QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 02 04, 00:10)
QUOTE(VasareV @ 2013 02 04, 00:27)
gal neteisingai sumaisei proporcijas. bandyk su Crystal resin daryti, jei teisingai sumaisysi neliks jokio lipnumo..
QUOTE(kristucia @ 2013 02 04, 00:32)
gal neteisingai sumaisei proporcijas. bandyk su Crystal resin daryti, jei teisingai sumaisysi neliks jokio lipnumo..
Ačiū. Aš ir galvoju, kad kitą dervą reikia išbandyti. O proporcijos tai geros buvo. Tik, kaip rašiau, lipnumas tik išorinėje pusėje liko
QUOTE(VasareV @ 2013 02 04, 00:44)
Ačiū. Aš ir galvoju, kad kitą dervą reikia išbandyti. O proporcijos tai geros buvo. Tik, kaip rašiau, lipnumas tik išorinėje pusėje liko 
kartais vos laso netikslumas padaro savo..nedirbau su epoxy klijais todel sunku pasakyt kodel.. visko pasitaiko ir su normalia derva.. nevisada gauni norima rezultata..esme ta kad reik daug bandymu, viskas ateina per praktika:)
Mergaitės nemaišykit- visi pavidalai, kokie jie bebūtų ar juvelyriniai, ar ne- yra epokosidinės dervos
i kavos tema, idesiu ir as... sage ir auskarai 
QUOTE(agnera_jewellery @ 2013 02 05, 10:59)
i kavos tema,
Labai rytinė, į "temą"
QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 02 06, 10:31)
Labai rytinė, į "temą"
) (dar man tik pieno su cukrumi trūksta, nes tokią kavą geriu) 
ej gerai sakai, reik kita karta i fotosesija itraukti pona cukru!
Sveikos mergaites,nenumarinkit sios temeles.Zinau,kad kuriat,nes karta paragaves nagali sustot
.Kazkada,vasara bandziau liet,bet tai ne mano arkliukas.Taip ir liko kelios nuotraukytes.Nagi paziurekit kaip as vasara kanapes puosiau

tik neaisku kas graziau,akmenu kruvele,pauksciuku paseta kanape ar mano auskariukai,kuriuos mielai nesioju
.

tik neaisku kas graziau,akmenu kruvele,pauksciuku paseta kanape ar mano auskariukai,kuriuos mielai nesioju
tema "zydetu". bet yra niuansu del taisykliu...
bet ne esme:
dianabu - grazu! poliravai kad taip blizga?
bet ne esme:
dianabu - grazu! poliravai kad taip blizga?
Dianabu, mieli auskariukai
O del temos... Na, ne ji viena cia merdi...
Ir praktiskai del vieno zmogaus viskas
O del temos... Na, ne ji viena cia merdi...
Išbandžiau iš Senukų tą švirkštuose dervą. Patiko. Bet lipnumas ant paviršiaus vistiek yra. Ar nekreipti dėmesio ir poliruoti ar mesti lauk? Nenoriu pasiduoti