Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

Sake pas mane smegenys negamina,hormono kuris atsako uz menesines. As anksciau sirgau kas 3-4 menesius. O dabar visai nesergu,kai geriau kontraceptikus,tik tada sirgau.
Ketvirtadieni dar pas gydytoja,sius mane dar pas kita. Tada jau ziures ka daryt. Ale zadint kiausides reiks dirbtinai. Problema yra mano galvoje,taip pasake gydytojas.
Jau tyrimu daug visokiu dariausi,tik nuramino kai pamaciau jog toksoplazmoze,citomegalas,raudoniuke,viskas tvarkoje. Tai jei pavyks kazkaip pazadint kiausides,ramiai galesim planuot.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 09 11, 07:05)
Sake pas mane smegenys negamina,hormono kuris atsako uz menesines. As anksciau sirgau kas 3-4 menesius. O dabar visai nesergu,kai geriau kontraceptikus,tik tada sirgau.
Ketvirtadieni dar pas gydytoja,sius mane dar pas kita. Tada jau ziures ka daryt. Ale zadint kiausides reiks dirbtinai. Problema yra mano galvoje,taip pasake gydytojas.
Jau tyrimu daug visokiu dariausi,tik nuramino kai pamaciau jog toksoplazmoze,citomegalas,raudoniuke,viskas tvarkoje. Tai jei pavyks kazkaip pazadint kiausides,ramiai galesim planuot.

mergyt juk dabar ne akmens amzius, labai norek ir pastosi, parasys gyditoja kokiu vaistuku ir bus viskas ok smile.gif. atsipalaiduok, kaip dinana sako geriau nieko negalvok, ir uzkibs thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 09 10, 20:38)
sveikos visos,
apie pastojimus,tai kai nesistengi viskas labai gerai gaunas wink.gif sneku is patirties-su dukra pastojau ir apie tai suzinojau kai buvo beveik 14 savaiciu wink.gif tai kad auksciau nosi  4u.gif

tiesa,turiu naujiena-rugsejo 27 isskrendu pas savo vyrioka apsizvalgymui,sveciuosiuos 10 dieneliu ir tada namo.pasidarysiu kaip sakant mazas atostogas smile.gif vaikuciai liks pas mano tevelius.kaip senai neturejau atostogu.... vacation1.gif

Patikek,kaip pailsesi. Mes buvom 8 dienom i turkija isvaziave,be vaiko. Gryzau kaip nauja smile.gif
Nei nugara skauda,pailsejus ir moraliskai ir fiziskai. Dabar tikrai galiu pasakyt,jog reikia tokiu atostogu,bent karta metuose. 4u.gif
Atsakyti
joli nepanikuo viskas bus gerai ...israsys gal kokiu vaistuku pagersi ir bus ok smile.gif 4u.gif
nenuleisk ranku ,as po biski atsigaunu psichologiskai .... tik i nescias moteris negaliu ziuret ,sirdy skauda ,minejau ar nea istyre vaisiu ,nieko nerado ,mano tyrimai geri tai paveike kazkas is isorinio pasaulio ....na kadarysi gyvenam toliau turiu dvi atzalas ,planuojames jau trecia ,tik taip greit kaip noriu zinau kad nebus smile.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(dinana @ 2012 09 10, 19:38)
tiesa,turiu naujiena-rugsejo 27 isskrendu pas savo vyrioka apsizvalgymui,sveciuosiuos 10 dieneliu ir tada namo.pasidarysiu kaip sakant mazas atostogas  vaikuciai liks pas mano tevelius.kaip senai neturejau atostogu....

Oj kaip faina bigsmile.gif geru ir smagiu tau atostogu thumbup.gif

QUOTE(joolita @ 2012 09 11, 06:05)
Sake pas mane smegenys negamina,hormono kuris atsako uz menesines. As anksciau sirgau kas 3-4 menesius.

Problema yra mano galvoje.

Galiu tave paguost pas mano drauge buvo tokia pati problema plius dar endomitrioze 4 stadijos kur pastoti praktiskai neimanoma.nesitikejo visiskai ir kad pastos ir ka bac ir yra nuostabi dukryte wub.gif sulauze visus stereotipus is neimanomo padare imanoma biggrin.gif taip kad ka sako neviskas taip ir yra tiesiog susitvarkyk su savo galva ir mintimis kai ten bus viskas tavrkoj pamatysi kaip viskas pavyks mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 09 11, 09:44)
joli nepanikuo viskas bus gerai ...israsys gal kokiu vaistuku pagersi ir bus ok smile.gif 4u.gif
nenuleisk ranku ,as po biski atsigaunu psichologiskai .... tik i nescias moteris negaliu ziuret ,sirdy skauda ,minejau ar nea istyre vaisiu ,nieko nerado ,mano tyrimai geri tai paveike kazkas is isorinio pasaulio ....na kadarysi gyvenam toliau turiu dvi atzalas ,planuojames jau trecia ,tik taip greit kaip noriu zinau kad nebus smile.gif

Maniskis mane labai palaiko,vis ramina,kad bus gerai viskas. O jei ir nebus,sako juk turi jau du vaikus(Migle ir ji ) biggrin.gif
O man seile net tysta,kai paziuriu i nestukes,ar kudykius.

O kas per isoriniai veiksniai galejo itakoti? O kaip tavo dukriukai? Ar nesunku tau?
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 09 11, 09:45)
Laba ryta  4u.gif
Oj kaip faina  bigsmile.gif geru ir smagiu tau atostogu  thumbup.gif
Galiu tave paguost pas mano drauge buvo tokia pati problema plius dar endomitrioze 4 stadijos kur pastoti praktiskai neimanoma.nesitikejo visiskai ir kad pastos ir ka bac ir yra nuostabi dukryte  wub.gif sulauze visus stereotipus is neimanomo padare imanoma  biggrin.gif taip kad ka sako neviskas taip ir yra tiesiog susitvarkyk su savo galva ir mintimis kai ten bus viskas tavrkoj pamatysi kaip viskas pavyks  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

O ka turi omenyje sakydama,susitvarkyt mintis?
As vis tikiuosi dar stebuklelio. Ir labai,labai bijau,kad tik viskas butu gerai.
Negrybauji siandiena? Laimikis tavo tai pasakiskas.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 09 11, 09:06)
O ka turi omenyje sakydama,susitvarkyt mintis?
As vis tikiuosi dar stebuklelio. Ir labai,labai bijau,kad tik viskas butu gerai.
Negrybauji siandiena? Laimikis tavo tai pasakiskas.

Pati ir atsakei smile.gif jei turesi baimes,abejones nieko nebus turi nusiraminti. drauge pradejo lankyt joga jai labai padejo sudeliot galvoj viska i lentyneles,skaite daug knygu pasikraut pozityvo.nors ji ir taip vaiksciojantis pozityvas biggrin.gif o kai jau nuleido rankas,nes sansu nedavinejo gydytojai jokiu,ivyko stebuklas. 2men nebuvo menesiniu,bet pas ja taip budavo.nuejo pas gydytoja ir sokas buvo abiems biggrin.gif todel sakau viskas tavo galvoj ir mintyse mirksiukas.gif svarbiausia,kad turi mylima zmogu salia kuris tave palaiko wub.gif

Ne siandien nevaziuosiu i mokykla vakare,ryt jei nelys reiks nulekt smile.gif
Atsakyti
Dar karta dėkojam už sveikinimus Andrėjai wub.gif
Jolita, mano draugė keletą metų gydėsi nevaisingumą-rezultatas-laukiasi berniuko, liko vos kelios savaitės smile.gif ji, tiesa pastojo ne natūraliai, o įvedant sėklą tiesiai į kiaušides, atrodo, bandydavo kartą per mėnesį, ir tai ne kiekvieną, nes ir ji turėjo tokią pačią bėdą-mėnesinės, jei ir būdavo, tai nebūdavo ejakuliacijos-nesunokdavo kiaušinėlis. Bet dabar viskas tvarkoj, ir ji mėgaujasi nėštumu smile.gif ir tau viskas bus gerai, patikėk ir paleisk baimes, nes ko bijai, tą ir pritrauki.
Ramunka, tu specialiai erzinies, aniaaa tongue.gif biggrin.gif
laba visoms smile.gif
Dinana, atostogos super, ypač kai jos ne namuose smile.gif
Atsakyti
labutis visoms! aciu labai uz sveikinimus...

turiu toki klausimeli: ar mes turim kokiu isskirtiniu teisiu darbuose? na pvz darbo valandos... iseigines... kaip del sanatoriju??? g.gif g.gif kas galit surasykit savo zinias arba patirti...

man darbo birzoje LIEPE NUSLEPTI darbdaviams ta fakta kad pas mane neigalus sunus.... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif bandau isivaizduot kas butu jei darbdavis po kiek laiko suzinotu... pvz kai reikia i sanatorija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laindrusa: 11 rugsėjo 2012 - 11:18
Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2012 09 11, 12:15)
labutis visoms! aciu labai uz sveikinimus...
  turiu toki klausimeli: ar mes turim kokiu isskirtiniu teisiu darbuose? na pvz darbo valandos... iseigines... kaip del sanatoriju???  g.gif  g.gif kas galit surasykit savo zinias arba patirti...
    man darbo birzoje LIEPE NUSLEPTI darbdaviams ta fakta kad pas mane neigalus sunus....  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  bandau isivaizduot kas butu jei darbdavis po kiek laiko suzinotu... pvz kai reikia i sanatorija...

Sveikute
Kad priklauso viena i menesi nedarbo diena,arba tas valandas gali isdestyti sutrumpinant keleta darbo dienu. Dar 34 atostogu dienos. Na daugiau nezinau. Dar negali i komandiruotes vykt ir virsvalandziu dirbt.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2012 09 11, 11:07)
* ir tau viskas bus gerai, patikėk ir paleisk baimes, nes ko bijai, tą ir pritrauki. [SIZE=7]

**Ramunka, tu specialiai erzinies, aniaaa tongue.gif biggrin.gif

*tas tai tiesu tiesa .......Joolita gyvenkit toliau kaip gyvene,ramiai,graziai,beitampu,dziaukytes viens kitu,ir pamatysi kai visai nesitikesit ir ivyks tai ko jus lauket wub.gif 4u.gif

**jooooo grybukai tai graziai ir gundanciai atrodo g.gif ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2012 09 11, 09:44)
as po biski atsigaunu psichologiskai .... tik i nescias moteris negaliu ziuret ,sirdy skauda ,minejau ar nea istyre vaisiu ,nieko nerado ,mano tyrimai geri tai paveike kazkas is isorinio pasaulio ....na kadarysi gyvenam toliau turiu dvi atzalas ,planuojames jau trecia ,tik taip greit kaip noriu zinau kad nebus smile.gif

thumbup.gif SAUNUOLE 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 09 10, 20:38)
tiesa,turiu naujiena-rugsejo 27 isskrendu pas savo vyrioka apsizvalgymui,sveciuosiuos 10 dieneliu ir tada namo.pasidarysiu kaip sakant mazas atostogas smile.gif vaikuciai liks pas mano tevelius.kaip senai neturejau atostogu.... vacation1.gif

OLIA lia kaip tau super bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Fera82 @ 2012 09 10, 11:22)
P.S.  smile.gif Cia turbut ne Lietuvoje smile.gif

lotuliukas.gif o kdl sakai cia turbut ne lietuvoj?? smile.gif
Atsakyti