[quote=Kriauklytė,2012 07 17, 12:33]
Panašu, kad turime mažiausią šeimos narį alergišką, tai planuojame keisti čiužinį. Mažiukui nupirktas baby de lux, bet dar mažai miega lovytėje, o miega kartu su mumis. Dabar turime spyruoklinį. Dyčkei norime irgi pakeisti čiužinį, ką manote apie selecta 10? Ji sveria nedaug ir paprakaituoja dažnai.
O dėl mūsų:
1. Vilnius
2. 180*200
3. 165/45 ir 175/67
4. Spyruoklinis
5. Kokie reikalavimai naujai įsigyjama ir čiužiniui
a) iki 3 tuk.
vidutinio kietumo, vyras mėgsta minkštesnį
c) aš megstu vėsiau, vyras šilčiau
6. ant gortelių
[quote]
O ką reiškia DYČKĖ? 7,15,18m. ?

Jei linkusi prakaituoti, siūlytume pasižiūrėti MORTA PLIUS;
*16cm aukščio;
*viršus ir apačia iš elatingo putų poliuretano, išprofiliuoto vidinėje čiužinio dalyje ( suminkština ir gerina oro ventiliaciją viduje);
*vidurinė dalis-tvirta, standi.
O Jums verta būtų pasižiūrėti MŪZA** arba HARMONIJA**, nes abu esate nedidelio svorio, tinka minkštesni, prisitaikantys, pilnaviduriai čiužiniai.
Aišku, galite bandyti ir spyruoklinį, pvz.TYLA**, bet prieš tai pagulėję ant paminėtųjų, patys pajusite skirtumą...
Papildyta:
QUOTE(mamiukas @ 2012 07 17, 12:54)
Sveiki,
noriu pakeisti čiužinį, dabar yra prieš 6 metus pirktas Trivilitos lateksinis. Vis tik, jis man peminkštas

. Rytais nugara būna surakinta

.
Ką patartumėte?
1. Vilnius
2. 160*200
3. 177/62 ir 178/90
4. Spyruoklinis
5. Kokie reikalavimai naujai įsigyjama ir čiužiniui
a) iki 3 tuk.

abu su probleminėmis nugaromis
c) aš megstu šilčiau, vyras šalčiau
6. ant gortelių
Dėl savo universalaus viršutinio sluoksnio, MŪZA** tinka daugeliui žmonių, o HARMONIJA*** taip pat turėtų Jums patikti, tik atkreipkite dėmesį į aukštį, net 27cm, todėl svarbu, kiek čiužinys įsileis į lovos rėmą
Na, o viskoelastinis sluoksnis (čiužinyje HARMONIJA***) geriausiai prisitaiko prie kūno anatomijos, todėl , kai yra problema su stuburu, ši medžiaga yra tinkamas pasirinkimas. Svarbu, kad jos nebūtų per mažai ( bent jau nuo 4cm aukščio)