QUOTE(bondis @ 2012 06 05, 16:41)
s/malm-komoda--expedit-
Gal kas kartu komplektavotes? Komoda 1 cm zemesne uz expedita. Jei stoves negreta, tai vizualiai turetu nesijausti, bet nezinai kada kils mintis perstumdyti kambari ir tarkim teks komoda su expeditu sugretinti
O ju atspalviai nesiskiria? Nezinau, bet man sie du daiktai vienam kambary kazkaip nesiderina. Gal raudonas ekspeditas geriau tiktu?
QUOTE(Louhi @ 2012 06 05, 18:21)

tuoletkos
QUOTE(Gaske @ 2012 06 06, 10:37)
Merginos, reikia patarimo - kokį naktinį stalelį priderinti prie ąžuolo masyvo lovos šviesiame miegamajame?

Va koks jis pas mus
Tip top pagal spalvas, įtariu, nieko nerasiu Ikejoje

Įdomu, kaip baltas stalelis atrodytų?
Aha, pagal azuolo spalvas galima ir nepataikyti, tuo labiau ir pasirinkimo didelio nera. Jei ne is lenkijos tai yra toks staliukas
stockholm.
Kai pamaciau nuotraukas, tai tiesa sakant, pirma mintis buvo, kodel lova taip stovi idomiai, priesais langa, apsukciau as ja sonu. Nes jei dar staliukas bus, tai prie lango neprieisit.

Tas baltas hemnes turetu atrodyti gerai, nes ir lova aukstu galvugaliu, kita vertus, jei neskubu, dar palaukciau kokio geresnio varianto
QUOTE(goodly @ 2012 06 06, 14:28)
Sveiki

gal kas turite tokias, jos kaip ledainės gali būti ar ne..
Nea... 19 cm skersmuo, be to, jei kas ikeja zinos, tai si "ledaine" asocijuojasi su tais purskiamais buteliukais. As galvociau ji gerai papuosalams sumesti
Papildyta:
QUOTE(daffni @ 2012 06 06, 15:23)
Jus cia rimtai????
nes man tai rodo tokia graziai sviesiai zalia spalva su baltais lapeliais....
Taip taip zalsva, dar karta paziurejau, siandien man ji tikrai zalsva