziaugiuosi nusipirkus Zemaitijos pieno1.5 rieb.kefyriuka VASARA.man tai jis drinks_cheers.gif
Atsakyti
As lesiau siandien, geriu vandeneli, arbata. O dabar lekiu kefyro pirkt. Dar pora obuoliuku sugrauziau. Bet siandien einu sportuot, tai paskui nugriusiu dar jei visai nevalgysiu. Sekmes ir skanaus kefyroooo.
Atsakyti
Kad mūsų vyrai nestorėtų hihihi.gif

"Ar žinote, kodėl vedę vyrai storėja? Vienišas vyras pažiūri į šaldytuvą, pamato, kas ten jo laukia, ir atsidusęs eina į lovą.

Vedęs vyras pažiūri į lovą, pamato, kas ten jo laukia, ir eina prie šaldytuvo."

Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 04 26, 11:25)
"Ar žinote, kodėl vedę vyrai storėja? Vienišas vyras pažiūri į šaldytuvą, pamato, kas ten jo laukia, ir atsidusęs eina į lovą.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano atveju turbut yra panasiai, nu bet kai sukusiu angel.gif net nepaziures jis man i saldytuvo puse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolka77: 26 balandžio 2006 - 10:32
QUOTE(Lija @ 2006 04 26, 11:24)
As lesiau siandien, geriu vandeneli, arbata. O dabar lekiu kefyro pirkt. Dar pora obuoliuku sugrauziau. Bet siandien einu sportuot, tai paskui nugriusiu dar jei visai nevalgysiu. Sekmes ir skanaus kefyroooo.

aciu drinks_cheers.gif atu ir skanaus drinks_cheers.gif bet gal ko nors uzkrimsk arba nepersisportuok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 04 26, 10:25)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka77 @ 2006 04 26, 11:23)
Mergaites, ar jums neatrodo, kad musu misinys nuejo i antra plana, o pirma vieta uzeme iskrova ir dieta.Bliamba man atrodo, kad taip yra del to, kad norim kuo greiciau numesti tuos savo lasiakus.Nu, gal as ir klystu, bet man tai tikrai taip yra. Misinuka palieciu ne taip ir daznai, dazniau galvoju kaip kokia iskrova padaryti ar is viso pabadauti.

Kefyro diena skelbiu pradeta  drinks_cheers.gif .Jau isgeriau dvi stiklines. Man buvo taaaip skanu, kad net kolegos uzsinorejo, nes as labai rodziau savo emocijas. Rinkaus rinkaus pardej koki ta kefyra pirkti(nes kiti man smirdi) ir dziaugiuosi nusipirkus Zemaitijos pieno1.5 rieb.kefyriuka VASARA.man tai jis  drinks_cheers.gif

Man tai jau kaip savaime suprantama tapo, tai daug ir neakcientuoju.

Aš jau visą litrą suvariau, va pietūs, eisiu pasivaikščioti, kad nepradėčiau apie maistą galvot ir dar litriuką pirksiu
Atsakyti
man ir baigias pirmasisi litras. pirkau tai du. nu dar kolegas pavaisinau po nepilna stiklinaite.As ir vakare einu pasportuoti showoff.gif
Atsakyti
niu jo as tai kolkas vandenuka geriu o vakare tortus valgysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2006 04 26, 10:46)
niu jo as tai kolkas vandenuka geriu o vakare tortus valgysiu doh.gif

ax.gif kokia proga tortai? ax.gif gal tavo tortadienis?
Atsakyti