Sveikos, kaip saunu kad prakalbot apie dovanas ir padavet neblogu minciu, nes jau ir neismastau ka jai cia pirkt, nes siaip labai retai kuo sudominsi. Bet va tas kalbantis katinas manau labai patiktu, nes istisai irgi maigo kompe. Jau net kompa turiu slept
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 05, 21:05)
Labai lauksiu nuorodeles UK, tai ir as skubesiu siustis
QUOTE(Gretucka @ 2012 11 06, 08:44)
Man dar labai patiko, dabar naujiena, 5 pasakas sekantis meskutis, tai galvoju miegui toks labai gerai, kaip tik planuojame perkraustyti vaikina i kita kambari, tai butu miego draugas gal
Merginos papasakokit kaip jums sekesi vaikus i kitus kambarius iskraustyti, as taip bijau sito proceso, man atrodo, kad bus labai sunku

Maniskis dar buna naktim prabunda, tai praso ji uzkloti, tai dar ko prisigalvoja, tai jauciu teks istisai begioti i ta kita kambari arba jame ir miegoti
O kokioj pardej tas meskis? Reik pasiziuret ir man kas ten per daiktas.
Pas mus tai su kraustymu nekas, dziaugtumemes kad bent savo lovoj miegotu. Nupirkom lova, pirmas dienas kol nauja pamiegojo, o dabar eina pas mus miegot ir daryk ka nori. Tai arba uzmigusia perkeliam i jos lova, arba as einu miegot i jos lova, nes trise miegot uzknisa. Nors ir didele lova, bet tai spardos, tai ant galvos kojas kelia, tai toks ten ir miegas. Klausiau kodel nemiega savo lovytej, tai sako kad bijau, jau ir zaislu pridedu kruva, kad butu linksmiau vistiek nemiega, net ir perkelta vidury nakies pabudus arba ateina pas mus, arba turiu eit su ja miegot. Nu tikiuos gal dar truputi paaugs ir dings ta baime, lova visai netoli musu lovos, bet jai vistiek kazkaip baisu.
Papildyta:
QUOTE(Arnytė @ 2012 11 06, 09:51)
Jo katinų manija

75lt mokėjau per tarpininkę.Žaislų krūvos kaip ir sakei Karolecap,tą dieną pažaidžia o au po to neįdomu.Bet kaip per šventes kažko nepadovanosi

ai dar saldainių dėžutėmis prisisakiau super skanūs o ir dovana manau kažkam patiktų tokia

viskokių rūšių prisisakiau
o va tas katinas
Gal gali imest nuorodele pardos, nereiktu po visur ieskot ir per kokia tarpininke pirkai, gal pigiau ir man per ja gautusi, nes dabar siustis del keliu daiktu ko gero neapsimokes