Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

Sveiki,

Buvom sestadieni Karlines nams sveciu namuose. Buvom trise, bet gavom 5-vieti kambari (pliusas, kad yra mazas saldytuviukas). Toks ekonominis variantas, bet kaip vienai nakciai tai gerai. Turi uzdara savo kiemeli masinoms, strategiskai patogioje vietoje, netoli jura. Tik su atsiskaitymu dar minusas, nenorejo priimti korteles, tipo pageidaujam, kad grynaisiais moketumete, nors aparaciuka turejo. Tai teko nuimineti grynuosius. Aisku del ko, nes negavom nei cekio, nei kitokio atsiskaitymo popieriuko (bet ir nereikalavom, ka padarysi, tegu..). Pusrycius emem po 3,5 lato zmogui, bet neapsimoka (nors skonis neblogas, bet brangoka). Gavom kiausinienes ir arbatos/kavos. Trise uz 10,5 lato galejom ir normaliau kitur pavalgyti..
Tai tiek. Gal kazkam pravers info wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2012 07 26, 22:13)
ka tik grizom is Kolkos, oras nerealus, vanduo siltutelis, bangeles tik nuo praplaukianciu laivu pasiekia kranta, mirkom vandenyje visa diena, maisa kriaukleliu prisirinkom, kepem desreles viduryje laukinio plezo...lepota... 4u.gif



O pro kur važiavot? googlis rodo,kad yra kazkoks keliukas 124, kaip suprantu vos ne pakrante, bet ar pravažiuojamas jis? maršrutą,tai duoda kitą. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas rekomenduotu netoli vaiku parko 2 suauge ir vaikas, su visais patogumais 4u.gif7-12 dienomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lepinuke: 30 liepos 2012 - 18:18
Dabar vaziuosim i Sili kempinga gal kas buvo ten neseniai ?

As buvau, bet kaip supratau ir Jus buvot... ax.gif
Atsakyti
Kodel jus renkates Sili? Musu draugai kasmet i ZAKI vaziuoja. Atstumas iki ventspilio praktiskai toks pats, tik zaki lyg pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 07 30, 19:37)
Kodel jus renkates Sili? Musu draugai kasmet i ZAKI vaziuoja. Atstumas iki ventspilio praktiskai toks pats, tik zaki lyg pigiau.




Mes pernai ZAKI buvome labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Toks cia ir rinkimas buvo smile.gif tiesiog Sili buvo laisvu vietu ir patogumai vietoj wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzialis: 30 liepos 2012 - 19:36
QUOTE(Donalita @ 2012 07 30, 14:33)
Labukas, gal galit pasakyti, kokia vieta strategiskai patogiausia? Gatveles pavardinti? Ar visai jokio skirtumo? Tu nuomojamu butu tokia gausybe, kad kirba noras skambinti pirmam pasitaikiusiam. Gal kas zino, kur/ar yra vaikams ka veikti priesais namus, "po langais", ar cia taip buna tik privaciuose namuose?



Mes pries pora dienu grizome is Ventspilio, gyvenome Gaismas gatveje, tai mums labai patiko vieta, iki juros koks 10 min, vaiku parkas dar arciau, kiek pamenu tenai dar Jurmalos gatve yra, parka gatve.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 07 25, 18:47)
Gal kam reikia, buvom rezervave ventoj liep 27 - rugpj 1 - 4 zmones ( du vaikai) uz 30 latu. Galiu rezervacija perleisti, rasykit az.

Gera vieta ir kaina, imkit biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galit placiau papasakot apie ZAKI ir SILI kempingus. Ar ten nameliai su patogumais? Ar leidzia atvykt su suneliu?
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2012 07 31, 12:17)
Gera vieta ir kaina, imkit biggrin.gif

kad jau po laiko
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 07 30, 14:01)
Mes šiemet vėl buvome kempinge "Jeni" (17 km už Ventspilio) Orai ne patys geriausi papuolė liepos 16-25 d. bet svarbiausia, kad nelijo, o ir karštis nevargino, tikrai viskas puiku. Atostogos buvo nuostabios, prisivalgėme miško žemuogių beveik po puslitrį kasdien, dar mėlynių, voveraičių...Mūsų penkiamečiui vaikščiojimas po miškus didžiulė atrakcija, vis tempė ir tempė į žemuogynus  tongue.gif Gamta nuostabi, ramybė  wub.gif Vieną dieną pakeliavome iki Kolkos, laukinius paplūdimius aplankėme. Žinoma, ir pats Ventspilis buvo aplankytas ne vieną kartą: bernų pilsetina, buities muziejus, siaurukas traukinukas  thumbup.gif  Jei didelių pokyčių neužsimanysime, kitais metais vėl į tą patį kempingą važiuosime  rolleyes.gif Mums jis geriausias, į butą nenorime, nes ir taip ištisus metus bute gyvename  rolleyes.gif




mes irgi zadam ten vaziuot, norejau paklaust ar yra kur rozete, pvz plaukus issidziovint? aciu 4u.gif
Atsakyti