Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 16

QUOTE(Zoran @ 2012 07 16, 12:54)
Būtum perskaičius prieš tai, būtų kitokie - realūs klausimai. Kiti atsakiusieji yra pardavėjai ir jie maloniai tau pataikauja bandydami įkišti...

NEPATAIKAUJU BENT JAU AS TAI JAU TIKRAI NIEKAM! Nereikia cia lia lia...

Konkreciam zmogui rasau tiksliai tai, kas mano supratimui, siam zmogui labiausiai tinka is man paciam patinkanciu produktu.
O kadangi siame forume yra daug ivairiu siulytoju, tai nera jokio reikalo kistis i kazkieno kito kultivuojama dirva. Zoran kalbejo ir tebekalba apie Materasso, Lonas apie Lono, Vickyyy apie Brecle, as apie Fey&Co ir Metzeler, ir tikrai neketinu isverstskuriauti pradedamas pvz. rasyti apie Lono ciuzinukus... kai panasaus lygio ir kokybes galima parekomenduoti Fey.
Atsakyti
Laba, ieskom ciuzinio, gal patarsit , aciu 4u.gif
1. Raseiniai
2.180/200
3. 165/60 ir 175/90
4. miegam ant spyruoklinio ciuzinio
5. apie 2000 lt
6. vidutiniskai minksto
7.vesiau
8. nedregna, neprakaituojam
9.groteles
10.as sergu bronchine astma, kuri buvo dingus kokius 7 metus ir dabar vel atsinaujino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaVisa @ 2012 07 16, 14:35)
1. Raseiniai
2.180/200
3. 165/60 ir 175/90
5. apie 2000 lt
6. vidutiniskai minksto
7.vesiau
9.groteles
10.as sergu bronchine astma, kuri buvo dingus kokius 7 metus ir dabar vel atsinaujino unsure.gif

Prioritetas poliuretaniniai.
Swiss Magic, Pilatis, Bonaire H2+H3 vieni geriausių pvz.
Atsakyti
QUOTE(DaliaVisa @ 2012 07 16, 13:35)
1. Raseiniai
2.180/200
3. 165/60 ir 175/90
5. apie 2000 lt
6. vidutiniskai minksto
7.vesiau
9.groteles

Kol dar vyksta akcija, nuvykite į RVK DYBYSA, Jaunimo g. 4, pasidomėkite čiužiniu HARMONIJA*** su nusegamu viskoelastiniu antčiužiniu ir 3D TINKLELIU čiužinio viduje (geresnė oro ventiliacija, sukietina viršutinį minkštąjį viskoelastinį sluoksnį), turėtų patikti.

Na, ir dar TYLA***: multipocket spyruoklės, viršutinė nusegama latekso perdanga, pakankamai komfortabilus, su galimybe keisti patiems čiužinio minkštumą ( apversti čiužinio branduolį; nusegti viršutinį minkštąjį sluoksnį).
Atsakyti
QUOTE(DaliaVisa @ 2012 07 16, 14:35)
1. Raseiniai
2.180/200
3. 165/60 ir 175/90
5. apie 2000 lt
6. vidutiniskai minksto
7.vesiau
9.groteles

Uzsukite pas Elda, ten Jus ir nuosirdziai pakonsultuos ir tikrai teisingai parekomenduos.

Minkstesnis butu Auriga H3 ciuzinys, o Royal Star vidutinio kietumo, abu su kiseninemis spyruoklemis, nes noretumete miegoti vesiau.
Bet jei atsizvegtume i Jusu bronchine astma, tai reiketu Jums miegoti ir silciau ir ant poliuretaninio ciuzinio kaip Vital Pur (branduoliu kombinacija H2+H3 po vienu uzvalkalu).
Alternatyva butu Auriga, nes Uzvalkalas yra medicott (tinka zmonems turintiems ir net labai stiprias astmos formas) ir su kiseninemis multipocett spyruoklemis (tinkamas Jums del geresnio vedinimo). Plius sis ciuzinys tikrai karaliskas 4u.gif
Bandykite apsvarstyti visus pries ir uz pasitardami dar ir su pardaveja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 17 liepos 2012 - 09:23
QUOTE(sapniukas @ 2012 07 17, 10:22)
Uzsukite pas Elda, ten Jus ir nuosirdziai pakonsultuos ir tikrai teisingai parekomenduos.

Minkstesnis butu Auriga H3 ciuzinys, o Royal Star vidutinio kietumo, abu su kiseninemis spyruoklemis, nes noretumete miegoti vesiau.
Bet jei atsizvegtume i Jusu bronchine astma, tai reiketu Jums miegoti ir silciau ir ant poliuretaninio ciuzinio kaip Vital Pur (branduoliu kombinacija H2+H3 po vienu uzvalkalu).
Alternatyva butu Auriga, nes Uzvalkalas yra medicott (tinka zmonems turintiems ir net labai stiprias astmos formas) ir su kiseninemis multipocett spyruoklemis (tinkamas Jums del geresnio vedinimo). Plius sis ciuzinys tikrai karaliskas  4u.gif
Bandykite apsvarstyti visus pries ir uz pasitardami dar ir su pardaveja.

O oligarchinių čiužinių yra, ar tik karališki?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 07 17, 10:47)
O oligarchinių čiužinių yra, ar tik karališki?

Yra, tik nei Fey nei Metzeler tokiu negamina... mirksiukas.gif
Oligarchai uzvalkalus auksu siuvineja, swarowskiais puosia ir dar visokiu dalyku prisigalvoja...
Atsakyti
Sveiki,

Norime pagalbos renkantis čiužinį ir sau ir vaikui.

Panašu, kad turime mažiausią šeimos narį alergišką, tai planuojame keisti čiužinį. Mažiukui nupirktas baby de lux, bet dar mažai miega lovytėje, o miega kartu su mumis. Dabar turime spyruoklinį. Dyčkei norime irgi pakeisti čiužinį, ką manote apie selecta 10? Ji sveria nedaug ir paprakaituoja dažnai.

O dėl mūsų:
1. Vilnius
2. 180*200
3. 165/45 ir 175/67
4. Spyruoklinis
5. Kokie reikalavimai naujai įsigyjama ir čiužiniui
a) iki 3 tuk.
vidutinio kietumo, vyras mėgsta minkštesnį
c) aš megstu vėsiau, vyras šilčiau
6. ant gortelių

Norime kad kuo mažiau kauptų dulkes.
Atsakyti
QUOTE(Kriauklytė @ 2012 07 17, 13:33)
Sveiki,

Panašu, kad turime mažiausią šeimos narį alergišką, tai planuojame keisti čiužinį. Mažiukui nupirktas baby de lux, bet dar mažai miega lovytėje, o miega kartu su mumis. Dabar turime spyruoklinį. Dyčkei norime irgi pakeisti čiužinį, ką manote apie selecta 10? Ji sveria nedaug ir paprakaituoja dažnai.

O dėl mūsų:
1. Vilnius
2. 180*200
3. 165/45 ir 175/67
4. Spyruoklinis
a) iki 3 tuk.
6. ant gortelių

Mažiausiai kaupia dulkes pilnavidūriai. Mažiausiai alergizuoja poliuretanai.
Jums abiems reiktų minkštų čiužinių, kaip Pilatis, Rayon, Bonaire H2 ir pan.
Vaikams Herbal antibakterial.
Atsakyti
Sveiki,
noriu pakeisti čiužinį, dabar yra prieš 6 metus pirktas Trivilitos lateksinis. Vis tik, jis man peminkštas 4u.gif . Rytais nugara būna surakinta sad.gif.
Ką patartumėte?

1. Vilnius
2. 160*200
3. 177/62 ir 178/90
4. Spyruoklinis
a) iki 3 tuk.
cool.gif abu su probleminėmis nugaromis
c) aš megstu šilčiau, vyras šalčiau
6. ant gortelių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiukas: 17 liepos 2012 - 13:02
[quote=Kriauklytė,2012 07 17, 12:33]
O dėl mūsų:
1. Vilnius
2. 180*200
3. 165/45 ir 175/67
4. Spyruoklinis
a) iki 3 tuk.
6. ant gortelių
[quote]

O ką reiškia DYČKĖ? 7,15,18m. ? smile.gif Jei linkusi prakaituoti, siūlytume pasižiūrėti MORTA PLIUS;
*16cm aukščio;
*viršus ir apačia iš elatingo putų poliuretano, išprofiliuoto vidinėje čiužinio dalyje ( suminkština ir gerina oro ventiliaciją viduje);
*vidurinė dalis-tvirta, standi.

O Jums verta būtų pasižiūrėti MŪZA** arba HARMONIJA**, nes abu esate nedidelio svorio, tinka minkštesni, prisitaikantys, pilnaviduriai čiužiniai.

Aišku, galite bandyti ir spyruoklinį, pvz.TYLA**, bet prieš tai pagulėję ant paminėtųjų, patys pajusite skirtumą... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(mamiukas @ 2012 07 17, 12:54)
Sveiki,
noriu pakeisti čiužinį, dabar yra  prieš 6 metus pirktas Trivilitos lateksinis. Vis tik, jis man peminkštas  4u.gif . Rytais nugara būna surakinta sad.gif.
Ką patartumėte?
1. Vilnius
2. 160*200
3. 177/62 ir 178/90
4. Spyruoklinis
a) iki 3 tuk.
6. ant gortelių

Dėl savo universalaus viršutinio sluoksnio, MŪZA** tinka daugeliui žmonių, o HARMONIJA*** taip pat turėtų Jums patikti, tik atkreipkite dėmesį į aukštį, net 27cm, todėl svarbu, kiek čiužinys įsileis į lovos rėmą
Na, o viskoelastinis sluoksnis (čiužinyje HARMONIJA***) geriausiai prisitaiko prie kūno anatomijos, todėl , kai yra problema su stuburu, ši medžiaga yra tinkamas pasirinkimas. Svarbu, kad jos nebūtų per mažai ( bent jau nuo 4cm aukščio)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 17 liepos 2012 - 13:58
QUOTE(Kriauklytė @ 2012 07 17, 13:33)
Sveiki,

O dėl mūsų:
1. Vilnius
2. 180*200
3. 165/45 ir 175/67
4. Spyruoklinis
a) iki 3 tuk.
6. ant gortelių

Vaiku ciuzinuku nebekomentuosiu, nes butent sie yra mano favoritai.

Jums, pasidomekite Elegance MDI 85 H2, nebus ant jo nei per karsta nei salta smile.gif
Dar siulyciau issibandyti Metzeler Bonaire H2 ciuzini, sis tikrai turetu patikti Jums abiems.
Papildyta:
QUOTE(mamiukas @ 2012 07 17, 13:54)
Sveiki,
noriu pakeisti čiužinį, dabar yra  prieš 6 metus pirktas Trivilitos lateksinis. Vis tik, jis man peminkštas  4u.gif . Rytais nugara būna surakinta sad.gif.
Ką patartumėte?

1. Vilnius
2. 160*200
3. 177/62 ir 178/90
4. Spyruoklinis
a) iki 3 tuk.
6. ant gortelių

Kadangi abu su probleminemis nugaromis esate, rinkites Elegance MDI 85 H2+H3
arba velgi Metzeler Prestige Tubes 126 H2+H3.

Atsakyti