rinnan,as nepadesiu,nes pati nemoku,as ten buvau belekaip sumecius foto,man kazkuri mergaite patvarke
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 05, 19:26)
Nu tu nesupyk ,bet tavo seimos gyd.biski galvoj negerai-ka ji ismano apie tokius vaistus ?
Jie kaip tik gali pabloginti situacija...
Sakai neturi draugiu,tai tu ne viena tokia,as taip pat ju neturiu ,va pries pora men.kaip tik viena pati atsikraciau-nebekeliu tel.ir man pofik.bet kai zmogus isdurineja,meluoja -jam dusia atveri,o ji ....tai dziaugiuosi internetu ,kad toks yra
Sakai neturi draugiu,tai tu ne viena tokia,as taip pat ju neturiu ,va pries pora men.kaip tik viena pati atsikraciau-nebekeliu tel.ir man pofik.bet kai zmogus isdurineja,meluoja -jam dusia atveri,o ji ....tai dziaugiuosi internetu ,kad toks yra
As irgi dziaugiuosi, kad yra internetas
O su draugem tai taip. As ir ju tiek teturejau. Labai uzdara siaip esu, neprisileidziu zmoniu. Drauges turi but patikrintos visose situacijose, o ir pati esu joms istikima.
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2012 06 05, 19:29)
Gal man gali kas nors trumpai ir aiskiai papasakoti,kaip ten tam fotki albuma savo sukurti
Zinau,kad kazkada man jau pasakojot,bet nieko neprisimenu 
Fabula pas mus cia spece, gal uzsuks. As irgi betkaip buvau sumetus, tai mano bardaka ji sutvarke.
Jungiuosi ir aš į bedraugių būreli
Darbe turiu, pabendraujam pablevyzgojam ir man gana, kažkaip nesinori grįžus iš po darbo dar kavintis ar šiaip leisti laiką veltui, patinka man ramybė kai galiu ramiai apsitvarkyti ir niekas netrukdo, o šiaip turiu dvi seses tai man jos kaip drauges, ir vaikai vienmečiai ir požiūris į gyvenima panašus
Jergutėliau kad privalgiau, vežėm su mažiuku mamai braškių ir sumastėm po kebabą sukirst, tai dabar tik gulėt ir nejudėt belieka
Jergutėliau kad privalgiau, vežėm su mažiuku mamai braškių ir sumastėm po kebabą sukirst, tai dabar tik gulėt ir nejudėt belieka
Tai smagei buvo augt 3 sesytem
QUOTE(rinann @ 2012 06 05, 19:29)
Gal man gali kas nors trumpai ir aiskiai papasakoti,kaip ten tam fotki albuma savo sukurti
Zinau,kad kazkada man jau pasakojot,bet nieko neprisimenu 
Niu bandysiu jei ka suprasi
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 05, 20:39)
Niu jooo smagu, trys sesės ir jauniausias dar brolis
Brolis ne pagrandukas buvo?
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 05, 20:47)
Na kaip ir pagrandukas, nors už jaunesnę sesę tik 4 metais jaunesnis ale lepūnėlis tai ne tas žodis
Matyt tevai baisiai bernelio norejo
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 05, 20:57)
O kuris tėvas jo nenori
Nu zinok mano brolis visada sake ir sako,kad pacanai jam nepatinka
Aisku augintu ir myletu,bet jis sako mergaites svelnesnes ir idomesnes
ir kol kas jam sekasi -turi dvi mergytes
Einu panickos lovon taisytis ...labos visoms
Spindulele,sviesiu sapnu ,koki erotini susapnuok -sveika
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 05, 21:21)
Nu zinok mano brolis visada sake ir sako,kad pacanai jam nepatinka
Aisku augintu ir myletu,bet jis sako mergaites svelnesnes ir idomesnes
ir kol kas jam sekasi -turi dvi mergytes
Niu pasitaiko tokiu kur gal ir nenori berniuko, bet bent jau mano aplinkoje tai visi bent po sunu tai nori tureti, aš ir pati sutikčiau auginti du berniukus man taip gražu du broliukai, o mergaitės atrodo ir nemokėčiau auginti