Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(Salsa @ 2012 06 08, 12:04)
Kadangi pati vis dar su nostalgija prisimenu paelją ir gaspačo "Don Basil"

Pritariu kavinė „Don Basil“ thumbup.gif

Perskaičius xde prisimenu, jog tą košę plaukiojančia kisieliuj tikrai ragavome blush2.gif ten toj kavinukėj inžinierių gatvėje, kur antrame aukšte ji yra virš maisto prekių parduotuvės blush2.gif užmiršau kaip ji ten vadinasi, ten skanu ir pigu ax.gif
Atsakyti
O mes kai Latvijoje bunam uzsisakom "salianka",visose kavinese buna si sriuba,mums labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(domena @ 2012 06 07, 15:55)
Labukas.
Planuojam ir mes vaziuot i Venspili 4u.gif
Gal galit pasakyti ar kempinge" PrieJuras" geros salygos? Uzsisakem namuka  " Aleja1".
Ar pas juos galutine kaina ar galima dar atvykus pasidereti?

Sąlygos tikrai labai geros. Žiauriai patiko. Dėrėtis kaip suprantu neišeina, jie tik pasiūlo nuolaidą antram kartui tais pačiais metais. Man nepavyko susitarti dėl apmokėjimo atidėjimo, kadangi nėra galimybės atsiskaityti kreditine (bent jau pernai), o tarptautinis pavedimas nemažai kainuoja 9apie 70 Lt), padarė tik tokią nuolaidą: pasiūlė sumokėti pusę kainos iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 06 09, 22:12)
Sąlygos tikrai labai geros. Žiauriai patiko. Dėrėtis kaip suprantu neišeina, jie tik pasiūlo nuolaidą antram kartui tais pačiais metais. Man nepavyko susitarti dėl apmokėjimo atidėjimo, kadangi nėra galimybės atsiskaityti kreditine (bent jau pernai), o tarptautinis pavedimas nemažai kainuoja 9apie 70 Lt), padarė tik tokią nuolaidą: pasiūlė sumokėti pusę kainos iš anksto.

Jei is to paties banko, pavedimas tikrai tiek nekainuoja. As pervedinejau isnakstini apmokejima, tai net pervedimo islaidas paskirsto tarp gavejo ir siuntejo smile.gif Bankas swedbank
Atsakyti
QUOTE(kaskada @ 2012 06 01, 21:21)
o kas cia per draudimo korteles? kas jas isduoda? cia is gydymo istaigos?

http://www.vlk.lt/vl...ge=tit&kat_id=7
mes jau uzsisakeme draudimo korteles, padaro per 14 dienu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 06 09, 22:33)
Jei is to paties banko, pavedimas tikrai tiek nekainuoja. As pervedinejau isnakstini apmokejima, tai net pervedimo islaidas paskirsto tarp gavejo ir siuntejo smile.gif Bankas swedbank

O aš manau, kad tuomet, kai išlaidos paskirstomos, gavėjas gali pareikšti, kad jam sumokėta ne pilna suma, nes tuomet iš jo ta paskirstyta dalis ir yra atimama, todėl jis gauna mažiau, nei jam pervedama reali suma. Nežinau, ar aiškiai parašiau. Aš pati pasirinkau pilną pervedimo išlaidų apmokėjimą.
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 06 11, 22:27)
O aš manau, kad tuomet, kai išlaidos paskirstomos, gavėjas gali pareikšti, kad jam sumokėta ne pilna suma, nes tuomet iš jo ta paskirstyta dalis ir yra atimama, todėl jis gauna mažiau, nei jam pervedama reali suma. Nežinau, ar aiškiai parašiau. Aš pati pasirinkau pilną pervedimo išlaidų apmokėjimą.

Parasete aiskiai. Senokai atlikau sita operacija, bet kiek pamenu, tai ten daugelis laukeliu automatiskai uzspildyti pasirinkus latvijos swedbanka ir dar kazka. kitu budu ir nebandziau. O mano atveju, pretenziju nebuvo. Nusiunciau mokejimo kopija *.pdf formatu, gavau greitai atsakyma, kad viskas ok ir musu laukia sutartu laiku. Baisiai buvo patenkinti, kad greitai sumoketa ir dar ta kopija nusiunciau smile.gif Jei reikes, tikiuosi, toki dalyka bus galima isspresti paprastuoju budu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 11 birželio 2012 - 22:57
mes nedidelį avansą pervedėm banke; pervedimas 55 litus atsiėjo.. wink.gif
Atsakyti
Mes puse kainos sumokejome ir uz tarptautini pavedima 30 lt nuskaiciavo, jei neklystu. Pavedimo islaidu apmokejima irgi pasirinkau pilna, nedalinau. Kad tik oras atostogu metu butu geras, kazkaip vasara siemet pasiklydo doh.gif
Atsakyti
Sveiki,taigi prasau pagalbos biggrin.gif
Nekarto nesam buve latvijos pajury,issiaiskinau,kad geriausiai i Vienspily..
Taigi,klausimai biggrin.gif
Is Vilniaus kaip vaziuojat?Link Rygos,ar kaip kitaip?
Padekit,kur ieskot apgyvendinima,noretumem tikrai netoli juros ir visu pramogu,kad nevazinet schmoll.gif
Apart kempingi-Priejurs,yra dar kas,nes ytariu jame jau vietu nebus doh.gif
Atsakyti
kadangi LATVIJOS tema apmirusi ir atsakymo nesulaukiau bandysiu klausti cia ax.gif liepos men planuojame vaziuoti i Ventspili 2 kab. buta, bet pries tai pora dienu noretusi pabuti Jurkalneje ant juros kranto su palapinemis, tai gal galetumete patarti ar pasidalinti savo patirtimi kaip SILI kempingas o gal kokia kita vieta? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 06 13, 20:34)
Sveiki,taigi prasau pagalbos biggrin.gif
Nekarto nesam buve latvijos pajury,issiaiskinau,kad geriausiai i Vienspily..
Taigi,klausimai biggrin.gif
Is Vilniaus kaip vaziuojat?Link Rygos,ar kaip kitaip?
Padekit,kur ieskot apgyvendinima,noretumem tikrai netoli juros ir visu pramogu,kad nevazinet schmoll.gif
Apart kempingi-Priejurs,yra dar kas,nes ytariu jame jau vietu nebus doh.gif

mes vaziuojam siuo marsrutu, tai pats kokybiskiausias ir greiciausias marsrutas, mes su vienu sustojimu tik ivaziavus i latvija Ežere uzsipylem kuro tai kelione užtruko lygiai 5 val.
pabandykit atsispausdinti kad nepasiklystumete, nes navigacija kitur veda smile.gif

https://maps.google....2e7b8ac2a71d290
Atsakyti