Sake pas mane smegenys negamina,hormono kuris atsako uz menesines. As anksciau sirgau kas 3-4 menesius. O dabar visai nesergu,kai geriau kontraceptikus,tik tada sirgau.
Ketvirtadieni dar pas gydytoja,sius mane dar pas kita. Tada jau ziures ka daryt. Ale zadint kiausides reiks dirbtinai. Problema yra mano galvoje,taip pasake gydytojas.
Jau tyrimu daug visokiu dariausi,tik nuramino kai pamaciau jog toksoplazmoze,citomegalas,raudoniuke,viskas tvarkoje. Tai jei pavyks kazkaip pazadint kiausides,ramiai galesim planuot.
QUOTE(joolita @ 2012 09 11, 07:05)
Sake pas mane smegenys negamina,hormono kuris atsako uz menesines. As anksciau sirgau kas 3-4 menesius. O dabar visai nesergu,kai geriau kontraceptikus,tik tada sirgau.
Ketvirtadieni dar pas gydytoja,sius mane dar pas kita. Tada jau ziures ka daryt. Ale zadint kiausides reiks dirbtinai. Problema yra mano galvoje,taip pasake gydytojas.
Jau tyrimu daug visokiu dariausi,tik nuramino kai pamaciau jog toksoplazmoze,citomegalas,raudoniuke,viskas tvarkoje. Tai jei pavyks kazkaip pazadint kiausides,ramiai galesim planuot.
mergyt juk dabar ne akmens amzius, labai norek ir pastosi, parasys gyditoja kokiu vaistuku ir bus viskas ok

QUOTE(dinana @ 2012 09 10, 20:38)
sveikos visos,
apie pastojimus,tai kai nesistengi viskas labai gerai gaunas
sneku is patirties-su dukra pastojau ir apie tai suzinojau kai buvo beveik 14 savaiciu
tai kad auksciau nosi
tiesa,turiu naujiena-rugsejo 27 isskrendu pas savo vyrioka apsizvalgymui,sveciuosiuos 10 dieneliu ir tada namo.pasidarysiu kaip sakant mazas atostogas
vaikuciai liks pas mano tevelius.kaip senai neturejau atostogu.... 
apie pastojimus,tai kai nesistengi viskas labai gerai gaunas

tiesa,turiu naujiena-rugsejo 27 isskrendu pas savo vyrioka apsizvalgymui,sveciuosiuos 10 dieneliu ir tada namo.pasidarysiu kaip sakant mazas atostogas

Patikek,kaip pailsesi. Mes buvom 8 dienom i turkija isvaziave,be vaiko. Gryzau kaip nauja

Nei nugara skauda,pailsejus ir moraliskai ir fiziskai. Dabar tikrai galiu pasakyt,jog reikia tokiu atostogu,bent karta metuose.

joli nepanikuo viskas bus gerai ...israsys gal kokiu vaistuku pagersi ir bus ok
nenuleisk ranku ,as po biski atsigaunu psichologiskai .... tik i nescias moteris negaliu ziuret ,sirdy skauda ,minejau ar nea istyre vaisiu ,nieko nerado ,mano tyrimai geri tai paveike kazkas is isorinio pasaulio ....na kadarysi gyvenam toliau turiu dvi atzalas ,planuojames jau trecia ,tik taip greit kaip noriu zinau kad nebus

nenuleisk ranku ,as po biski atsigaunu psichologiskai .... tik i nescias moteris negaliu ziuret ,sirdy skauda ,minejau ar nea istyre vaisiu ,nieko nerado ,mano tyrimai geri tai paveike kazkas is isorinio pasaulio ....na kadarysi gyvenam toliau turiu dvi atzalas ,planuojames jau trecia ,tik taip greit kaip noriu zinau kad nebus

Laba ryta
Oj kaip faina
geru ir smagiu tau atostogu
Galiu tave paguost pas mano drauge buvo tokia pati problema plius dar endomitrioze 4 stadijos kur pastoti praktiskai neimanoma.nesitikejo visiskai ir kad pastos ir ka bac ir yra nuostabi dukryte
sulauze visus stereotipus is neimanomo padare imanoma
taip kad ka sako neviskas taip ir yra tiesiog susitvarkyk su savo galva ir mintimis kai ten bus viskas tavrkoj pamatysi kaip viskas pavyks

QUOTE(dinana @ 2012 09 10, 19:38)
tiesa,turiu naujiena-rugsejo 27 isskrendu pas savo vyrioka apsizvalgymui,sveciuosiuos 10 dieneliu ir tada namo.pasidarysiu kaip sakant mazas atostogas vaikuciai liks pas mano tevelius.kaip senai neturejau atostogu....
Oj kaip faina

QUOTE(joolita @ 2012 09 11, 06:05)
Sake pas mane smegenys negamina,hormono kuris atsako uz menesines. As anksciau sirgau kas 3-4 menesius.
Problema yra mano galvoje.
Problema yra mano galvoje.
Galiu tave paguost pas mano drauge buvo tokia pati problema plius dar endomitrioze 4 stadijos kur pastoti praktiskai neimanoma.nesitikejo visiskai ir kad pastos ir ka bac ir yra nuostabi dukryte

QUOTE(NikeZ @ 2012 09 11, 09:44)
joli nepanikuo viskas bus gerai ...israsys gal kokiu vaistuku pagersi ir bus ok

Maniskis mane labai palaiko,vis ramina,kad bus gerai viskas. O jei ir nebus,sako juk turi jau du vaikus(Migle ir ji )

O man seile net tysta,kai paziuriu i nestukes,ar kudykius.
O kas per isoriniai veiksniai galejo itakoti? O kaip tavo dukriukai? Ar nesunku tau?
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 09 11, 09:45)
Laba ryta
Oj kaip faina
geru ir smagiu tau atostogu
sulauze visus stereotipus is neimanomo padare imanoma
taip kad ka sako neviskas taip ir yra tiesiog susitvarkyk su savo galva ir mintimis kai ten bus viskas tavrkoj pamatysi kaip viskas pavyks

Oj kaip faina

O ka turi omenyje sakydama,susitvarkyt mintis?
As vis tikiuosi dar stebuklelio. Ir labai,labai bijau,kad tik viskas butu gerai.
Negrybauji siandiena? Laimikis tavo tai pasakiskas.
QUOTE(joolita @ 2012 09 11, 09:06)
O ka turi omenyje sakydama,susitvarkyt mintis?
As vis tikiuosi dar stebuklelio. Ir labai,labai bijau,kad tik viskas butu gerai.
Pati ir atsakei

Ne siandien nevaziuosiu i mokykla vakare,ryt jei nelys reiks nulekt

Dar karta dėkojam už sveikinimus Andrėjai
Jolita, mano draugė keletą metų gydėsi nevaisingumą-rezultatas-laukiasi berniuko, liko vos kelios savaitės
ji, tiesa pastojo ne natūraliai, o įvedant sėklą tiesiai į kiaušides, atrodo, bandydavo kartą per mėnesį, ir tai ne kiekvieną, nes ir ji turėjo tokią pačią bėdą-mėnesinės, jei ir būdavo, tai nebūdavo ejakuliacijos-nesunokdavo kiaušinėlis. Bet dabar viskas tvarkoj, ir ji mėgaujasi nėštumu
ir tau viskas bus gerai, patikėk ir paleisk baimes, nes ko bijai, tą ir pritrauki.
Ramunka, tu specialiai erzinies, aniaaa
laba visoms
Dinana, atostogos super, ypač kai jos ne namuose

Jolita, mano draugė keletą metų gydėsi nevaisingumą-rezultatas-laukiasi berniuko, liko vos kelios savaitės

Ramunka, tu specialiai erzinies, aniaaa

laba visoms

Dinana, atostogos super, ypač kai jos ne namuose

labutis visoms! aciu labai uz sveikinimus...
turiu toki klausimeli: ar mes turim kokiu isskirtiniu teisiu darbuose? na pvz darbo valandos... iseigines... kaip del sanatoriju???
kas galit surasykit savo zinias arba patirti...
man darbo birzoje LIEPE NUSLEPTI darbdaviams ta fakta kad pas mane neigalus sunus....
bandau isivaizduot kas butu jei darbdavis po kiek laiko suzinotu... pvz kai reikia i sanatorija...
turiu toki klausimeli: ar mes turim kokiu isskirtiniu teisiu darbuose? na pvz darbo valandos... iseigines... kaip del sanatoriju???

man darbo birzoje LIEPE NUSLEPTI darbdaviams ta fakta kad pas mane neigalus sunus....

Laba diena

QUOTE(laindrusa @ 2012 09 11, 12:15)
labutis visoms! aciu labai uz sveikinimus...
kas galit surasykit savo zinias arba patirti...
bandau isivaizduot kas butu jei darbdavis po kiek laiko suzinotu... pvz kai reikia i sanatorija...

Sveikute
Kad priklauso viena i menesi nedarbo diena,arba tas valandas gali isdestyti sutrumpinant keleta darbo dienu. Dar 34 atostogu dienos. Na daugiau nezinau. Dar negali i komandiruotes vykt ir virsvalandziu dirbt.
QUOTE(Medute28 @ 2012 09 11, 11:07)
* ir tau viskas bus gerai, patikėk ir paleisk baimes, nes ko bijai, tą ir pritrauki. [SIZE=7]
**Ramunka, tu specialiai erzinies, aniaaa
**Ramunka, tu specialiai erzinies, aniaaa

*tas tai tiesu tiesa .......Joolita gyvenkit toliau kaip gyvene,ramiai,graziai,beitampu,dziaukytes viens kitu,ir pamatysi kai visai nesitikesit ir ivyks tai ko jus lauket

**jooooo grybukai tai graziai ir gundanciai atrodo

Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2012 09 11, 09:44)
as po biski atsigaunu psichologiskai .... tik i nescias moteris negaliu ziuret ,sirdy skauda ,minejau ar nea istyre vaisiu ,nieko nerado ,mano tyrimai geri tai paveike kazkas is isorinio pasaulio ....na kadarysi gyvenam toliau turiu dvi atzalas ,planuojames jau trecia ,tik taip greit kaip noriu zinau kad nebus 

Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 09 10, 20:38)
vaikuciai liks pas mano tevelius.kaip senai neturejau atostogu.... 

OLIA lia kaip tau super bus

Papildyta:
QUOTE(Fera82 @ 2012 09 10, 11:22)