Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(diuni @ 2012 06 11, 12:20)
biggrin.gif oj , jau iš ten bus man gana...hibridų vistiek daug nesodinsiu...įdomiau paveldo taip vadinami man...iš šiaip telpa 85 daigai , na gal tilps 87 , jeigu nuderinsiu gerai sodindama...o veislių jau turiu tikrai daug daugiau lotuliukas.gif

Bandyti ir eksperimentuoti turbūt būtina,o ir smagu.Nors kiti ir nesupranta,kaip gali džiaugtis kiekvienu paaugusiu centimetru ar nauja užuomazga.Bet per laiką vistiek turbūt atsirinks,kas verčiausi dėmesio biggrin.gif Aš prieš tris metus irgi susigundžiau POMIDORŲ MEDŽIU biggrin.gif "CIFOMANDRA"dabar jau 2,8 m.gražuolis,ir sulaukiau žiedelių,smagu,o jei vaisių sulauksiu,tai super thumbup.gif būtų
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 10, 18:21)
lotuliukas.gif aha, varnėnų visada daug turėjau ir tebeturiu..
*dar turiu daaaug gyvačių..  bigsmile.gif kai karšta, plaukioja mūsų tvenkinyje, na, tada, žinoma, aš jau išlipu, kažkodėl praeina noras maudytis... lotuliukas.gif

*žalčių irgi turiu rolleyes.gif  kartais jiems pieno įpilu.. nežinau ar ragauja, labai jau aptingę saulėje šildosi...
*dar ežienę su ežiukų šeimyna turiu..  wub.gif irgi pieno įpilu smile.gif hm..
*lapių, vanagų irgi turiu cool.gif  ateina, atskrenda jie mano vištų pašnekinti...
*dar asmeninį genį ir gegutę turiu, vienas kukuoja, kitas į taktą stuksena... biggrin.gif
Aš vienkiemyje gyvenu.. aš visko turiu.. oi, apie ką aš čia... lotuliukas.gif

oi ne visko schmoll.gif kurkliu neturi lotuliukas.gif bet jei reikia- priimu uzsakymus mirksiukas.gif arba su su pristatymu arba su atrakcija "pasigauk pats" lotuliukas.gif

gyvaciu bijau nezmonishkai blink.gif o kokiu turi???? nuodingu???? tugi kaip jos - angiu????
pas mus tik gluodenu buna, bet kai pernai pajudinus mulciu shiltnamyje i shona nere gyvate /gluodena (?????) tai kokius 5 sykius per sekunde numiriau is siaubo blush2.gif

o eziuko kaip noreciau sode wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 06 11, 12:17)
buvau ir as jau susideliojus viska kitiems metams, bet va pasirodo ne viska, oi ne viska  biggrin.gif

is alytaus, mergaiciu cia paprotinta, uzsakinesiu rudeniop. sake daug ka naujo tures tuomet  bigsmile.gif

Tai ne tik Alytuj, tam paciam ebay, ar estų puslpay bus naujovių rudenį, galit laukt drasiai.
Dabar šių metų pomidorais džiaukitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 06 11, 12:40)
bet su kinietishkom seklom tai labai tiketina kad pomidorai gali but eiliniai raudoni biggrin.gif

vat man kas ir įdomu- kai kuriuose skelbimuose ebay parduoda ir patį pomidorą, vaisių, kaip supratau, tipo sėklom išsiimti, tai ten ir perpjauti parodyti- vyšniniai toki labiau, sakyčiau, bet vidus tai visai kitoks nei mūs įprastinių, mėsindas labai pats vidurys, sėklos kitokios biski, o ir spalva vienose nuotraukose- vienokia, kitose- kitokia. Nu bet kas bus- tą auginsim, tiek jau to, tegu tik atsiunčia. O dar dėl rudens ir naujų veislių- nu ir kam reikėjo sakyt???nugi dabar reikės sarašiuką pasidėt po nosim ir vis tikrintis ko tikrai noriu, ko jau gal nenoriu, o jau dalis sėklų ir nupirkta, kažkaip su naujais norais būtų gerai atsargiau doh.gif doh.gif

Klausimas- lauke prie kokių pagaliukų rišat pomidorus- reikalas atsirado pririšt- paaugo wub.gif
Nu bet kaip uodai lesa visur- neina darže būt visai
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 06 11, 13:45)
oi ne visko  schmoll.gif  kurkliu neturi  lotuliukas.gif 

blink.gif eik sau, šiltnamyje neturiu, bet prie tvenkinio laužavietėj besikuičiančių jų mačiau doh.gif gerai kad tarp šiltnamio ir tvenkinio apie 200m atstumas, kažkaip dar nedabėga iki mano pomidorų blink.gif
Gyvačių veislės nežinau.. gal barškuolės.. g.gif lotuliukas.gif

Bet ar pablūdot, ar ne per anksti susirūpinot naujomis sėklomis, a? kas per sėklų siuntimasis dar net neprasidėjus derliui blink.gif
O aš turbūt susirgau.. šįryt nuskyniau tris raudonus pomidorus ir visai jų nenoriu... unsure.gif padėjau ant palangės, gal kurią dieną badas bus, tai suvalgysiu.. apie naujas veisles išvis nėr minties..
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 06 11, 14:22)
Klausimas- lauke prie kokių pagaliukų rišat pomidorus- reikalas atsirado pririšt- paaugo  wub.gif
Nu bet kaip uodai lesa visur- neina darže būt visai

prie lazdyno saku risu. vyras is misko parvilko kazkada...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 06 11, 14:22)
Klausimas- lauke prie kokių pagaliukų rišat pomidorus..

na, tikrai ne su svarowskiais puoštais... pomidorui tas pats koks pagaliukas...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 11, 14:28)
Bet ar pablūdot, ar ne per anksti susirūpinot naujomis sėklomis, a? kas per sėklų siuntimasis dar net neprasidėjus derliui blink.gif
O aš turbūt susirgau.. šįryt nuskyniau tris raudonus pomidorus ir visai jų nenoriu... unsure.gif padėjau ant palangės, gal kurią dieną badas bus, tai suvalgysiu.. apie naujas veisles išvis nėr minties..

Niu reikia lauzyti nusistovejusias taisykles tongue.gif O ka veikti tokia lietinga diena? a? taigi po shopingus visokius dairytis biggrin.gif negi pomidoru temoj rasysiu,kad ieskau basuciu nauju? bigsmile.gif vistiek beieskant ju, akys nukrypsta i pomidoru seklas blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Noriu pasidziugti , kad mano pomidoriukai po antro didesnio langelio padarymo tikrai atsigavo thumbup.gif . Vadinas truko tik ventiliacijos ax.gif . ACIUKAS visom patarusiom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 06 11, 14:40)
Sveikutes  4u.gif 

Noriu pasidziugti , kad mano pomidoriukai po antro didesnio langelio padarymo tikrai atsigavo  thumbup.gif  . Vadinas truko tik ventiliacijos  ax.gif  . ACIUKAS visom patarusiom  drinks_cheers.gif

smagu skaityri geras naujienas bigsmile.gif
Atsakyti
blink.gif eik sau, šiltnamyje neturiu, bet prie tvenkinio laužavietėj besikuičiančių jų mačiau doh.gif gerai kad tarp šiltnamio ir tvenkinio apie 200m atstumas, kažkaip dar nedabėga iki mano pomidorų blink.gif
Gyvačių veislės nežinau.. gal barškuolės.. g.gif  lotuliukas.gif

rolleyes.gif tai čia dabar kaip bus...o šiaip gerai jautiesi rolleyes.gif
Atsakyti
bet prie tvenkinio laužavietėj besikuičiančių jų mačiau doh.gif gerai kad tarp šiltnamio ir tvenkinio apie 200m atstumas, kažkaip dar nedabėga iki mano pomidorų blink.gif
Gyvačių veislės nežinau.. gal barškuolės.. g.gif  lotuliukas.gif

grazuciai vabaliukai, ar ne mirksiukas.gif wub.gif

barshkuoles sakai? g.gif labai barshka? gal siaip nuo senatves barshkancios ax.gif

apie pomidoru nenorejima marazmu dar tokiu negirdejau blink.gif pas mus dar tik ziedeliai shiltnamyje o jau norim taip kad vos ishkenciam lotuliukas.gif

beje, vakar viena vazoninuka nuskynem, tai i 4 dalis pjovem lotuliukas.gif
Atsakyti