Sveikos merginos, tikiuosi jums atnešu kruopelytę vilties, kad viskas įveikiama

bet pradėsiu viską nuo pradžių

2011m vasaros pradžioje, man atliko LP, IV stadija endometriozės, tuo metu pastoti neplanavau, apskyre vaistų, kuriuos gėriau lygiai du mėn, nes jaučiausi blogai, dar po poros mėn, pasirodžiau gydytojai, viskas buvo gerai, palikom stebėjimo būsenoje.
Paskui pradėjom galvoti apie antrą kūdikėlį, bandysim natūraliai, savęs nespausdami, galvojam kaip bus, taip.
2012m rugpjūtį, profilaktiškai nuėjau pas gine, padarė echo, sako vėl cistos, vėl įtariama endo, siuntimas greituoju būdu į KMUK, ten patvirtina tą patį, apskiria rugsėjo mėn LP, aišku tada pradedu rinkti info(pirmą kartą nesureikšminau šitos ligos). Dieve, kiek aš verkiau...tiksliau rėkiau, dar mane gydantis gyd. nuteikinėjo, kad galiu apstoti tik IVF pagalba, kad jei nesisaugant per metus nepastojau, man natūraliai nėra jokių šansų, tiksliau neturiu net laiko bandyti toliau, nes ligą atsigavo po metų iki operacijos būtinybės.
Atliko LP,sikart tik III stadija, as delto dziaugiausi. po pirmų mėnesinių liepė pasirodyti vaisingumo klinikoje, jei žinoma noriu vaikelio ir iki...
Po mėn aš ten nevykau..pasirodžiau tik pas savo gine, pasakiau, akd IVF nedarysiu, kad noriu bandyti natūraliai, paklausiau ar jin gali mane stebėti, kad neatsinaujintų endo.
Papildyta:Gydytoja liepe gerti duphastona(atsiprašau jei netikslus pav), sakė padės pastojimui, ir stabdys endo atsinaujinimą,nu ten reikėjo gert kažkurią dieną po mėn, jau nebeatsimenu.
Sugalvojau aplankyti homeopatę. pirmas dalykas ką uždraudė, tai duphastoną, sako niekuom jis nepadės, tik maišys, antra, man patiko kaip jin įvertino endo, tai sako tuberkuliozė, gydysim ją. Tas man patiko labiausiai, nes buvau nuteikta, akd šią problemą turiu ilgam.
Apsilankiau keletą kartelių, vartojau įvairius žirnelius, tuberkuliozė dingo. Išlindo kitų problemų, gydžiausi.
Sulaukiau naujų metų, žinau, kad turi prasidėti, jos pas mane kaip laikrodukas...vėluoja, vis tempiu, tempiu, o širdis nori džiaugtis, bet bijo...
išlaukiau net 7 dieneles, pasidariau testą, jis teigiamas. tiek laimės ir nežinau kada turėjau

Prieš savaitėlę jau mačiau savo kruopelytę. Nors dar anksti džiaugtis ir rėkti ape šią laimę visam pasauliui, bet jums merginos laukiančioms aš norėjau bent vilties kruopelę atnešti. Tikėkik, ieškokit, būkit stiprios