QUOTE(rausva debesele @ 2012 10 03, 19:24)
Sveikutes,
visoms uz geras naujies didelis dekuj

Taip smagu isgirsti tokias viltingas geras zinias
Ilgia neradau musu kambarelio

Bet geriau veliau negu niekad - prisiduodu po savo keliones i Lenkija. Kaip ir minejau kazkadaise pas mane endo 1-2 stadija. Ir tepliodavo vis po 2-3 net 4 dienas pries M. PO neseniai gertu antibu tie tepliojimai is viso pasiuto, issitese iki 6 dienu.
Taigi gydytojas lenkijoj, naproklinikoj, patvirtino, kad mano napro mokytojos spejimas kad pas mane vis del to netvarka su hormonais yra arciausiai tiesos. Nors pas mane 7DPO buna PRG visiskoj normoj, bet tai nereiskia, kad nekrenta paskui. Na cia truputi kartojuosi, tai nepykit. Tai va ateinanti cikla turesiu pasidaryti hromonu profili - E2 ir PRG viso menesio kitimo kreive (kraujo davimas kas antra diena

), plius histero
Bet esu labai viltingai nusiteikus. Aisku jei tik neras pas mane pertvaros. Ar esat kuri su pertvara susidurus?
Ir kas galit pasakyti kur geriuasia darytis histero?
Apie hormonu kreives visai neseniai skaiciau kazkokioj knygutej, kaip kinta jos ir pan. Idomu buvo

Tik kiek pinigeliu reikia tokiam reikalui, jei kas antra diena kraujukas bus nuleidziamas
Man itare gimdos pertvara, tik aciu D po operacijos paaiskejo kad viskas gerai, pertvaros nera!