Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam...

QUOTE(janneta @ 2012 06 20, 13:53)
Niu va nors ne viena nesveika lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

tai kad jau kelios dienikes kaip 31 doh.gif  doh.gif  doh.gif bet vistiek jauciuosi kaip 20 nail.gif  flirt.gif  hihihi.gif

Tai klausyk mes karovos pamirsom tave pasveikint,o jau pasigirt negalejai dar karta ?????? biggrin.gif g.gif g.gif
Tai bent jau pavieluotai tave sveikinu -linkiu atvirst i motery ,kad tafegilio nereiktu gert lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne jei rimtai sveikinu ,sveikinu ,sveikinu 4u.gif 4u.gif

Spindulele,buvai Giruliuose ir nenuejot prie juros? blink.gif Koks griekas -baisu schmoll.gif biggrin.gif
afi kaip sekasi tvarkytis namukuos?Ar apsipratai viena ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniuksxxx: 20 birželio 2012 - 14:47
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 20, 15:44)
Tai klausyk mes karovos pamirsom tave pasveikint,o jau pasigirt negalejai dar karta ?????? biggrin.gif  g.gif  g.gif
Tai bent jau pavieluotai tave sveikinu -linkiu atvirst i motery ,kad tafegilio nereiktu gert lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ne jei rimtai sveikinu ,sveikinu ,sveikinu 4u.gif  4u.gif

Spindulele,buvai Giruliuose ir nenuejot prie juros? blink.gif Koks griekas -baisu schmoll.gif  biggrin.gif
afi kaip sekasi tvarkytis namukuos?Ar apsipratai viena ?

aciu aciu oksaniuk, ka jau cia girsies, as visa diena sikna iraukus sedejau kad tik niekas nesveikintu, nes nepatinka man kažkodėl,o ir kitą rytą anksti kilt reikėjo, bet kaip niekad teko svečius iki 11 priiminėt doh.gif na o šeštadienį kadangi ant Rambyno kalno Joninės nusimato lievos tai pas savi soduky su artimiausiais kokį šašlą pakepsim ax.gif
Numigau porą valandikių tai biški žmogum pasijutau, siaubas kaip trūksta miego doh.gif reiks varyt mažiaus parsivežt rolleyes.gif
Atsakyti
O as mastau ka cia padarius rytojui valgyt-vyras bus namie ,aisku nieko pries ,kad jis namie biggrin.gif bet valgio gaminimas man jau prievole baisiausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 20, 16:46)
O as mastau ka cia padarius rytojui valgyt-vyras bus namie ,aisku nieko pries ,kad jis namie biggrin.gif bet valgio gaminimas man jau prievole baisiausia ax.gif

Ne tau vienai. As jau nebeismastau ne ka daryt. Vienas to nevalgo, kitas ano doh.gif
Atsakyti
user posted image
Ir as sveikinu su praejusiu tortadieniu

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 20, 16:46)

Maniskis, tai jau vakar uzsisake, kad kai gris gruodi, tai vienas is jo belaukanciu patiekalu butu karka aluje, o kita diena sonkauliukai vyne biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Dekui paciute 4u.gif Aš irgi nemėgstu gaminti valgyt, bet kai grįžta vyrukas stengiuos palepinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 20, 18:02)
user posted image
Ir as sveikinu su praejusiu tortadieniu
Maniskis, tai jau vakar uzsisake, kad kai gris gruodi, tai vienas is jo belaukanciu patiekalu butu karka aluje, o kita diena sonkauliukai vyne biggrin.gif doh.gif

blink.gif kad jau cia baisiai poniskai ax.gif Nors jei maniskis gryzinetu kas puse metu gal ir as tortus kepciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 06 20, 18:17)
blink.gif kad jau cia baisiai poniskai ax.gif Nors jei maniskis gryzinetu kas puse metu gal ir as tortus kepciau biggrin.gif

As kai buvau dar nestuke dariau po karta ir vieno ir kito, tai labai patiko. Matyt budamas ten atsimine skoni lotuliukas.gif
tik skamba poniskai istikruju labai lengva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 06 20, 18:26)
As kai buvau dar nestuke dariau po karta ir vieno ir kito, tai labai patiko. Matyt budamas ten atsimine skoni lotuliukas.gif
tik skamba poniskai istikruju labai lengva smile.gif

Prasom receptukus, itrauksim i sarasa. Joninem tiktu manau sonkauliukai lauke kepti lotuliukas.gif
A, dar. Zentas kefyro paragavo lotuliukas.gif Dabar ipyliau nefiltruoto alaus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 20 birželio 2012 - 17:30
Suviduriuos tavo zentas ir liksi pati baisiausia uosviene lotuliukas.gif O alaus ir as noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 06 20, 18:28)
Prasom receptukus, itrauksim i sarasa. Joninem tiktu manau sonkauliukai lauke kepti lotuliukas.gif
A, dar. Zentas kefyro paragavo lotuliukas.gif Dabar ipyliau nefiltruoto alaus blink.gif

veršienos ar kiaulienos šonkauliukų su mėsa
1/2 stiklinės sauso raudono vyno
2 šaukštai garstyciu
2 saukstai sojos padazo
1 didelis svogūnas
2 skiltelės česnako
druska
pipirai
megstami prieskoniai (tinka bazilikas)

Gaminimas
Šonkauliukus supjaustome po du. Apibarstome druska,pipirais, aptepame garstyciomis(jos minkstina mesa, o sukepus ju nesijaucia) ir apslakstome soja ir vynu, paliekame marinuotis (geriau ne mažiau kaip 30 min). Į keptuvę supilame ne daug aliejaus, kuriame pakepiname ne smulkiai pjaustytus česnaką, svoguną, šiaudeliais - morką. Pakepintas daržoves išimame iš keptuvės. Dedame sonkauliukus, kartu su visais aptepais ir skysciu i inda atsparu karsciui, apipilame keptais svogunais, cesnakais ir morkom ir pasaunam i orkaite. As kepu 180 laipsniu ir apie valanda, maziau (pas mane konvekcine orkaite).

o karka, tai as ja marinavau apie para su prieskoniais ir garstyciom. tada viriau/troskinau aluje apie pusantros valandos, o galiausiai pasoviau i orkaite, kad apskrustu smile.gif

Tai visgi zentas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paciute: 20 birželio 2012 - 17:48
Nu kaip tik turiu sonkauliuku g.gif Vyno irgi yra ,bet neturiu garstyciu ,o krienu-itariu visai netiktu schmoll.gif
Janau katik skambino drauge ta kuri skiriasi-kosmaras ,vyras susirado ciucela du kart issiskyrusia ,su dviem vaikais ,ir metu gerokai daugiau uz ji paty turincia blink.gif Nu jei jau eit nuo zmonos tai jau eit pas dvidesimtmete cool.gif Ir dar ji jos drauge,ne pati geriausia ,bet baliukuose visada dalyvaudavo doh.gif doh.gif nubludimas ne kitaip..
Atsakyti