Sveikos, mergaitės, pasirodau ir aš
dvi savaites net nelindau i SM, mokiausi mokiausi mokiausi, šeštadieni išsilaikiau teorijos egz. jeeeeeeeeeeeeeee, džiaugiuosi nerealiai
Kazkaip abejojau eit neit eit neit, bet mokytojas sako eik tu jau pasiruošusi, tai be jokiu mokykliniu nupirpinau ir išlaikiau. Šiandiena jau tarsiuos dėl pravaziavimu, idomu kaip man seksis
Fera, kaip tau ?
QUOTE(NikeZ @ 2012 06 16, 22:16)
man gydytoja israse Gabijai ,jei buna matau kad raiumenukus traukia ar labai blogai miega duot 1/8 tabletes,zinokite dvi diena daviau mige akaip auksas ,bet vakare uzmigt labai sunku ,gal koks psalinis poveikis ? ar gali but kokios haliucinacijos

nes visos anime dekoracijos ir lempos jai pradejjo trugdyt ,sian nedaviau uzmigo jau jau geriau nei vakra po vaistu .... gal kokiu kitokiu galima israsyti ?net nezinau ... lauksiu pirmadienio paskambinsiu daktarei
ojeiii

neduociau as jo tavo vietoje
gerem kazkada, baisybe nereali, žinok pire ju priprantama, turesi paskui dozes didinti, o cia gnynas narkotikas ir haliucinacijos tikrai gali buti ...........o kai noresi nuimti po ilgesnio vartojimo, vaikui prasides "lomkes", sakau iš patirties.
Suprantu, kad miego problemos rimtos, nu bet tik jau ne su clonezepamu tai spreskite