Įkraunama...
Įkraunama...

MRU valstybiniai egzaminai :)

Sveikos 4u.gif
o man kažkaip nelabai sekėsi, pirmą klausimą atrodo parašiau, bet antrą nuvažiavau ne į tą pusę doh.gif
1. Anglo-saksų tradicija.
2. Teisinių santykių objektas-sąvoka. rūšys.Palyginti su dalyku (kažkaip panašiai skambėjo ... )

Išlaikyti nesitikiu.... schmoll.gif Atrodo ir mokiausi nemažai, bet kažkas kažkur užsiblokavo, bandysiu laimę žiemą cool.gif

Mergaitės, kas laikys DT valstybinį: gal kas turite kažkokius konspektus kad siejasi su socialine sauga? nes spauzdintų įstatymų negalima neštis, nes jie neoficialūs...ką darysite?
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2014 05 11, 17:16)

Mergaitės, kas laikys DT valstybinį: gal kas turite kažkokius konspektus kad siejasi su socialine sauga? nes spauzdintų įstatymų negalima neštis, nes jie neoficialūs...ką darysite?

as bent jau nesiuosi tik DK, nes tie oficialus savadai kainuoja po kelis simtus, tai pirkti nesiruosiu, o ir naudos kazi ar butu, geriau pasimokyti ir tikesiuosi geriausio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 05 11, 19:54)
as bent jau nesiuosi tik DK, nes tie oficialus savadai kainuoja po kelis simtus, tai pirkti nesiruosiu, o ir naudos kazi ar butu, geriau pasimokyti ir tikesiuosi geriausio smile.gif

Sveiki, as laikiau DK , patarimas- neskites tik OFICIALU kodeksa, turiu omeny, nespausdinta ir tiesiog irista, nes paims. o teises aktu knygu atsinesa priziuretojai per egzamina ir duoda naudotis. tad galit ir nesispasudint
Atsakyti
idomu kada gi bus TT rezultatai? smile.gif
Atsakyti
Kiek girdėjau- per 5 darbo dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2014 05 12, 11:00)
Kiek girdėjau- per 5 darbo dienas smile.gif

tai iki 5dienio dar yra laiko pasimlest blush2.gif
Papildyta:
Beje gal yra laikanciu baudziamaja?
kuo galima bus naudotis?
ar senato nutarimais tarkim plesimo bylose ir pan. bus galima naudotis ar ne>?
Atsakyti
QUOTE(baltojiiltis @ 2014 05 12, 00:59)
Sveiki, as laikiau DK , patarimas- neskites tik OFICIALU kodeksa, turiu omeny, nespausdinta ir tiesiog irista, nes paims. o teises aktu knygu atsinesa priziuretojai per egzamina ir duoda naudotis. tad galit ir nesispasudint

tai taip suprantama, kad tik oficialu, reikes tik naujesni DK nusipirkt smile.gif
Papildyta:
Man dar idomu ka ta priziuretoja darys, kai firuzes nebebus, toliau ieskos kitu suguloviu, ar nuelis rankas ir supras, kad pries Hiure geriau neiti g.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas ruošiatės laikyti tarptautinės teisės valstybinį? rolleyes.gif
Iš ko mokotės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 05 12, 09:55)
tai taip suprantama, kad tik oficialu, reikes tik naujesni DK nusipirkt smile.gif
Papildyta:
Man dar idomu ka ta priziuretoja darys, kai firuzes nebebus, toliau ieskos kitu suguloviu, ar nuelis rankas ir supras, kad pries Hiure geriau neiti g.gif

what?
Atsakyti
QUOTE(baltojiiltis @ 2014 05 13, 13:52)

ne i ta tema pataikiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na kaip jusu teises teorija?
Pas mane islaikyta thumbup.gif
liko dar vienas ir bus pagaliau pabaiga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2014 05 16, 11:57)
Na kaip jusu teises teorija?
Pas mane islaikyta thumbup.gif
liko dar vienas ir bus pagaliau pabaiga drinks_cheers.gif

pas mane dar nėra rezultato
Atsakyti