Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(joop @ 2012 08 17, 10:21)
As einu pas Sinkeviciene, bet manau ieskosiu pagalbos kitur. Israso heomopatinius vaistus, o naudos 0.  Tepliojimas varo i nevilti. doh.gif

QUOTE(Sandrėja @ 2012 08 17, 21:08)
As ir nenoriu tu homeopatiniu vaistu, norisi man kuo greiciau viska sutvarkyti... kol nesidomejau atrode ai... anokia cia problema...
Bet kaip sakoma kuo toliau toliau i miska tuo daugiau grybu, tai ir cia kuo daugiau skaitineju apie sia liga tuo baisiau  unsure.gif

Homeopatiniu vaistu teigiamas poveikis gali pasireiksti po pusmecio ar net po metu. Reikia kantrybes. Nuo endo cheminiu vaistu nera, nera taip, kad nuejot pas gydytoja, israse tablete ir jus sveikos... Visos cia su tuo vargsta ilgus metus...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif skaitineju ir atrodo tiek visokiu simptomu kurie ir man budingi, nzn nei ka daryti ir galvoti.... zodziu, mane i nevilti varo pilvo skausmai, jie daugiau i apacia, tai i kojas taip i sonus eina, ir atrodo kaip hemoroju tureciau doh.gif paskutines menesines uzsitese beveik 10dienu, aisq pirma diena ar dvi man buna rudos iskyros, tada sirgimas, gana gausus ir skausmingas, ir svarbiausia tustinimas skaudus, kt karta baisu net i wc eiti, tai nevalingas slapinimasis, vis lakstau, paskui buvo suriete mane stiprus skausmai per ovuliacija, nulekiau i priemima, tai per vaginalini echo aptiko skysti mazajame dubenyje, gulejau aisq, operuoti neprisireike, bet tada dar cistuke buvo. kai gulejau tris dienas viskas laikesi, nekito, galiausia isleido namo... po keliu dienu nuejau tikrintis ir jau viskas tvarkoje buvo. Aisq as turiu du vaikucius, su pirmu cp darytas, antra pati gimdziau.... bet man dar po menesiniu negerumo jausmas pilve, putimas, tustinimasis skaudenantis.... beje, dar ligonines gydytoja pas kuria gulejau patare KT pagerti kad susinormalizuotu man viskas, bet nk daugiau nesake.. tik pasake kad tas skyscio atsiradimas gali kartotis.. ir va siandien begooglindama aptikau apie sita liga, iki siol nieko as nezinojau... svarbiausia kad nzn ka galvoti... beto, lytiniai santykiai man ir anksciau budavo skausmingi, aisq nevisada, bet budavo.... taip pat tos skausmingos bei gausios menesines, o tor rudos iskyros pries ir po nesenai tik atsirado.... doh.gif
Atsakyti
Labas, merginos, busiu naujoke pas jus smile.gif Ka tik turejau LP ir pasirode 3st Endo.. Gydytoja sako dabar pusmeti KT gerti, kad apgytu. Lb noreciau pastoti, jau senokai bandom ir tas papildomas pusmetis vel nugasdino. Tuo labiau kaip suprantu sios priemones nepagydys tik gali pristabdyti.. Kam tada tiek juos gerti.. Skaiciau sita tema nuo pAt pradzios. Maciau daugiau tokiu situaciju, ar visos geria KT po LP. Gal yra alternatyvu? Girdejau gandu apie pastojima skatinancius vaistus ir gintaro rugsti.. Gal kas pasidalintu ir tokia patirtim?
Atsakyti
Labutis visoms! Aš ir prisidedu prie šio būrelio. Pas mane Endometrioze atsirado pries metus, net nežinojau apie tokį dalyką, bet kadangi negaliu pastoti jau 5 metai, reguliariai lankausi pas savo nevaisingumo spec. Taip nei man skauda, nei aš blogai jaučiuosi, tik kad tos rudos išskyros. Pries 9 men. turejau LP, pašalino viską, pasake kad cistele pašalino ir viską. Pradėjau vėl eiti nevaisingumo takais, kad kaip nors pastoti ir vėl... Cista kausideja. Vėl viskas sustojo... Dabar jau net nebežinau, kas bus tiesiog laukiu ir viliuosi, kad pastosiu natūralių būdu, bet kaip žinot šansų mažai, o su visom bedom jie dar sumažėja. Nu bet kaip sakoma viltis miršta paskutine. smile.gif
Atsakyti
Pas mane jau 2 savaitės po LP praėjo, o laboratorijos atsakymų vis dar nėra. Chirurgas ramina, kad nieko tragiško nėra, bet man tos dvi savaitės kaip košmaras - nieko negaliu padaryti, joks gydymas nepaskirtas.. doh.gif Košmaras kažkoks..

Kol kas esu vis dar optimistiškai nusiteikus, bet ta nežinomybė varo į neviltį....

Su MB pasitarėm, kad jam kitą savaitę spermos tyrimą padarysim, dėl šventos ramybės bent jau jo atžvilgiu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuxe @ 2012 08 22, 21:10)
Labas, merginos, busiu naujoke pas jus smile.gif Ka tik turejau LP ir pasirode 3st Endo.. Gydytoja sako dabar pusmeti KT gerti, kad apgytu. Lb noreciau pastoti, jau senokai bandom ir tas papildomas pusmetis vel nugasdino. Tuo labiau kaip suprantu sios priemones nepagydys tik gali pristabdyti.. Kam tada tiek juos gerti.. Skaiciau sita tema nuo pAt pradzios. Maciau daugiau tokiu situaciju, ar visos geria KT po LP. Gal yra alternatyvu? Girdejau gandu apie pastojima skatinancius vaistus ir gintaro rugsti.. Gal kas pasidalintu ir tokia patirtim?

Man po LP ir 3 st. endo gydytoja liepe pasirinkti: jei noriu pastoti, tai jokio gydymo neskirs, o jei nenoriu dabar pastoti, tai skirs KT. As pasirinkau, kad bandysiu pastoti. Esme ta, kad tie KT nera vaistai nuo endo. Jie tik GALI padeti aptvarkyti, o gali ir nepadeti... Spresti, zinoma, paciai kaip elgtis, gali dar su vienu gydytoju pasikonsultuoti del sventos ramybes.
Atsakyti
Ir as suprantu, kad tai ne visai gydymas, bet is kitos puses nepastoti gali labai ilgai, o kiekvienos mmm tau grasina endo atsinaujinimu.. Jei nepastosi ir KT negersi, gali po keliu menesiu vel LP reiketi. As pabuvojau jau pas antra gydytoja ir ryt einu pas trecia. Abi kalbejo is esmes ta pati siuo klausimu, tai po truputi pradedu linkti link versijos ta israsyta kursa sugerti..Nors ir labai man jo nesinori..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiuxe: 23 rugpjūčio 2012 - 15:18
Laabas visoms,nezinau ar mane pamenate dar blush2.gif
mergytes nepraraskite vilties Antra,raganiuxe mirksiukas.gif nosytes aukstyn ir viskas bus gerai as savo mazosios laukiau apie 16 metu.turejau 5 operacijas istisai cystos kiausideje endo III stadija,na zodziu.ir nei endo ir nei cystos nesugebejo sutrukdyti pastoti. mirksiukas.gif kvieskite mintimis ir garsiai savo angelelius i savo seimas ir tikrai jie pas jus ateis.
kam idomu kaip stengemes mes su vyru,ar siaip kokio patarimo tuo klausimu rasykit i az visada padrasinsiu ir gal koks patarimas bus i nauda 4u.gif 4u.gif 4u.gif o dabar siunciu jums virusiuku is pacios sirdies APCYYYYYYYYYYYYYY 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2012 08 23, 14:02)
mergytes nepraraskite vilties Antra,raganiuxe  mirksiukas.gif  nosytes aukstyn ir viskas bus gerai as savo mazosios laukiau apie 16 metu.turejau 5 operacijas istisai cystos kiausideje endo III stadija,na zodziu.ir nei endo ir nei cystos nesugebejo sutrukdyti pastoti. mirksiukas.gif kvieskite mintimis ir garsiai savo angelelius i savo seimas ir tikrai jie pas jus ateis.
kam idomu kaip stengemes mes su vyru,ar siaip kokio patarimo tuo klausimu rasykit i az visada padrasinsiu ir gal koks patarimas bus i nauda 4u.gif  4u.gif  4u.gif o dabar siunciu jums virusiuku is pacios sirdies APCYYYYYYYYYYYYYY  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gaudau virusiukus 4u.gif
Labai jau sunku neprarsti vilties verysad.gif 2 nepavyke iui , dabar nepavykes ivf ir antra LP ant nosies, kiekviena kart vis sunkiau atsigauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2012 08 23, 17:02)
mergytes nepraraskite vilties Antra,raganiuxe  mirksiukas.gif  nosytes aukstyn ir viskas bus gerai as savo mazosios laukiau apie 16 metu.turejau 5 operacijas istisai cystos kiausideje endo III stadija,na zodziu.ir nei endo ir nei cystos nesugebejo sutrukdyti pastoti. mirksiukas.gif kvieskite mintimis ir garsiai savo angelelius i savo seimas ir tikrai jie pas jus ateis.
kam idomu kaip stengemes mes su vyru,ar siaip kokio patarimo tuo klausimu rasykit i az visada padrasinsiu ir gal koks patarimas bus i nauda 4u.gif  4u.gif  4u.gif o dabar siunciu jums virusiuku is pacios sirdies APCYYYYYYYYYYYYYY  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu uz virusiukus!!!
O gal cia pasidalintum ta stebuklinga patirtim, nes manau, kad dauk kam rupi ir ne visos isdris i a.z.? blush2.gif
Atsakyti

gaudau ir as tavo virusiuka wub.gif

as ir noreciau isgirsti tavo kvietimo gandru istorija blush2.gif
Atsakyti

Dekui už gražiu žodžius ir palaikymą smile.gif
Atsakyti