Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(Salsa @ 2012 06 28, 17:19)

Pakeliui buvom užsukę į švyturį

detaliau prašyčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 06 28, 17:28)
detaliau prašyčiau  bigsmile.gif

Oviši švyturys. Jo priestate yra švyturių muziejus toks nedidukas, jį apžiūrėjus galima kilti į viršų. Kaina, kartu su gidės paslaugomis, juokinga - mes sumokėjome, jei neklystu, 1 Lata 20 santimų doh.gif Už valandos ekskursiją thumbup.gif Prie šio švyturio yra visiškai laukinis paplūdimys su labai ilgu negiliu plotu - jei būtų noro išsimaudyti vienumoje wink.gif

Trumpai apie radiolokatorių. Man jis buvo kiek įdomesnis nei švyturys, bet gal čia todėl, kad apskritai man įdomu buvęs karinis miestelis-vaiduoklis ir dar tokie didingi prietaisai biggrin.gif Tai apskritai vienintelis žvalgybinis radiolokatorius pasaulyje, į kurį leidžiamos ekskursijos. Ten irgi samdėmės gidę, bet jau kainavo nebe taip juokingai - 10 Latų tas malonumas. Jei susirinktų daugiau žmonių - kaina dalinama. Bet mes tingėjom laukti, tai mokėjom visą kainą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2012 06 28, 20:11)

Trumpai apie radiolokatorių. Man jis buvo kiek įdomesnis nei švyturys, bet gal čia todėl, kad apskritai man įdomu buvęs karinis miestelis-vaiduoklis ir dar tokie didingi prietaisai biggrin.gif Tai apskritai vienintelis žvalgybinis radiolokatorius pasaulyje, į kurį leidžiamos ekskursijos. Ten irgi samdėmės gidę, bet jau kainavo nebe taip juokingai - 10 Latų tas malonumas. Jei susirinktų daugiau žmonių - kaina dalinama. Bet mes tingėjom laukti, tai mokėjom visą kainą  ax.gif

Labai sudomino tas radiolokatorius, reikės turbūt jį aplankyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2012 06 28, 19:49)
Labai sudomino tas radiolokatorius, reikės turbūt jį aplankyti g.gif

Būdami Ventspilyje beveik visas dienas ėjome ten, kur įdomu vaikams. Tai dėl savęs apniukusią dieną būtent ir pasidarėme ekskursiją į švyturį, radiolokatorių ir Kolkos ragą thumbup.gif Na, vaikams irgi šiek tiek įdomu buvo, bet, aišku, norėjo grečiau į kurį nors Ventspilio parką grįžt biggrin.gif

O Kolkos rage gamta tikrai graži...
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2012 06 28, 21:17)
Būdami Ventspilyje beveik visas dienas ėjome ten, kur įdomu vaikams. Tai dėl savęs apniukusią dieną būtent ir pasidarėme ekskursiją į švyturį, radiolokatorių ir Kolkos ragą  thumbup.gif  Na, vaikams irgi šiek tiek įdomu buvo, bet, aišku, norėjo grečiau į kurį nors Ventspilio parką grįžt biggrin.gif

O Kolkos rage gamta tikrai graži...

Mano mažiukas labai mėgsta visokius muziejus, įžymias vietas tai aš vien dėl jo galvoju. kad reikėtu aplankyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(www.rrr @ 2012 06 25, 09:58)
O kur yra Pasaku parkas?  blush2.gif

čia išsamus fotoreportažas thumbup.gif buvom pernai, ir šiemet.ne tikvaikams, bet ir tėvams paliko didelį įspūdį thumbup.gif

[quote=Karusia,2012 06 28, 16:51]
va, koks geras atradimas - iki Ventspilio kokie nors keliai remomntuojami? nuo Vvetspilio iki Rygos?
[/quote

su kelių remontais vasaros metu sunku nepapult. Į priekį važiavom pro Tervetę, Kuldigą, tai nemažas gabalas kelio remontuojamas su šviesoforais doh.gif grįžom per Rygą, tai ir netoli Rygos prasidėjo remontai, ir nuo RYgos link Panevėžio irgi strigom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2012 06 29, 08:04)
Į priekį važiavom pro Tervetę, Kuldigą, tai nemažas gabalas kelio remontuojamas su šviesoforais doh.gif  grįžom per Rygą, tai ir netoli Rygos prasidėjo remontai, ir nuo RYgos link Panevėžio irgi strigom doh.gif

kurioje vietoje prie Kuldigos? ar greta Tervetės kažkur?

mes važiavome iš Jūrmalos link Rygos, kaip papuolėm į spūstį - artimiausiame išvažiavime sprukome iš to kelio, grižom pro Šiaulius, nors galvojom sukti pro Bauską, aplankyti pilį.
Atsakyti
ax.gif buvau parašius kur Tervertė, bet supratau, kad ne to klausiate blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 29 birželio 2012 - 08:38
QUOTE(Ernesta @ 2012 06 29, 08:36)
ax.gif  buvau parašius kur Tervertė, bet supratau, kad ne to klausiate  blush2.gif

buvome tervetėje. bet įdomu, kurioje vietoje nuo tervetės - kelio remontai - prie tervetės ar prie Kuldygos.
Atsakyti
QUOTE(D@G @ 2012 06 29, 08:56)
Aha ir mane domina kur tie remontai nes planuojam vaziuot pro Tervete - Dobele-Saldus - Kuldyga  smile.gif

būtent tuo maršrutu ir važiavom, tai remontai prieš Kuldygą
Atsakyti
sveiki,

sakykit, o nuo Ventspilio iki Kolkos (jei jau asfaltuota, kiap cia rasoma), kiek trunka nuvažiuoti? Valanda ar ilgiau? Mažiukui gali atsibosti, dėl to nerimauju.

Ir dar dėl latų. Lietuvoje perkate, ar jau Latvijoje? Už apartamentus turėsime grynaisiai mokėti, tai ir suku galvą...

Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2012 06 29, 15:31)
Ir dar dėl latų. Lietuvoje perkate, ar jau Latvijoje? Už apartamentus turėsime grynaisiai mokėti, tai ir suku galvą...

mes Ventspily litus keitėm į Latus sumokėt už nuomą ir smulkioms išlaidoms, įėjimams į mokamus objektus, arbatpinigiams kavinėse biggrin.gif o kur galima, visur kortele mokėjom
Atsakyti