QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 20, 18:28)
Prasom receptukus, itrauksim i sarasa. Joninem tiktu manau sonkauliukai lauke kepti

A, dar.
Zentas kefyro paragavo

Dabar ipyliau nefiltruoto alaus
veršienos ar kiaulienos šonkauliukų su mėsa
1/2 stiklinės sauso raudono vyno
2 šaukštai garstyciu
2 saukstai sojos padazo
1 didelis svogūnas
2 skiltelės česnako
druska
pipirai
megstami prieskoniai (tinka bazilikas)
Gaminimas
Šonkauliukus supjaustome po du. Apibarstome druska,pipirais, aptepame garstyciomis(jos minkstina mesa, o sukepus ju nesijaucia) ir apslakstome soja ir vynu, paliekame marinuotis (geriau ne mažiau kaip 30 min). Į keptuvę supilame ne daug aliejaus, kuriame pakepiname ne smulkiai pjaustytus česnaką, svoguną, šiaudeliais - morką. Pakepintas daržoves išimame iš keptuvės. Dedame sonkauliukus, kartu su visais aptepais ir skysciu i inda atsparu karsciui, apipilame keptais svogunais, cesnakais ir morkom ir pasaunam i orkaite. As kepu 180 laipsniu ir apie valanda, maziau (pas mane konvekcine orkaite).
o karka, tai as ja marinavau apie para su prieskoniais ir garstyciom. tada viriau/troskinau aluje apie pusantros valandos, o galiausiai pasoviau i orkaite, kad apskrustu
Tai visgi zentas