Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus, 28 tema

QUOTE(madwifi @ 2012 06 20)
P.S. zmones sneka, kad isigijus toki daikta reik pradet psichiatro katei ieskot smile.gif

Nesąmones šneka smile.gif

Šiaip aš tai labai norėčiau tokio siurblio... jeigu realiai pamatyčiau bent vieną, kuris susidorotų su dideliu kiekiu šiukšlių, o ypač plaukų g.gif

QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 20, 19:15)

Man šiandien darė gręžinį  bigsmile.gif 114m. Viskas ėjosi laabai sklandžiai iki paskutinio etapo - gręžinio užpylimo žvyriuku. Žodžiu rytoj gręšis iš naujo  doh.gif

O tai kas atsitiko? Užpylė žvyriuko kur nereikia? smile.gif
Atsakyti
Taigi turim pamatų konstrukcinius brėžinukus (AnaDeizy, labai ačiū už konstruktoriaus kontaktus - tikrai žmogus patikimas ir protingas). Įdedu teismui, kaip ir žadėjau, pataisytą pjūvį smile.gif

[attachmentid=222790]

Bet aišku man dar klausimų kyla visokių... Surašysiu momentus, kurie man abejones kelia - gal pasakysit, pagrįstai ar ne :

1. Šiltinimas. Po išoriniu rostverku EPS100, po vidiniais 50 mm betono g.gif Rostverkas iš išorės 17 cm, iš vidaus 10 cm EPS; po grindim irgi 10. Man čia kažkaip visko per mažai, argi ne? g.gif Jeigu sienos 25 cm Neoporo, tai ar neatrodo pamats sąlyginai labai jau šaltas?

2. Hidroizoliacija - bituminė mastika - to užtenka? (gruntiniai vandenys giliai)

Ai turbūt tik tie du klausimai ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 06 20, 08:59)
Pritariu Merginos05 komentarui ir prideciau dar Sanlangis UAB - lankstesni nei Rūdupis ir gerokai pigesni nei Doleta.

Gal KJKG ten ir gaminotės? Sanlangis UAB
Atsakyti
sveikos , statybininkes wink.gif
pries keleta metu pati buvau aktyvi sios temos dalyve ax.gif beja, mielai grizciau i sia tema su tais paciais rupesciais rolleyes.gif
na bet ne apie tai.

gal kuri turite parduoti keleta nesutrunijusiu euro paleciu? 4u.gif laaaabai reikia rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2012 06 20, 23:08)
sveikos , statybininkes wink.gif
pries keleta metu pati buvau aktyvi sios temos dalyve  ax.gif  beja, mielai grizciau i sia tema su tais paciais rupesciais  rolleyes.gif
na bet ne apie tai.

gal kuri turite parduoti keleta nesutrunijusiu euro paleciu?  4u.gif  laaaabai reikia  rolleyes.gif  4u.gif

galiu atiduoti jei ju dar niekas nepaeme, i AZ parasykit.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 06 20, 20:37)
Gal KJKG ten ir gaminotės? Sanlangis UAB

taip, pas juos. jie nugalėjo Rūdupi (ten toks vyresnis pas Rūdupį Kauno salone dirba - nelabai mūsų biolaukai sutapo)
ne viskas pas Alytiškius auksu klota, bet man labai svarbu ir bendravimas, problemų sprendimo būdas aišku kokybė ir lankstumas sprendimuose.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 06 20, 21:15)
bigsmile.gif

Man šiandien darė gręžinį  bigsmile.gif 114m. Viskas ėjosi laabai sklandžiai iki paskutinio etapo - gręžinio užpylimo žvyriuku. Žodžiu rytoj gręšis iš naujo  doh.gif

unsure.gif tai kas nutiko ,kad gresis is naujo ?
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 06 20, 20:35)
Taigi turim pamatų konstrukcinius brėžinukus (AnaDeizy, labai ačiū už konstruktoriaus kontaktus - tikrai žmogus patikimas ir protingas). Įdedu teismui, kaip ir žadėjau, pataisytą pjūvį smile.gif
[attachmentid=222790]
Bet aišku man dar klausimų kyla visokių... Surašysiu momentus, kurie man abejones kelia - gal pasakysit, pagrįstai ar ne :

1. Šiltinimas. Po išoriniu rostverku EPS100, po vidiniais 50 mm betono g.gif Rostverkas iš išorės 17 cm, iš vidaus 10 cm EPS; po grindim irgi 10. Man čia kažkaip visko per mažai, argi ne?  g.gif  Jeigu sienos 25 cm Neoporo, tai ar neatrodo pamats sąlyginai labai jau šaltas?

2. Hidroizoliacija - bituminė mastika - to užtenka? (gruntiniai vandenys giliai)
Ai turbūt tik tie du klausimai ir yra smile.gif

turetumet pasikliauti situo zmogumi ir visus klausimus tiesiai paklausti jo smile.gif Nepamirskit, kad jis vienas is musu, forumieciu smile.gif ir ne viena mus, megejus, konsultavo, tik gal ne sitoj temoj smile.gif Ar galim mes, megejai, vertinti konstruktoriaus darba? smile.gif Del taktiskumo, jo nickname nenurodysiu smile.gif galit jo paklausti ir paskui paziureti jo postus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 06 21, 08:09)
turetumet pasikliauti situo zmogumi ir visus klausimus tiesiai paklausti jo smile.gif Nepamirskit, kad jis vienas is musu, forumieciu smile.gif ir ne viena mus, megejus, konsultavo, tik gal ne sitoj temoj smile.gif Ar galim mes, megejai, vertinti konstruktoriaus darba? smile.gif Del taktiskumo, jo nickname nenurodysiu smile.gif galit jo paklausti ir paskui paziureti jo postus smile.gif

Ak šit kaip biggrin.gif Be abejo, tiesiai jo tai klausim, bet gi įprotis visada pirmiausia forume parodyt wink.gif Bet jeigu jau taip, tai nėr tada ką ir aptarinėti 4u.gif
O nick'as gal prasideda E? biggrin.gif

Šiaip tai darbas skiriasi kaip diena ir naktis nuo to, ką mums prieš tai braižė ir kaip šnekėjo doh.gif Kaina aišku didesnė, bet matosi už ką. Samdysim ir techninei priežiūrai.

Viena kas blogai - mažiau reiks pačiai domėtis, neišmoksiu daug naujų įdomių dalykų biggrin.gif Va per pora mėnesių jau kiek daug sužinojau - ir kas tas rostverkas, ir kas tas mūrlotas ir net armatūra žinau kaip atrodo lotuliukas.gif Ir visai argumentuotai galėjau ginčytis su architektu, konstruktorium, ir vietomis netgi nuginčyti. Dabar matyt jau mažiau bus reikalo domėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 06 21, 11:55)
Viena kas blogai - mažiau reiks pačiai domėtis, neišmoksiu daug naujų įdomių dalykų biggrin.gif Va per pora mėnesių jau kiek daug sužinojau - ir kas tas rostverkas, ir kas tas mūrlotas ir net armatūra žinau kaip atrodo  lotuliukas.gif  Ir visai argumentuotai galėjau ginčytis su architektu, konstruktorium, ir vietomis netgi nuginčyti. Dabar matyt jau mažiau bus reikalo domėtis  smile.gif

Dometis reikia, gal netiksliai issireiskiau. Nes tik domejimasis veda i prieki. Zmogus besidomintis gali teisingai suformuluoti klausima, o tai yra daug. Del siltinimo storiu Jus visad galit tureti savo nuomone, as pvz jam pasakiau, kad noriu labai labai silto namo, taciau kai jis sudejo savo matyma, kai kur dar padidinau storius. Nors jis gal ir sake, kad kazkur nebetikslinga buvo, bet as vis tiek sakiau - noriu. Jei nori, prasom, cia ir pasireiskia jo lankstumas (i geresne puse jam negaila, nors siaip visad stengiasi argumentuotai parinkti sprendimus, kad sutaupyti Jusu pinigus). Bet bent jau viena aisku, kvailu salcio tiltu neturesit. N konstruktoriu praejau, n kartu irodinejau, kad cia ir cia salcio tiltas, taip niekas nebedaro (kalba buvo apie klinkerio plytas), o jie nenorejo klausytis.

Del isleistu pinigeliu nesukciau galvos, sutaupysit kruva laiko. Ir tie pinigai patikekit yra labai nedideli, palyginus su tuo, kiek kainuoja neracionalus ar blogi sprendimai. Taip pat man labai padejo sutaupyt pinigu ir pagerint kokybe grieztai spausdamas rangovus. Kas svarbu, sutinka dirbti su smulkiais rangovais, nes pacio nuomone, kad jis tam ir yra, kad is "vidutiniu imoniu ar patentininku isspaustu maksimuma" uz labai gera kaina. Zodziu visiskas Jusu advokatas. Nesigailesit. As dirbu ir labai patenkintas
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti