Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(zikas1970 @ 2012 06 09, 09:58)
nuejau i siltnami dabar, na visai susibalamutinau, apziurejau,kur ziedai nukrite, viduj miniatiurinio dydzio toks spirgiukas yra. Tai cia gal uzsimezges pomidoriukas?  g.gif Suprantu, kad juokingai kai kam skaityti neismaneles postus, pirma karta pomidorus auginu, tad ir klausimai tokie  biggrin.gif Gal kas pakomentuos? nes kol kas nuotaika nuo pacio ryto ne kokia.....

biggrin.gif teip...ten pomidoras bus
Papildyta:
QUOTE(Blobse @ 2012 06 09, 09:57)
Sveikos,

Gal kas galėtumėt atsakyt, ar galima tarp pomidorų auginti braškes? Gal kas taip darot/darėt? Ar čia visiška nesąmonė?  g.gif

g.gif tai kad po pomidorais kažin ar jos augs...nebent labai retai viską sodinti...tarpus tarp pomidorų daryti po metrą ar net daugiau... ir po vieną braškę ten sodinti...bet , nežinau , ...man neatrodo racionalu taip auginti braškes...
Atsakyti
ziedai kai krenta, tai su visu kotuku. o jei tik ziedlapiai nudziuve nukrite, tai laukit derliaus ax.gif
Atsakyti
Laba ryteli visoms pomidoru myletetojoms victory.gif
Niu va , radau nusipirkti boro , tai bus paskutinis bandymas isgelbeti susisukusius lapus doh.gif .

Mergytes , o mulciuoti geriau siaudais ar nupjauta zole nuo sodo pieveles g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 09, 09:02)
ziedai kai krenta, tai su visu kotuku. o jei tik ziedlapiai nudziuve nukrite, tai laukit derliaus  ax.gif

pas mane siandien mano akyse nukrito neisdziuves, bet be kotelio viduje ziedo skylute, taij auciu pomidoras liko smile.gif tik keista, kad neisdziuves nukrito g.gif
Atsakyti
Kiek pagooglinau, tai raso,kad truksta azoto. tai patresk dilgeliu raugu arba meslo raugu. Arba siaip azotinem trasom ax.gif\\\\\\\\\

Keista g.gif visai nesenei palaisciau dilgeliu raugu.Na vakar arklio meslo uzrauginau tai po savaites dar palaistysiu.Aciu uz rupesti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rionka: 09 birželio 2012 - 09:09
QUOTE(diuni @ 2012 06 09, 09:01)
biggrin.gif teip...ten pomidoras bus
Papildyta:

QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 09, 09:02)
ziedai kai krenta, tai su visu kotuku. o jei tik ziedlapiai nudziuve nukrite, tai laukit derliaus  ax.gif

oi, kaip aciu jums 4u.gif Nuraminot, nuotaika pakelet drinks_cheers.gif Dabar ir antrai pusei papasakojau, tai juoktis pradejo, sako, reikejo manes paklausti biggrin.gif

QUOTE(tany @ 2012 06 09, 09:07)
pas mane siandien mano akyse nukrito neisdziuves, bet be kotelio viduje ziedo skylute, taij auciu pomidoras liko smile.gif tik keista, kad neisdziuves nukrito  g.gif

Ir pas mane tas pats, kuo graziausi ziedai nukrito, todel ir susinervinau, buciau dar pamiegojus, ale visi miegai issilakste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2012 06 09, 09:58)
nuejau i siltnami dabar, na visai susibalamutinau, apziurejau,kur ziedai nukrite, viduj miniatiurinio dydzio toks spirgiukas yra. Tai cia gal uzsimezges pomidoriukas?  g.gif Suprantu, kad juokingai kai kam skaityti neismaneles postus, pirma karta pomidorus auginu, tad ir klausimai tokie  biggrin.gif Gal kas pakomentuos? nes kol kas nuotaika nuo pacio ryto ne kokia.....

ta proga kad mano pomidorai balkone kai einu jų aplankyt vis kraipau galvą aplink ir bandau sužiūrėt yr kruopytė po nudžiuvusiais žiedlapiai ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2012 06 09, 08:57)
Sveikos,

Gal kas galėtumėt atsakyt, ar galima tarp pomidorų auginti braškes? Gal kas taip darot/darėt? Ar čia visiška nesąmonė?  g.gif

Aš pasodinau kelis keriukus žemuogių šiltnamyje,neverta,nes nustypo ,šviesūs lapeliai,lauke daug gražesni,galvojau anūkėliui anksčiau turėsiu,bet dėje.o kelis žirnius kamputyje pasėjau,tai žydi ir jau mezga,lauke suvargę dar biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pas mane auga braskes prie pomidoru, palei taka. kolkas jos nesiskundzia ir jau kokios 2sav kaip skinu po kelias uogytes (nes krumeliai tik keli ir pirmameciai) as jas norejau persodinti i lysve, bet vietos nebeliko, tai ir gyvena siltnami smile.gif jei nepastebesiu nieko bloga, tai paliksiu jas ir kitiems metams, anksciau uogu bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2012 06 08, 23:45)
sveikos,noreciau paklausti,kodel dziuna ir krenta pomidoru ziedai?Pas mane balkoniniai,auga balkone ir namie ant palanges.Balkone keli meta ziedus,ant palanges daugiau..aciu help.gif

Gal jie neapsidulkina g.gif
Papildyta:
Sveikos,

Galima, tik reiktų susodinti lysvės pakraščiu, kad sodinti pomidorų pavasarį netrukdytų ir drėgmės joms daugiau reikia, nei pomodorams. Jas dažniau palieti reikia. Puikiausiai auga ir dera pas mane ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Solveiga84 @ 2012 06 09, 10:34)
tai paliksiu jas ir kitiems metams, anksciau uogu bus  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
tagete ir serenciai cia tas pats? noriu salia pomidoru pora krumeliu apgyvendint...
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 06 09, 10:20)
ta proga kad mano pomidorai balkone kai einu jų aplankyt vis kraipau galvą aplink ir bandau sužiūrėt yr kruopytė po nudžiuvusiais žiedlapiai ar ne  lotuliukas.gif

Jau tas nekantrumas biggrin.gif Tik pirštais tų žiedukų čiupyt negalima ax.gif
Atsakyti