man irgi neblogai atsake, neturiu kuo skustis. O jei reikia konkreciai apie kazka informacijos tai vedi supermamoj i paieska pvz RUBINI ir matai visas zinutes apie ta rubini. Tik truputi noro daugiau reik

QUOTE(Forgete @ 2012 06 21, 13:17)
man irgi neblogai atsake, neturiu kuo skustis. O jei reikia konkreciai apie kazka informacijos tai vedi supermamoj i paieska pvz RUBINI ir matai visas zinutes apie ta rubini. Tik truputi noro daugiau reik 

jei ne paslaptis kur ketinate apsistoti

QUOTE(Ernesta @ 2012 06 21, 13:21)
Ventoj, brangoka siemet (mes du suauge ir du vaikai uzsiprase 30latu), bet jau ner kur dingt. Uzpernai labai fainoj vietoj gyvenom bet kad visa vasara uzimti jie. O atostogu norisi

Dėl elektroninių laiškų - man jie stebėtinai operatyviai atrašė. Išsiunčiau užklausas gal į kokias 15 nusižiūrėtų vietų apie 22 val., tai ryte, iki pietų pertraukos, turėjau visą pluoštą atsakymų. Kelis net iš tų, kuriems nesiunčiau (matyt, info pasidalino). Ir, mano didžiam nustebimui, maloniai ir operatyviai atsakė netgi tie, kurie vietų neturi - išt serijos maybe next time.
O dėl atstumo iki jūros - nepergyvenkit
Kad ir kur beišsinuomotumėte, eismas Ventspilyje neklaidus, kamščių nebūna, pasistatyti mašiną patogiai galima visur, net ir kopų papėdėje 
Pernai užsisakinėjom "aklai", visiškai nesigaudydami miesto situacijoj, tai vyras truputį pabambėjo (užsakinėjau tai aš
), kad nesužiūrėjau, jog nuo jūros toli. Bet paskui net pats nustebo: sako, būčiau žinojęs, kad čia taip paprasta su mašinos statymu, būčiau nė žodžio nesakęs
Šiemet ten pat, toli nuo jūros, išsinuomojom, jau abipusiu sutarimu
Kitaip tariant, Ventspilis - ne Palanga, kad apsistojus tolėliau tektų iki jūros, apsikrovus paplūdimio amunicija, kelis kilometrus pėstute kulniuot ar vakare nuvažiavus papramogaut tektų ilgiausiai ieškot vietos automobiliui. Tiesiog nuvažiavai kur reikia, pasistatei, ir tiek žinių, infrastruktūra ten sutvarkyta dešimtukui
O dėl atstumo iki jūros - nepergyvenkit

Pernai užsisakinėjom "aklai", visiškai nesigaudydami miesto situacijoj, tai vyras truputį pabambėjo (užsakinėjau tai aš

Kitaip tariant, Ventspilis - ne Palanga, kad apsistojus tolėliau tektų iki jūros, apsikrovus paplūdimio amunicija, kelis kilometrus pėstute kulniuot ar vakare nuvažiavus papramogaut tektų ilgiausiai ieškot vietos automobiliui. Tiesiog nuvažiavai kur reikia, pasistatei, ir tiek žinių, infrastruktūra ten sutvarkyta dešimtukui

gal kas nori šį 7dienį važiuoti į ventspilį?
draugė paprašė padėti surasti poilsiautojų, nes pas vienus žmones pasikeitė planai ir jie negali važiuoti
tai vat, įdedu jos prašymu šį pasiūlymą:
nuo birželio 24 iki birželio 29 d. (5 naktys) Ventspilyje 2 kambarių butas antrame aukšte su visais patogumais, buitine technika, kaina 120 lt už naktį (sakė, kad bus galima pasiderėti)
jei ka sudomins parašykit man į až, duosiu jos telefoną ir tada galėsit pasiklausti ir susitarti konkrečiai
daugiau laisvų vietų yra tik rugpjūčio gale...
draugė paprašė padėti surasti poilsiautojų, nes pas vienus žmones pasikeitė planai ir jie negali važiuoti

tai vat, įdedu jos prašymu šį pasiūlymą:
nuo birželio 24 iki birželio 29 d. (5 naktys) Ventspilyje 2 kambarių butas antrame aukšte su visais patogumais, buitine technika, kaina 120 lt už naktį (sakė, kad bus galima pasiderėti)

jei ka sudomins parašykit man į až, duosiu jos telefoną ir tada galėsit pasiklausti ir susitarti konkrečiai

daugiau laisvų vietų yra tik rugpjūčio gale...

Gal kas norit važiuoti liepos 18-23 (5 naktys) į Pavilostą http://zvejniekseta.lv/pictures.php
Su visai patogumais, buitine technika 200lt. para, 5 vietos, visas namas su nuosavu kiemu, su niekuo nereikia dalintis. Kaimynystėje nėra kitų poilsiautojų.
Yra pirtis, netoli jura.
Šeimininkas turi laivą, gali suorganizuoti žvejybą.
Pasikeite planai, patys negalime vykti
Su visai patogumais, buitine technika 200lt. para, 5 vietos, visas namas su nuosavu kiemu, su niekuo nereikia dalintis. Kaimynystėje nėra kitų poilsiautojų.
Yra pirtis, netoli jura.
Šeimininkas turi laivą, gali suorganizuoti žvejybą.
Pasikeite planai, patys negalime vykti

QUOTE(mabi @ 2012 06 21, 09:09)
nu siaip skaitau, bet tarkim, kur jus randate tu skelbimu su nuoma? mes vaziuojam su dviem nedideliais vaikais, tai norisi ir kazkokiu atsiliepimu gauti. o ar ir sunku kazkokia nuorodele imesti? juk cia tam forumas ir yra
, juk gal kazkas , kazkur buvo, ir gali rekomenduoti.

Nuorodėlių ir konkrečių atsiliepimų buvo labai daug prirašyta praėjusią vasarą - pasiskaitykite senesnę temą.
Labas, kokia svente vyksta miestelyje rupjucio pirmom dienom? Kada tiksliai ji buna? Kas ten gero vyksta?
QUOTE(Amelita @ 2012 06 22, 11:00)
Labas, kokia svente vyksta miestelyje rupjucio pirmom dienom? Kada tiksliai ji buna? Kas ten gero vyksta?
Miesto svente vyksta kiekvienais metais pirma rugpjucio savaitgali nuo penktadienio iki sekmadienio.Renginiu daug,koncertu,muge,fejerverkas.Labai grazius geliu kilimus daro kiekvienais metais skirtinga tema.
Mes gyvenam Klaipedoje,bet ju miesto svente daugiau patinka,nei musu juros svente,kuri paskutiniu metu daugiau alaus gereju svente

labas.labai prašau patarimų iš jau buvusių ventspilyje.norėtųsi tikrai konkrečių,suprantamų patarimų,nes jau išnaršiau visą internetą ir galva visai susisuko.turime tris laisvas paras-liepos5-8d.nežinau kodėl,ar nemoku ieškoti,bet viešbučiai man meta kosmines sumas-trim parom 1300lt.mūsų du suaugę ir trys vaikai-vyriausiam 9metai.žiūrėjau ir kempingus,bet su palapinėm dar neatostogavę,tai nelabai žinau.jei atvažiuotumėm į kempingą tik ketvirtadienį beveik naktį,apie 23val,tai negi tada pradėsim palapinę statytis??/na žodžiu visai pasimečiau.
labaiusiai dominančios vietos:akva parkas po atviru dangumi prie jūros,vaikų miestas,jūrmalos parkas,žiedų parkas,karvytės,gal dar spėtumėm prie ežero,į elnių parką ir buities muziejų.kokie atstumai nuo visų tų vietų?ar brangūs įėjimai?
iš anksto dėkoju už visą info.
labaiusiai dominančios vietos:akva parkas po atviru dangumi prie jūros,vaikų miestas,jūrmalos parkas,žiedų parkas,karvytės,gal dar spėtumėm prie ežero,į elnių parką ir buities muziejų.kokie atstumai nuo visų tų vietų?ar brangūs įėjimai?
iš anksto dėkoju už visą info.
QUOTE(gailem @ 2012 06 22, 11:51)
labas.labai prašau patarimų iš jau buvusių ventspilyje.norėtųsi tikrai konkrečių,suprantamų patarimų,nes jau išnaršiau visą internetą ir galva visai susisuko.turime tris laisvas paras-liepos5-8d.nežinau kodėl,ar nemoku ieškoti,bet viešbučiai man meta kosmines sumas-trim parom 1300lt.mūsų du suaugę ir trys vaikai-vyriausiam 9metai.
1. Karlines nams keturvietis kainuoja 44 latus + 8 latai už papildomą lovą. Tai iš viso gaunasi 52 Lv x 3 naktys = 780 litų.
Filmukas apie juos ir vieta žemėlapyje.
2. Pajūrio kempinge 4-vietis namelis be patogumų 36 latai + 6 latai sudedama lovelė.
Tai iš viso gaunasi 42 Lv x 3 naktys = 630 litų.
3. Aš pabandyčiau pasiskambinti į Oranžais nams. Manau, kad čia turėtų gautis dar geresnė kaina.
Čia tik keletą pirmiausiai į galvą šovusių variantų parašiau. Galima rasti dar ir geresnių kainų. Pasižiūrėkite čia, manau atrasite kas jums tiks.
QUOTE(xjurga @ 2012 06 22, 13:51)
1. Karlines nams keturvietis kainuoja 44 latus + 8 latai už papildomą lovą. Tai iš viso gaunasi 52 Lv x 3 naktys = 780 litų.
2. Pajūrio kempinge 4-vietis namelis be patogumų 36 latai + 6 latai sudedama lovelė.
3. Aš pabandyčiau pasiskambinti į Oranžais nams. Manau, kad čia turėtų gautis dar geresnė kaina.
Čia tik keletą pirmiausiai į galvą šovusių variantų parašiau. Galima rasti dar ir geresnių kainų. Pasižiūrėkite čia, manau atrasite kas jums tiks.
dėkui.o čia tiesiog skambintis?rusiškai susišnekėsim?reikia pervsti dalį sumos?o jūs pati esate buvus kur?kurias vietas siūlot aplankyti su vaikais?ar dideli atstumai?ar buvot akva parke po atviru dangumi?