Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 06 01, 10:00)
liepacka bigsmile.gif , super super super!!!  thumbup.gif  Labai sauniai prisiruosta, matosi, kad pastangu ideta daug ir minciu i viska  rolleyes.gif Jau vien is foto matosi, kad svente bus puiki  ax.gif

viska semiausi is sito forumo. daugelio idejas pavogiau. na bet esam tam , kad dalintumemes. aciu jums visosm:) tikiuosi, kad sventes nesugadins oras ir ne kurios pikciurnos sventeje, kurioms zinau, kad vis tiek kazkas nepatiks.
Atsakyti
liepacka, kaip šauniai viskas thumbup.gif

turiu keletą klausimėlių
dėl atirukų palinkėjimams.. kur juos susegsi (nes aš irgi panačiai galvojau kažką daryt) bigsmile.gif

ir rašalas piršto anspaudams: kur jo reik žiūrėt, kanceliarinėse ar rankdarbių krautuvėj bigsmile.gif
Atsakyti
aciu uz virves zaidimo nuoroda:) o del rasalo medziui ir man idomu kur gauti nes labai faina mintis:)
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2012 06 01, 10:09)
liepacka, kaip šauniai viskas  thumbup.gif

turiu keletą klausimėlių
dėl atirukų palinkėjimams.. kur juos susegsi (nes aš irgi panačiai galvojau kažką daryt)  bigsmile.gif

ir rašalas piršto anspaudams: kur jo reik žiūrėt, kanceliarinėse ar rankdarbių krautuvėj  bigsmile.gif

ATVIRUKU NIEKUR NEKABINSIU. ANT JU SVECIAI TURETU KAZKA UZRASYTI IR IMESTI I TA DEZE. PRADZIOJ GALVOJAU, KAD GAL NORMALIA PASTO DEZE PADARYTI, KAD PO TO PASIKABINTU, BET MUSU JAUNIEJI NAMU NETURI IR NEREIKALINGA JI, TAI SITA DEZE TIESIOG ISMES IR VISKAS. I TOKIA DEZE SVECIAI GALI MESTI IR SAVO ATVIRUKUS AR SIAIP KA. ZINAU, KAD TETA IMES JAI RASYTUS JAUNIKIO LAISKU VAIKYSTEJE.

O DAZUS PRIKAU WWW.SPALVUNAMAI.LT
Atsakyti
ui merginos kaip jus visos sauniai pasiruose:) cia tiek minciu ir ideju kad nespeji sugeneruoti kaip ka padaryti:)
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2012 06 01, 09:31)
panos dedu savo albuma
http://public.fotki.com/aevestuves/
slapukas ae
po savaites irgi istrynsiu

dar veiksmas vyksta, ns siuo metu keliu

super!!!!!!!!!!! gal gali i pastuka imesti burbulu etiketes;), as galvoju panaisia daryti, ir tik vaikams dalinti, tai butu smagu, jei pasidalintum;) aciuuuu
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 06 01, 10:59)
super!!!!!!!!!!! gal gali i pastuka imesti burbulu etiketes;), as galvoju panaisia daryti, ir tik vaikams dalinti, tai butu smagu, jei pasidalintum;) aciuuuu

Imesiu. as burbulus pirkau, ns galvojom, kad pusim , kai soks jaunieji valsa, bet tsisakem sito, kad kas koju po to neissisuktu. tada galojau, kad gamtoj papusim, nuotrauku padarysim. na ir paskutinis variantas prie baznycios naudosim kartu su ziedlapiais:)
imesiu , kai grisiu. varau manikiura daryti ir suknele pasiimti dabar:)
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2012 06 01, 09:31)

thumbup.gif saunuole, labai fainu dalyku yra. Super mintis su tuo medziu ir antspaudais - dazai faini. Reik eit pasidomet ju kaina. Sekmes tyt startuojanciom. Orelis lepint nezada, bet auksciau nosis 4u.gif

liepacka, kaip vadinasi tie dazai? Kalkiniai, pigmentiniai ar dar kokie. Nelabai susigaudau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 01 birželio 2012 - 10:35
QUOTE(liepacka @ 2012 06 01, 11:13)
Imesiu. as burbulus pirkau, ns galvojom, kad pusim , kai soks jaunieji valsa, bet tsisakem sito, kad kas koju po to neissisuktu. tada galojau, kad gamtoj papusim, nuotrauku padarysim. na ir paskutinis variantas prie baznycios naudosim kartu su ziedlapiaissmile.gif
imesiu , kai grisiu. varau manikiura daryti ir suknele pasiimti dabar:)

Atsargiai ir čia, nes tie burbulai kai nutūpia ant rūbų, sprogsta ir išdžiūna, lieka labai negražios dėmės. Kad jaunosios suknelės nesugadintumėt šventei tik prasidėjus. Vienos draugės gimtadienyje taip jos suknelę apiburbuliavo. Nebet sukontroliuosit, kad tiesiai į žmones ir jų rūbus nepūstų tų burbulų.
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif
Nors šventė jau ir praėjus, vis dar čia sukiojuosi... ax.gif Labai įdomu kaip šventė praeis merginoms, kurios visą laiką kol aš ruošiausi buvo kartu. group.gif
Ziulyte, nu grybukai tai wub.gif NEREALIAI, jie tikrai sprogs pirmieji essen.gif

Norėjau parašyti ir aš dėl tų burbulų, mes tai juos leidome tik prie bažnyčios, nes tikrai salone savininkė griežtai pasakė, kad nuo burbulų ant suknelių lieka dėmės, kurių niekas nesugeba išvalyti. Per jaunųjų šokį, lingavome rateliu ir svaidėme tokias mažas blizgančias raudonas širdeles... Buvo irgi visai gražu wub.gif
Atsakyti

liepacka super 4u.gif saunuole tikra thumbup.gif
oras gal ir nera pats paciausias, bet svarbu nuotaika mirksiukas.gif
man jau sapnuojasi vestuves doh.gif rimi zaislam nuolaida, praverstu toms kurioms reikia kazko ir zaislu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziulyte, gal gali parašyti to žaidimo su virve atsakymą blush2.gif Nu nepatikėsi, buvau aš jį irgi pasiruošusi, galvoju iš vakaro su vyru surasime sprendimo būdą, bet..... taip ir neradome hihihi.gif Tai kaip jas ten reikia atskirt? g.gif
Atsakyti