Sveikos,
Na va po kurio laiko ilendu ir as pasidalinti naujienom.
Ilgai delse pasiryzom su vyru vaziuoti i lenkija, i Bialystok esancia klinika. Gal esat apie ja girdeje, dirba pagal naprotechnologijas.
O trumpai istorija tokia, kad pas mane daug metu po KT nutraukimo buvo tepliojimai. Tas buvo jau pries 6 m. Is karto sunerimus nulekiau pas kelis ginekologus, bet visi issijuose ramino, kad viskas ok.
Na neturejau is ko rinktis, teko nusiramint. Deja kai emem meginti pastoti...
Tai vat. Pradejus lankytis pas ginekologus su pastojimo klausimais, visiems minejau kad turiu tepliojimus, taciau niekas to rodos negirdejau. Galiausiai su vienu gydytoju ememes eksperimento, sugeriau viena popikine faze Duphastono, ir kuomet vaistai nei per plauka nesumazino tepliojimo, pasiryzau LP. Rado 1-2 stadijos endo.
Netrukus po to, emiau lankyti napro kursus, zymetis savo stebejimus ir t.t.
Ir naujausios zinios ir napro mano atzvilgiu tokios - pasirodo, kad pas mane endo, dar nereiskia, kad tepliojimai yra tik nuo to. Ir netgi tai,kad 7DPO PRG lygis yra OK, nereiskia kad su PRG viskas ok, jei teplioja, mat reiketu sudaryti PRG kitimo kreive nuo Ov iki MM. Ir dar negana to, taip kaip diuphastonas yra sintetinis PRG, tai jo vartojimo negalima laikyti alternatyva PRG pakelimui.
Taigi, db ryzomes vaziuoti i mano jau mineta napro klinika Bialystoke ir ten konsultuotis. Daug tyrimu jau turim, uzpildytas Kreitono modelio lenteles taip pat, taigi bent pradzioj turetume gauti kazkokia konsultacija pagal ta "kraiti".
Daug visko prirasiau, tikiuosi kam nors si info bus naudinga. Jei kam bus idomu kas issamiau apie klinika, duokit zinot. vaziuoju 27d, taigi po to galesiu pasidalint info.
Butinai pasidalink! Tikrai idomu