Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(beddable @ 2012 07 17, 10:07)
Musu juvelyras manau labai teisingai pasake, kad gyvenime yra svarbiausi du ziedai-tai suzadetuviu ir vestuviniai. Y juos negalima deti paprastu akmenuku ar pagaileti ant gero aukso,nes kiekvienas ziedas turi savo energetika ir kaupia visas emocijas. Blogai net idetas akmenukas gali skleisti bloga energetika smile.gif na labai dar daug visko pripasakojo,daugiau nei valanda prasiklausem paskaitos apie metalus ir akmenis smile.gif

as situo nesivadovauciau...pildosi tik tas kuo tikime...
bet seip rinkciausi auka, ar kita tauruji metala, nes jie turi isliekamaja verte...
manau volframa deretu rinktis tik is taupumo su mintimi ateoityje (per metines pvz) juos pasikeisti
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 07 17, 09:07)
Musu juvelyras manau labai teisingai pasake, kad gyvenime yra svarbiausi du ziedai-tai suzadetuviu ir vestuviniai. Y juos negalima deti paprastu akmenuku ar pagaileti ant gero aukso,nes kiekvienas ziedas turi savo energetika ir kaupia visas emocijas. Blogai net idetas akmenukas gali skleisti bloga energetika smile.gif na labai dar daug visko pripasakojo,daugiau nei valanda prasiklausem paskaitos apie metalus ir akmenis smile.gif

Na, man visos tos energetikos yra niekas kitas kaip bullshit biggrin.gif ypač kai apie tai pasakoja juvelyrai, kurie iš to gyvena. Na bet nežiūrint į tai, sutinku, kad žiedai yra ne ta vieta kur reiktų taupyt. Man keista, kai merginos moka po 1500 lt už suknelės nuomą, bet ieško pigesnių žiedų smile.gif suknelę užsidedi ir vsio, o žiedus užsidedi ir nešioji smile.gif žodžiu, kiekvieno asmeninis reikalas kaip daryt, bet kadangi išsakom savo nuomonę, tai ir aš pasireiškiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kiek ne į temą... Bet nerandu kur paklausti.
Ar dirbtuvėse ima pvz. sutrukusia grandinelę, iš kurios pagamintų žiedus?
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 07 17, 22:50)
Gal kiek ne į temą... Bet nerandu kur paklausti.
Ar dirbtuvėse ima pvz. sutrukusia grandinelę, iš kurios pagamintų žiedus?

Taip smile.gif ima net auksinius dantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ima dantis,bet is ju nedaro ziedu tikrai,nes labai auksta praba. Garbingas juvelyras nupirks ta auksa tiesiog ir skirtuma atiduos,o negarbingas ale padarys is dantu,o istikruju bus is 585 prabos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 07 17, 23:09)
Ima dantis,bet is ju nedaro ziedu tikrai,nes labai auksta praba. Garbingas juvelyras nupirks ta auksa tiesiog ir skirtuma atiduos,o negarbingas ale padarys is dantu,o istikruju bus is 585 prabos. smile.gif

Daro ir iš dantų, tik primaišo kažko (nesiklausiau, nes neaktualu buvo kokio metalo tiksliai), kad sumažėtų praba. Iš 1 gr. dantų aukso gaunas kokie 1,3 gr. - 1,5 gr. žemesnės prabos aukso smile.gif nu kažkas tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 07 17, 23:09)

aš nesakiau, kad iš jų daro wink.gif Dantis ima ir paskui skaičiuoja skirtumą, bent tas juvelyras pas kurį darėmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2012 07 14, 20:57)
musu siuo metu gaminami tokie

Gal galit išduoti, kokia kainytė tokių žiedukų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ARDUAA @ 2012 07 17, 22:36)
aš nesakiau, kad iš jų daro wink.gif Dantis ima ir paskui skaičiuoja skirtumą, bent tas juvelyras pas kurį darėmės wink.gif

Vieni kaip ir sakau buna saziningi kiti ne smile.gif)) Pas kuri mes daremes tai isvis pasiule pasilikti visa savo auksa namie ir tiesiog laikyti kaip gera investicija,nes auksas jau daug metu nekrenta ir tik kyla smile.gif
Atsakyti
Ruošiuosi ne žiedus, o auskarus darytis.
Bet ačiū visoms už info.
Atsakyti
mes siandien jau pasiemem savuosius auksinius dirbinius... wub.gif
Gaminomes Vilniuje pas juvelyra pas kuri gaminosi bent keletas musu artimu giminaiciu, na tai kaip sakant teseme tradicija ir mes smile.gif Likome tikrai labai patenkinti tiek ziedais tiek aptarnavimu. Daveme savo aukso (nenesiojami dirbiniai ir man regis buvo kazkiek nuo dantuko...), zodziu mokejome tik uz darba ir tikrai galiu rekomenduoti geriau gamintis ziedus nei pirktis.
Musu ziedai klasikiniai be jokiu akmenuku, bet abu kai su busimuoju pamateme, lygiai tokie patys kaip paveiksliuke... wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2012 07 19, 12:53)

mūsų irgi tokie pat- klasikiniai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti