Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 06 06, 08:48)
O ka turi omeny "teslos lapukai"? Cia kas ir kaip turi atrodyti?  blush2.gif

Va cia yra fotkes, mazdaug, kaip atrodo: http://marijampoleci...ai-iid-64804831
Tikiuosi, nepalaikys uz reklama doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Grelita @ 2012 06 06, 13:24)
Jau uzsisakiau receptu knygute! Aciu Skorpei uz nuoroda!  4u.gif Nu su ta plyta tai man galvos skausmas,neesu is tu naginguju  blush2.gif ,labai noreciau su inicialais,bet pati to nepadarysiu smile.gif jei kas ziot kur kas tokius darbelius atlieka,informuokit, ACIU!!!!  ax.gif

Imesk ir man, prasau, ta receptu knygutes nuoroda, kazkaip praleidau irgi 4u.gif
Ir plytos reiktu, kad kazkas padarytu... blush2.gif

liepacka, atrodet visos - tobulai!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo admirable: 06 birželio 2012 - 17:03
QUOTE(admirable @ 2012 06 06, 18:02)
Va cia yra fotkes, mazdaug, kaip atrodo: http://marijampoleci...ai-iid-64804831
Tikiuosi, nepalaikys uz reklama doh.gif  biggrin.gif
Imesk ir man, prasau, ta receptu knygutes nuoroda, kazkaip praleidau irgi 4u.gif
Ir plytos reiktu, kad kazkas padarytu...  blush2.gif

liepacka, atrodet visos - tobulai!!! wub.gif

ir as noreciau nuoroda su receptu knyga, ir plytos kas padarytu! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nuostabi mamyte @ 2012 06 06, 17:56)
Dzniausiai duodami jie ant tilto,kai prirakina spyna  mirksiukas.gif

atrenka ir ismeta o kurie lieka...??
aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal galeciau prisijungti prie jusu pastuko? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi prie Jūsų ir aš 4u.gif vestuvės 07.07 Kaune, o pati aš šiaulietė smile.gif
perskaičiau 6 temas atgal ir visai galva susisuko.. doh.gif man jau baisoka darosi, jūs visos šitaip ruošiatės blink.gif šaunuolės, ne kitaip thumbup.gif
kiek skaičiau, niekur neradau - kur sūrį užsisakinėja Šiaulių svočiutės? ačiū smile.gif
o kažin paprasti balionai ar nepakeltų to gandro?
ir dar - o paprastus balionus, žaidimams ir tt. kaip jūs pučiat? prieš pat žaidimus? pompą kokią perkat?
ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-neringa: 06 birželio 2012 - 19:48
Sveikos 4u.gif

Seniai berašiau, atsirado visokių nesklandumų dėl vestuvių, mano MB tuo metu bus Švedijoj ir negalės grįšti į vestuves, o išteka jo vienintelė sesuo verysad.gif Tai iš pradžių norėjau viską mesti ir nieko nebedaryti ir neiti svočiauti, bet pakalbėjau su jaunąją tai ji lprašė kad būtent aš būčiau... Tai gausiu naują piršlį doh.gif Net neįsivaizduoju, kaip tada čia viskas bus... Bet jau vėl kibau intensyviai į darbus, nes laiko beveik nebeliko, o darbų!!!!
Atsakyti
Labas rytas
Vakar buvau pas siuveja, mano suknia galutinai pasiuta ir pakabinta ant manekeno. Dedu jos nuotrauka i musu pastuka smile.gif
Atsakyti
Jogvile wub.gif pasakiška suknute
Atsakyti
QUOTE(nuostabi mamyte @ 2012 06 06, 13:51)
Nesinori maisytis tarp svociu pasiruosimo,bet idomi man ir jusu nuomone...Rasiau jau apdareliuose,bet cia pasikartosiu ir atnesu viska,ka pavyko susirinkt ivertinimui.Issinuomavau suknele,td pamerges rinkosi,mano morkine,ju melyna...zodziu po kaire spalvu kontrastai,o po desine pamergiu sukneles ir mano

user posted image
Papildyta:
Nemanykit kad as esu patenkinta,kazkaip kuo daugiau ziuriu,tuo labiau man cia nesiziuri biggrin.gif

Aisku cia visiskas kontrastas, bet manau jei gelemis suzaistumet butu isvis super: svociai oranzine puokste, pamergems po melyna. ir butu kaip taip sutarta wink.gif

pas mus bus zalia su oranzine....tai ir visaip kaip galvojam suzaisti taip.
Papildyta:
QUOTE(Grelita @ 2012 06 06, 15:24)
Jau uzsisakiau receptu knygute! Aciu Skorpei uz nuoroda!  4u.gif Nu su ta plyta tai man galvos skausmas,neesu is tu naginguju  blush2.gif ,labai noreciau su inicialais,bet pati to nepadarysiu smile.gif jei kas ziot kur kas tokius darbelius atlieka,informuokit, ACIU!!!!  ax.gif

O kokia receptu knygute ir kam ja naudojat gal galit papasakoti ? wink.gif
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
sweikutes smile.gif

na manau, kad paprastu balionu daugiau reiketu nei helio smile.gif galbut ir graziau kiltu helio balionai nes tam pritaikyti smile.gif o del balionu putimo tai manau kad reikia itraukti i uzduotele kad ir prisipustu patys tai nereikes del nieko rupintis ieskant jokios pompos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenEyes @ 2012 06 06, 11:23)
del sariusio keitimo, tai as uz, ypac kai yra kam tuo uzsiimti!
va kaip, as matai siauro mastymo, pati nemegstu labai saldumynu, na nebent kartais uzplaukia, tai manau, kad ir kiti nepuls skanaut biggrin.gif tai man irgi dabar reikia susimastyti , o jei 40 zmoniu tai koki suri sakyt? ka sjau isbandet? suris bus desertins g.gif

o  del jaunuju tai jo, pati jaunoji daug ka supirko ri rupinasi klausineja ar konereikia ir t.t. smagu kai sitaip, ir jokiu reikalavimu nekelia, sako viska sjiem bus gerai biggrin.gif o irsleliui teks su bugnaisabelst, jei muzikantas sutiks gitara prigriebti ir ppabrazdinti, nesmoka smile.gif

Tai tvarka tada uzsiimsiu sarasiu as smile.gif
Tada merginos norincios but sarasiuke man i az prasau parasykit nes nemanau kad spesiu gaudyt paciam forume visas norincias:)(zinoma tos kuriu dar nera sarasiuke)

as tai jaunosios prasymu suri uzsakinesiu is ukininkes tikra lietuviska kaismiska:)))

As irgi labai patenkinta jaunaisiai nes jokiu dideliu reikalvimu ir pasiteirauja ar ko nereikia ar ka padaryti gal ir viskas jiem gerai:)

o del spalvu tai ma raudona ir melyna labai graziai ziurisi:)))

Ir dabar musu pulkas bus salotines pamerge ir as busiu su rugiageliu melynumo suknele ilga, pamergiu trumpos:) nezinau kaip kartu atrodys bet nuotakai tiko tokios saplvos tai ir nebesuku galvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 07 birželio 2012 - 09:19
QUOTE(Jogvile @ 2012 06 07, 07:14)
Labas rytas
Vakar buvau pas siuveja, mano suknia galutinai pasiuta ir pakabinta ant  manekeno. Dedu jos nuotrauka i musu pastuka smile.gif

Labai grazi suknute! thumbup.gif
Atsakyti
na musu jaunieji irgi nera reiklus smile.gif kadangi grizta tik dvi savaites pries vestuves i Lietuva smile.gif buvo tik vienas jaunosios prasymas del sukneles spalvos smile.gif stiliu rinkausi pati smile.gif
Atsakyti