Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Arwena @ 2013 02 01, 10:11)
Leticija o endo židinių, sąaugų buvo? šalino. aš į darbą tik po 10dienų išėjau nes daug visko darė ir ligoninė davė maximalų savo biuletenį, ginė primygtinai siūlė dar pratęsti, bet kur tau, negi man reikėjo biggrin.gif Žodžiu realiai į darbą išėjau per anksti, dar labai negera buvo, taip kad savaitė manau dar nieko, tausok save, juk ne veltui išrašo su "tausojančio rėžimo sąlyga" wink.gif

Saaugu nebuvo, o endometrioze 2-3 laipsnio tvarke man ten, cista salino ir kiausintakiu praeinamuma tikrino, bet sake su jais viskas ok. Kai nuejau issimt siulu ir pasakiau daktarui, kad skauda sona, tai tik nusijuoke, sako : skauda? Tai einam dar ka nors isoperuosiu, kad neskaudetu. Operacine laisva biggrin.gif O mano gine seimos klinikoj, tai azpiurejo siules, pilva pamaige ir patare isgert nuo skausmo ka nors. Tikekimes, kad gerai man ten viskas ir normalu, kad dar tempia/skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 02 01, 11:06)
Sveikos, visos. Sita temute apie endometrioze matau daug aktyvesne, nei skyriuje Ligos, taigi uzsukau cia jusu paklausti.

Kiek laiko po LP jums tempe/skaudejo sona ar pilva? Man be endometriozes dar cista salino ir kiausintakiu praeinamuma tikrino, operavo sausio 23 d., bet iki siol dar tempia/skauda operuota sona. Aisku, jauciuos geriau nei po operacijos, bet pradedu galvot ar man ten tikrai viskas ok  g.gif

Man darė tą patį Lapkričio mėnesį. Bet "suigijau" per 1,5 savaitės.
Labai nesijaudink, bet į gydytoją siūlyčiau kreiptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 02 01, 12:48)
Saaugu nebuvo, o endometrioze 2-3 laipsnio tvarke man ten, cista salino ir kiausintakiu praeinamuma tikrino, bet sake su jais viskas ok. Kai nuejau issimt siulu ir pasakiau daktarui, kad skauda sona, tai tik nusijuoke, sako : skauda? Tai einam dar ka nors isoperuosiu, kad neskaudetu. Operacine laisva  biggrin.gif O mano gine seimos klinikoj, tai azpiurejo siules, pilva pamaige ir patare isgert nuo skausmo ka nors. Tikekimes, kad gerai man ten viskas ir normalu, kad dar tempia/skauda  biggrin.gif

kaip nemegstu tokiu gydytoju, kurie saiposi is musu nusiskundimu. o kai kas atsitinka tai sako, kur anksciau buvai? gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(ellymay @ 2013 02 01, 14:13)
kaip nemegstu tokiu gydytoju, kurie saiposi is musu nusiskundimu. o kai kas atsitinka tai sako, kur anksciau buvai? gun_bandana.gif

Na ar jau taip rimtai pasišaipė? 4u.gif Ar pajuokavo? Man po pirmos LP skaudžiai traukėsi vienas siūlas, tai gydytojas ironizavo "va koks aš begėdis skriaudikas" lotuliukas.gif
Atsakyti
As po lapaskopijos jauciau karts nuo karto gal apie 2-3 savaites.
Papildyta:
leticija ir man rado 2 laipsnio endometrioze sad.gif.
ellymay,vadinasi yra tikimybe,jog tures vel daryti man lapaskopija is naujo,nes gali buto,kad atsinaujino liga
Atsakyti
QUOTE(ellymay @ 2013 02 01, 14:13)

Na, jis toks daktaras Hausas, tai as nesistebiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DATTA @ 2013 02 01, 14:12)
Man darė tą patį Lapkričio mėnesį. Bet "suigijau" per 1,5 savaitės.
Labai nesijaudink, bet į gydytoją siūlyčiau kreiptis  4u.gif

Tai kreipiaus, auksciau parasiau, ka sake smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dziosefina @ 2013 02 01, 15:38)
Papildyta:
ellymay,vadinasi yra tikimybe,jog tures vel daryti man lapaskopija is naujo,nes gali buto,kad atsinaujino liga

Man tai buvo didele staigmena, nes net neitariau, o ruosiausi tik cistos operacijai.
Bet kaip as KT nenoriu gert, mano organizmas kaip sunkiai juos toleruoja.

O kokius KT jum skyre po endo?
Atsakyti
Man tai jokiu neskyre gerti,kadangi sergu reumatoidiniu artritu ir geriau tuo metu medroli-hormoninius vaistus
Atsakyti
man skyre pvz Ammily kt. bet sake nzn ar ka nors gelbes. nes as po gimdymo kt visa laika geriau, deje ligos nepristabde sad.gif

merginos, turiu klausimeli: kada pradejot lytinius santykius po laparaskopijos?
Papildyta:
QUOTE(dziosefina @ 2013 02 01, 16:38)
Papildyta:

nepamenu ar rasiai, bet ar seniai tau ta laparaskopija daryta?
Atsakyti
Pradejom po kokiu 2 savaiciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellymay @ 2013 02 02, 14:39)
merginos, turiu klausimeli: kada pradejot lytinius santykius po laparaskopijos?
[

Mes irgi kazkur po 2 sav, o leido berods jau po 10 d.
Atsakyti
Sveikos! Rado man endometriozine cista 8 ant 7cm doh.gif Gyvenu ne LT. Ar yra merginu, kurioms buvo daroma laparaskopija airijoj? ax.gif

Beje, gal zinote kiek kainuoja laparaskopija LT? g.gif
Atsakyti
Realiai LP nieko nekainuoja, bet turi buti socialiai drausta 4u.gif
Atsakyti