Na stai kalendorine vasara prasidejo , o oras taip ir negereja
Ka veikiat su vaikais tokiu oru ? Mes tai i uzsiemimus su viresneliu vaziuojam ,jeigu nelyja su dviraciais pavaziuojam ,maziukui labai patinka vaziuoti
sveikutes
dingus buvau...
visai kitais reikalais uzsiemus
bet nepamirsau jusu
sveikinimai naujiems pipiriukams
jau pusmetis prasvilpe
Naujokelems
ir visoms ,kurios kantriai parasot
..ziuriu,kad ir senbuves kelios 'atsibudo'
...kaip pasiilgstu AS SITU SYPSENELIU
Naujokelems
Sveikos
ıeskau mergınos gyvenancıos Anglıjoje ır norıncıos bendradarbıautı uzsakant ıs ınternetınıu Anglıjos parduotuvıu
Turıu savo tema prıe ınternetınıu parduotuvıu ır 6 metus uzsakınejus ıs FR beı Vokıetıjos , bet nusprendzıau FR keıstı ı UK
Susıdomejusıas prasau rasytı ı az
Grazıos dıenos,
Asta
ıeskau mergınos gyvenancıos Anglıjoje ır norıncıos bendradarbıautı uzsakant ıs ınternetınıu Anglıjos parduotuvıu
Turıu savo tema prıe ınternetınıu parduotuvıu ır 6 metus uzsakınejus ıs FR beı Vokıetıjos , bet nusprendzıau FR keıstı ı UK
Susıdomejusıas prasau rasytı ı az
Grazıos dıenos,
Asta
sveikos noreciau jungtis i jusu buri grazu,tik pastebejau,kad retai kas bebendrauja,cia,atvykau vos pries savaite,vyras jau anksciau cia,o as su vaikuciais tik dabar,isikurem Grove parke tai sitiek daug klausimu kyla,galvoju gal bus kur patarimu gaut,o gal ir susipazint bus progu
Sveika prisijungus rimke2
Nesikuklink ,klausk ir rasyk . Tikrai atsakysim ir padesim jei galesim . Mes mazai bunam nes mazai kas pasisako
Nesikuklink ,klausk ir rasyk . Tikrai atsakysim ir padesim jei galesim . Mes mazai bunam nes mazai kas pasisako
laba man labai idomi informacija apie primary shools,bet turbut nelabai cia yra mamyciu aplink grove park,truputi link Bromley
QUOTE(VIGILIUKAS @ 2013 06 24, 16:40)
sveikutes
dingus buvau...
visai kitais reikalais uzsiemus
bet nepamirsau jusu
sveikinimai naujiems pipiriukams
jau pusmetis prasvilpe
Naujokelems
ir visoms ,kurios kantriai parasot
..ziuriu,kad ir senbuves kelios 'atsibudo'

Naujokelems
Labai mielos sypseneles
Labas visoms
rimke2 as gyvenu Grove Park
Kurioj vietoj jus gyvenat?
Mano mazasis eina i St.Vincents Catholic Primary School
..esam patenkinti, gera mokykla .. Turbut geriausia is vusu aplinkiniu ..Na, dar viena katalikine Downham-e yra..
QUOTE(patricija30 @ 2013 05 08, 09:41)
AUKSE ir mano nemazi 12 ir 8metu.kvieciu visas i fb ORPINGTONO MAMYTES ir aplinkiniai miesteliai.Nesvarbu ar vaikai mazi ar dideli butu smagu susitikti parke visoms.Ir nesvarbu,kad neieskot draugiu,juk susitikti taip smagu
dabar grupe uzdara bet manau tikrai priims visas norincias 
Aciu
Prisijungiau
Sveikos as vakar gavau laiska kad yra vieta coopers lane primary school tai lauksim ka mokykla parasys mums dabar.as gyvenu cia netoli northbroke park ar kaip jis tiksliai rasosi
Papildyta:
Sveikos as vakar gavau laiska kad yra vieta coopers lane primary school tai lauksim ka mokykla parasys mums dabar.as gyvenu cia netoli northbroke park ar kaip jis tiksliai rasosi
Papildyta:
Mes naujai atvaziave esam