Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinys žarnyno valymui-3

Bandom. mirksiukas.gif Jaučiu mano kolega manęs nesupras doh.gif Jau ir tai grąsina MB paskambint paskųst, kad nepietauju biggrin.gif Sakau - jis žino, kokie mano pietūs.... biggrin.gif
Jaučiu galima kokios neriebios varškės, kad jau jei jausim kaip žemės iš po kojų slysta, tsakant "na vsiakij požarnij".
Atsakyti
Tai ką merginos drinks_cheers.gif ryt kefyro ar pasukų dieną darom 4u.gif Pažiūrėsim, kokie rezultatai, iš kart prisipažinsiu be kavos puodelio nė dienos, taigi aš nusižengsiu, bet kavos išgersiu 4u.gif
Atsakyti

Kas ryt kefyro dieną darot? Virtualus kefyriadienis biggrin.gif
[/quote]

As irgi noreciau prisijungti, bet galvoju gal mano leliui tai nepatiks g.gif is ko gi tas pienukas gaminsis g.gif
Nors siandien irgi dar visai nedaug valgiau, o vat dabar gryzau pasportavus ir likeriuka siurbcioju doh.gif nu bet labai jis man skanus ir tik truputeli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2006 04 25, 16:52)
As irgi noreciau prisijungti, bet galvoju gal mano leliui tai nepatiks g.gif  is ko gi tas pienukas gaminsis g.gif

As tai nerizikuociau, dar spesi, kai leliaus nemaitinsi. g.gif
Atsakyti
Manau, jei skysčių bus pakankamai tai ir pienelio bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastinute @ 2006 04 25, 14:45)
Pakasiuk panasiai  blush2.gif  man tos dienos tai jauciuosi kaip balionas  ax.gif    ir tada labai noriu visko kas saldu  blush2.gif  ir aisku savo norams labai daznai neatsilaikau  doh.gif  doh.gif

As tai irgi per PMS gyliuoju blink.gif Skrandis reikalauja auku, nervai nelaiko... doh.gif Bet ziuriu tas sindromas kuo toliau tuo anksciau atsiranda ir ilgiau tesiasi g.gif biggrin.gif

QUOTE(jovita02 @ 2006 04 25, 15:01)
Gal  nestuke.gif  g.gif

Kas ryt kefyro dieną darot? Virtualus kefyriadienis  biggrin.gif

As ir siandien kefyrinuosi ir ryt prie kompanijos. Jei visos, tai visos biggrin.gif group.gif

QUOTE(Lija @ 2006 04 25, 15:05)
Is galvos man tas kefyras isejo  doh.gif  As tai nezinau kaip ir kiek jo gert. Kazkas pasiule ir uzsikabinau uz minties  biggrin.gif  Na manyciau pora litru dienai bus pats tas. Nu gal koki vaisiu suvalgius nebus griekas dar. Bandom ryt?

As isgeriu 1,5litro bet labai lieso kefyro max 1%, plius dar arbatos

QUOTE(lipisinas @ 2006 04 25, 15:43)
Tai ką merginos  drinks_cheers.gif ryt kefyro ar pasukų dieną darom 4u.gif Pažiūrėsim, kokie rezultatai, iš kart prisipažinsiu be kavos puodelio nė dienos, taigi aš nusižengsiu, bet kavos išgersiu  4u.gif

o kaip tavo siandienine iskrova? Jau nusizengei ar dar ne? Kaip tavo svarstykles? Mano nejuda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2006 04 25, 18:23)
As tai irgi per PMS gyliuoju  blink.gif Skrandis reikalauja auku, nervai nelaiko... doh.gif Bet ziuriu tas sindromas kuo toliau tuo anksciau atsiranda ir ilgiau tesiasi  g.gif  biggrin.gif
As ir siandien kefyrinuosi ir ryt prie kompanijos. Jei visos, tai visos  biggrin.gif    group.gif
As isgeriu 1,5litro bet labai lieso kefyro max 1%, plius dar arbatos
o kaip tavo siandienine iskrova? Jau nusizengei ar dar ne? Kaip tavo svarstykles? Mano nejuda verysad.gif

as merginos ketvirtadieni kefyrinsiuos,nes ryt jau zuvytes nusipirkau doh.gif o jums ryt sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as siandien susimalsiu ta misinuka ir nuo rytojus pradesiu "sluoti" zarnyna. essen.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
bandau savo gyvenime daryt pirma iskrovos diena blink.gif , geriu kefyra ir arbata , dar ir kavos pora puodeliu dadejau tongue.gif , per diena lyg ir nieko alkis didelis nekankina , bet vakare bijau , kad tik prie saldytuvo neprikepciau lotuliukas.gif

vakar minus 10 pasiteiravau , tai patare jei kefyro tai pusantro litro , jei pasuku tai du isgert galima , kavos pora puodeliu ir arbatos 4u.gif

truputeli galva skauda , nes rukau daug blush2.gif , o valgyt siandien tai nevalgiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2006 04 25, 18:30)
o as siandien susimalsiu ta misinuka ir nuo rytojus pradesiu "sluoti" zarnyna. essen.gif

o kur galeciau rasti moliugu seklu ir sezamo,nes saindien tik lazdyno riesutu radau verysad.gif
Atsakyti
Svarstyklės nejuda gun_rifle.gif , šiandien tik šoninės gabaliuką surijau ax.gif
Moliūgo sėklų ir sezamo būna IKI gal ir maximoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lipisinas @ 2006 04 25, 18:54)
Svarstyklės nejuda gun_rifle.gif , šiandien tik šoninės gabaliuką surijau ax.gif
Moliūgo sėklų ir sezamo būna IKI gal ir maximoj biggrin.gif

cia prie sveriamu vaisiu ieskot?ar maiseliais?
Atsakyti