Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai 7 tema

QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 10 23, 05:25)
Tikrai butu idomu pamatyti pries ir po nuotraukas

Tuomet persikelsiu i "Musu plauku nuotraukos" tema. mirksiukas.gif
Atsakyti
man stebuklus padare tas macadamios aliejukas. turiu sviesinta plauka, ji dziovinu dziovintuvu ir kartais tiesinu. budavo praejus trims menesiams po kirpimo galai plonedavo, trupedavo, sakodavosi. Palyginimui siandien paemiau savo plauku sruoga (bet butent neplauto plauko nes tada labiausiai matydavosi) ir nieko panasaus nelike. plaukas nesausas, neisplonejes, neissisakojes blink.gif stebuklas! kaip ka tik nukirptas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 23 spalio 2012 - 21:20
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 10 23, 16:01)
Turiu sausus, garbanotus,

jūsų plaukai dar ir dėl nėštumo pasikeitę į gerą pusę. tam įtakos hormonai turi. mano tokia pati plaukų struktūra.. deja, pagimdžius viskas grįžta į tą blogesnę situaciją.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 10 23, 20:26)
Manau todel, kad skiriasi plauku ilgiai, kuo ilgesni plaukai tuo jie greiciau nusiursta, nes visur lieciasi, sedint prispaudziami ir t.t., priklauso nuo to iskarpyti ar ne ir zinoma nuo naudojamu priemoniu, kaip daznai naudojami formavimo prietaisai ir t.t., bet reik stiprint plauku saknis, kuo jos stipresnes tuo geresni plaukai auga, tvirtesni, grazesni ir nesisakoja taip greit.

o labiausiai viskas priklauso nuo genetikos smile.gif jau kaip duota, taip smile.gif viena nieko nedarys ir plaukai bus stori ir nesišakojantys, o kita gali užsikast natūraliom ir nenatūraliom priemonėm (kaip aš pvz biggrin.gif ) ir vistiek plaukai šakosis ax.gif
Atsakyti
Na, ačiū labai už patarimus:). Bandysiu kažką daryti.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 10 24, 06:48)
jūsų plaukai dar ir dėl nėštumo pasikeitę į gerą pusę. tam įtakos hormonai turi. mano tokia pati plaukų struktūra.. deja, pagimdžius viskas grįžta į tą blogesnę situaciją.. smile.gif

Aš tą patį pagalvojau pamačius Zuzi liniuotę. Manau dabar tiksliai neaišku nuo ko pagerėjo plaukų būklė, ar nuo nėštumo ar nuo priemonių. Mano pačios plaukai šviesinti, sausi, labai pučiasi, galai išsišakoję ir jiems nepadėjo niekas, nei natūralūs aliejai, nei feno vengimas, nei kaukės, net kirpimas nepadeda, vistiek atrodo baisūs galai. Vienintelis variantas kiek padėjęs, tai kai dažiau tamsiai. Gal koją kiša iškarpymas? Bet be jo negalėčiau gyvent.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrrMiau: 24 spalio 2012 - 10:52
QUOTE(Eleina @ 2012 10 23, 18:48)

Be abejo, nestumas pridejo savo. Tik kodel to nepadare pirmasis nestumas? ax.gif O be to, zymus pagerejimas, staigus plauku augimas jau buvo matyti dar pries naujienas - netikejau as tais galvos masazais, trynimais, nu buvau juoda tingine, bet praauginusi pirma vaika, kai nuslinko daug plauku viena diena sugalvojau, kad pats laikas imtis pokyciu odos ir plauku grazinimo srityje... Viskas pavyko puikiai. Ir se tau - vel pastojau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na kaip bebutu, viska bus imanoma susigrazinti ir veliau...

(Tarp kitko oda visiskai susitvarkiau metus pagerusi Nakvisu alieju ir cinka - vat dar kas galejo, tikiu, labai prisideti prie plauku pagerejimo. g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 24 spalio 2012 - 15:38
QUOTE(Eleina @ 2012 10 24, 09:04)
o labiausiai viskas priklauso nuo genetikos smile.gif jau kaip duota, taip smile.gif viena nieko nedarys ir plaukai bus stori ir nesišakojantys, o kita gali užsikast natūraliom ir nenatūraliom priemonėm (kaip aš pvz biggrin.gif ) ir vistiek plaukai šakosis  ax.gif

Net ir turint genetiskai duotus nuostabius plaukus juos galima labai nesunkiai sugadinti dazant, naudojant netinkamas priemones, netinkamai formuojant ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 10 24, 17:34)
Net ir turint genetiskai duotus nuostabius plaukus juos galima labai nesunkiai sugadinti  dazant, naudojant netinkamas priemones, netinkamai formuojant ir t.t.

drinks_cheers.gif taip.
bet turint genetiškai silpnus plaukus, tą patį darant, juos susigadint daug kartų lengviau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos siandien nukirpau plaukus apie 2cm verysad.gif bet ka darysi buvo nesveiki,o dabar grazus galiukai tai pradesiu nuo siandien rupintis ir puoseleti ax.gif 4u.gif nes turiu bedu su galiukais labai greitai pradeda sakotis unsure.gif
Atsakyti
Merginos, ar normalu, kad plaukai neslenka? blink.gif
Atsakyti
Jeigu genetika gera, žinoma taip, turiu draugę, kuri sako nėra man gyvenime bėdų su slinkimu, o kasos iki užpakaliuko beveik smile.gif
Atsakyti