i | Primenu, kad tema yra apie vestuvinius žiedus, viso žinutės nesusijusios su šia tema buvo ištrintos ir bus taip pat šalinamos ateityje |
sveikos. Sakykit merginos, gal žinot Kaune/Marijampolėje gerą juvelyrą vestuviniams klasikiniams žiedams gamintis?
mano nuomonė tokia, kad jei jau mokėti "gerus" pinigus už žiedus, tai tikrai ne iš puikybės, bet už kokybę.
bet man tos visos aukso gijos, šmijos ir ijos nepatikimos ir viskas, vien todėl kad kainos nepagrįstai užkeltos...
todėl geriau jau sumokėčiau brangiau juvelyrui, nei parduotuvei už jos vardą

bet man tos visos aukso gijos, šmijos ir ijos nepatikimos ir viskas, vien todėl kad kainos nepagrįstai užkeltos...

Siaip kaune Savanoriu pr 6 yra patikima dirbtuve
QUOTE(lilijyte @ 2012 11 22, 17:45)
sveikos. Sakykit merginos, gal žinot Kaune/Marijampolėje gerą juvelyrą vestuviniams klasikiniams žiedams gamintis?
mano nuomonė tokia, kad jei jau mokėti "gerus" pinigus už žiedus, tai tikrai ne iš puikybės, bet už kokybę.

Labas, aš labai rekomenduoju juvelyrą Kaune, jis buvo Leitos aukso juvelyras, mes su vyru pas jį gaminomės vestuvinius žiedelius, tikrai pasirodė nuoširdus ir patarimų negailintis vyriškis. Jei domina, parašykit į AŽ, parašysiu jo tel. numerį. Iš tikrųjų, jei ne jis, turbūt būtume iš nežinojimo nusipirkę žymiai brangesnius, ne tokius kokybiškus. O jis mums patarinėjo kokių geriau nesigaminti, kokie patogesni, kas kokio dizaino žiedams per eilę metų gali nutikti ir panašiai.

Beje, dabar aš gyvenu Marijampolėje, tik čia juvelyro jokio nežinau

Mes su vyru kai jau ruosemes pirkti vestuvinius ziedus, tai MB iskarto pasake, kad nenori klasikiniu ziedu (nenoriu tokiu senoviniu ziedu, kokius mociutes nesioja), nenoriu nieko izeisti, tiesiog pacitavau ka MB pasake
Tada nueje i juvelyrine matavomes daug ziedu, bet kazkaip nekrito ne vieni i aki. Netrukus manasis isvaziavo i komandiruote uzsienyje, o as vis pasidairydavau ziedeliu. Ir netiketai pamaciau ziedelius kurie lb krito i aki. Vos tik grizo MB iskarto nustempiau i juvelyrine parodyti tu ziedeliu. MB jie patiko ir isigijom
Dabar dar karts nuo karto MB pasakau, kad lb graziai ziedelis atrodo ant jo rankos

QUOTE(lilijyte @ 2012 11 22, 18:45)

As irgi zinau gera juvelyra Kaune, mums jis padare sudetingo dizaino ziedelius, kurie lb patogus

acu labai

sveikos. nepykit, visos temos neskaitysiu
tiesiog noriu paklausti, kur klaipedoje neperspaustos vestuviniu ziedu kainos? aciu

tiesiog noriu paklausti, kur klaipedoje neperspaustos vestuviniu ziedu kainos? aciu

Gal dar kas turit atsiliepimu apie Siauliu juvelyrus?

QUOTE(*agnyte* @ 2012 12 15, 21:05)
sveikos. nepykit, visos temos neskaitysiu

QUOTE(zigis9 @ 2013 01 01, 19:42)
Gal kas galit parekomenduoti juvelyra dirbanti su platina ? Geriau kaune..
QUOTE(harmoneta @ 2013 01 06, 16:18)
Siulau paskaitineti to krasto,ar miesto planuojanciu temas,manau tikrai lengviau rasit atsakymus i jums rupimus klausimus

jau nusipirkom ziedus. o ir kaina, manau, visai padori