Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai 7 tema

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 09 22, 20:06)
jei perkamas macadamia aliejus,neapsimoka pirkti rich argano ,nes macadamia  aliejus susideda is: makadamijos+argano alieju. Du geri aliejai vienoj pakuotej wub.gif

Nenaudoju abieju is karto smile.gif visus skirtingu laiku naudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 09 22, 18:19)
pagal mane geresnio plauku aliejaus ir kaukes uz macadamia nera thumbup.gif

O kokius aliejus dar esate isbandziusi?
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2012 09 22, 23:08)
O kokius aliejus dar esate isbandziusi?

parduotuvinius (droge parsiduodancius),loreal,keune,rich,body shop. Aisku keune,loreal lb geri wub.gif ,bet macadamia labiau patiko,turint omeny kad pas mane negyvi,ploni plaukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikdul @ 2012 09 22, 09:28)
Labuka merginos  4u.gif

gal kuri zinote, kur galima butu pigiau isigyti L'oreal arba Milk shake serumiuka plauku galiukam? blush2.gif

cia jau pigiau, nei parduoda mano kirpeja http://www.z-one.lt/...no-aliejus.html
o cia dar pigiau http://www.beautybay...teningarganoil/

Atsakyti
Sveikos, o kur ta macadamia galima klaipedoj nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MRosita @ 2012 09 27, 15:34)
Sveikos, o kur ta macadamia galima klaipedoj nusipirkti? 4u.gif

Kristianoj, medinėse šukose ax.gif
Atsakyti
Nagi, ar visdar nera merginu, bandziusiu naujuosiu Loreal plauku aliejukus? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 10 01, 08:29)
Nagi, ar visdar nera merginu, bandziusiu naujuosiu Loreal plauku aliejukus? 4u.gif  ax.gif

Man irgi labai domina. Bent jau sudetis to, kuris ,,visu tipu plaukams" atrode geresne tuo aspektu, kad kitam (raudonam) nemaza dalis alkoholio, bijociau, kad ilgainiui issausintu plaukus.
Atsakyti
Sveikos, panelės,

turiu didelę problemą - nebesusitvarkau su plaukais.

anksčiau tikrai dažnai dažydavau plaukus (ilgą laiką buvau blondinė, paskui nusitamsinau), šiuo metu plaukų nedažiau jau 4 mėnesius. bėda ta, kad anksčiau jie buvo švelesni, galiukai taip greitai netriušdavo, o ir priežiūros daug mažiau gaudavo - vien parduotuviniai šampūnai ir kaukės.
paskui pradėjau galvoti, kad plaukams bus geriau jei naudosiu tik pro. priemones, įsigijau ir aliejuką plaukams.
bėda, kad dabar galiukai greičiau šakojasi (kerpu tada kai matau, jog reikia)
nesuprantu kas yra, vis gundausi vėl nusidažyti plaukus, tik kad tas nuolatinis dažymas ne tik nusibosta, bet ir per piniginę kerta... verysad.gif
gal kam taip buvo? kirpėja sako, kad po truputį nusikirps pažeista dalis, bet kaip berniukas lakstyti nenoriu, o dabar sunku susitvarkyti...
Atsakyti
QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 10 01, 08:29)
Nagi, ar visdar nera merginu, bandziusiu naujuosiu Loreal plauku aliejukus? 4u.gif  ax.gif

aš rašiau kelis psl atgal:

QUOTE(Tutia @ 2012 09 15, 16:09)
Gavau dovanų L'Oréal Elvital Extraordinary Oil, visai patenkinta, nors buvau skeptiškai nusiteikus kažkodėl, tepiau dar tik kelis kartus nakčiai plaukus ir palikau, tai ryte išplovus labai minkštas, pamaitintas plaukas atrodo, gražiai krenta ir blizga.

Sudėtis irig nebloga pasirodė, šeši gėlių ekstraktai. ax.gif

Dar nusipirkau CHI ir BioSilk šilkus, tepuosi ant sausų plaukų po džiovinimo pakaitom, tai irgi patinka, taip lengvai apsunkina plauka, krenta gražiai, blizga.

QUOTE(Tutia @ 2012 09 15, 16:45)
Turiu su geltonu kamšteliu, visų tipų plaukams, nors raudonu kamšteliu dažytiems ir kaip tik nusidažiau plaukus po 5ių metų pertraukos smile.gif

tai naudoju kas antrą dieną aš tą Loreal aliejuką va dvi savaites, kažkokio laaabai ypatingo pokyčio nepastebėjau, bet, kaip ir rašiau, po plovimo (naudoju nakčiai, sutepu ir palieku), plaukai gana minkšti, gražiai krenta ir blizga labai. Bet mano ir patys iš natūros labai blizga, visi klausia, ką darau. smile.gif Šiaip aliejukas tas tikrai neblogas, tik biškiuką kvapas erzina.
Atsakyti
perku si stebuklinga aliejuka plauku galiukams ir is barbiskos uodegos , pasidare tikrai paklusnus galiukai(naudoju gal 2menesi) siandien baigesi,tai reikes kartoti smile.gif man tikrai labai patiko .va kaip jis atrodo http://www.beautyfor...ukus-17348.html
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2012 10 01, 17:37)
Sveikos, panelės,

turiu didelę problemą - nebesusitvarkau su plaukais.

anksčiau tikrai dažnai dažydavau plaukus (ilgą laiką buvau blondinė, paskui nusitamsinau), šiuo metu plaukų nedažiau jau 4 mėnesius. bėda ta, kad anksčiau jie buvo švelesni, galiukai taip greitai netriušdavo, o ir priežiūros daug mažiau gaudavo - vien parduotuviniai šampūnai ir kaukės.
paskui pradėjau galvoti, kad plaukams bus geriau jei naudosiu tik pro. priemones, įsigijau ir aliejuką plaukams.
bėda, kad dabar galiukai greičiau šakojasi (kerpu tada kai matau, jog reikia)
nesuprantu kas yra, vis gundausi vėl nusidažyti plaukus, tik kad tas nuolatinis dažymas ne tik nusibosta, bet ir per piniginę kerta... verysad.gif
gal kam taip buvo? kirpėja sako, kad po truputį nusikirps pažeista dalis, bet kaip berniukas lakstyti nenoriu, o dabar sunku susitvarkyti...

Na jei esi drasi, tai nusikirpk iki tos vietos , kur plaukai jau normalus, leisk kirpejai paciai nuspresti iki kur kirpti. Ir pradek puoseleti plaukus - jau zinai, kad dazymas kenkia tavo plaukams, tai nesidazyk, naudok aliejuka galiukams, sampuna, balzama. Taip pat stenkis nenaudoti dziovintuvo.
Jei nenori kardinaliai pasikeisti - reguliariai (kas menesi) kirpk plauku galiukus, kol liks tik sveiki plaukuciai ir rupinkis jais.
Manau, kad geriau trumpi bet grazus ir sveiki plaukai, negu ilgi bet baisiai atrodantys smile.gif
Atsakyti