O kaip daznai naudojat alieju galiukams? Po kiekvieno plovimo? As panaudojau geras pora savaiciu kaskart po plovimo, tai tokie riebaluoti pasidare
Su sampunu tik per kelis plovimus ta riebala pavyko nuplauti
Gal cia del to, kad naudojau ne gryna alieju?
QUOTE(meshkiukass @ 2014 03 22, 23:57)
Šiandien į parduotuves keliavau su tikslu rasti chi plaukų šilką, pagalvojusi, kad jo ne tik internetu galima įsigyti, deja... ;/ Teko ieškoti kitos priemonės ir nusprendžiau pabandyti Osmo aliejuką šitą . Na pirmas įspūdis tikrai geras: mano plaukai linkę pūstis, garbanotis, bet dabar švelnūs, glotnūs, tiesūs, galiukai švelnūs, malonu liesti. Apie patį aliejuką galėčiau pasakyti, kad tirštokas. Sakyčiau už macadamia pavyzdžiui tikrai tirštesnis, kvapas saldus yra
Tai vat tikiuosi, kad po kelių kartų dar labiau džiaugsiuosi pirkiniu, na nes ir kaina nėra maža
Na, as zinau, kur rasti Chi plauku silka ir turiu Macadamia aliejuka, tai dar ir apie trecia priemone pasakysiu
Man labai padeda ši KEUNE linija, o ypač - plaukų aliejus http://vytine.blogsp...-satin-oil.html
Lengvas, puikiai drėkina, tepu ir ant išplautų, ir ant sausų plaukų. O geriausia - kad jo tikrai labai mažai reikia, vos 2 lašų! Esu visko daug išbandžiusi, tačiau šitas - mano favoritas numeris 1
Lengvas, puikiai drėkina, tepu ir ant išplautų, ir ant sausų plaukų. O geriausia - kad jo tikrai labai mažai reikia, vos 2 lašų! Esu visko daug išbandžiusi, tačiau šitas - mano favoritas numeris 1
Sveikos, kolegės
Žinau, kad mano klausimas atrodys banalus ir nevertas dėmesio, bet visvien, gal kuri atkreipsite dėmesį...
Taip, teisingai, aš ieškau kažko plaukų galiukams, kad pristabdytų jų sausėjimą, skilinėjimą ir lūžinėjimą. Tačiau, galbūt jūs žinote ką nors efektyvaus, bet kad sudėtyje nebūtų silikonų?
Kiek bežiūrėčiau aliejukus plaukų galiukams, ir brangių ir prabangių ir paprastų firmų - visur pridėta silikono, o aš ant savo plaukų matau, kad kai plaukai apsitraukia ta apsaugine plėvelė, jie negali kvėpuoti ir lūžinėja.
Kita vertus, kiti, natūralios kilmės aliejukai, labai riebalina plauką. Tai va, man reikėtų tarpinio varianto. Kad būtų be silikonų ir, kad iš tikro stiprintų plauko galiuką. Gal kas kokių pasiūlymų?
Žinau, kad mano klausimas atrodys banalus ir nevertas dėmesio, bet visvien, gal kuri atkreipsite dėmesį...
Taip, teisingai, aš ieškau kažko plaukų galiukams, kad pristabdytų jų sausėjimą, skilinėjimą ir lūžinėjimą. Tačiau, galbūt jūs žinote ką nors efektyvaus, bet kad sudėtyje nebūtų silikonų?
Kiek bežiūrėčiau aliejukus plaukų galiukams, ir brangių ir prabangių ir paprastų firmų - visur pridėta silikono, o aš ant savo plaukų matau, kad kai plaukai apsitraukia ta apsaugine plėvelė, jie negali kvėpuoti ir lūžinėja.
Kita vertus, kiti, natūralios kilmės aliejukai, labai riebalina plauką. Tai va, man reikėtų tarpinio varianto. Kad būtų be silikonų ir, kad iš tikro stiprintų plauko galiuką. Gal kas kokių pasiūlymų?
QUOTE(dewofsoul @ 2014 06 16, 15:24)
... Kad būtų be silikonų ir, kad iš tikro stiprintų plauko galiuką. Gal kas kokių pasiūlymų? 
Siūlau 1-2 lašiukus natūralaus argano aliejaus ant šlapių plaukų, jei riebina - galima tik 1 lašiuką, tikrai geras dalykas (man mažiau skilinėja)
QUOTE(Adera777 @ 2014 06 16, 17:27)
Siūlau 1-2 lašiukus natūralaus argano aliejaus ant šlapių plaukų, jei riebina - galima tik 1 lašiuką, tikrai geras dalykas (man mažiau skilinėja)

Dėkui, bandysiu
QUOTE(dewofsoul @ 2014 06 17, 09:15)
Dėkui, bandysiu
O kur aliejuko geriau įsigyti? Kaip manote ar bus tinkamas tas, kuris pardavinėjamas "Sveiki produktai"?

Manau, tikrai geras
Kokybiški yra Kvapų namų aliejai
QUOTE(rusmenita @ 2014 06 18, 21:56)
Kaip jums Macadamia plaukų aliejukas? aš naudojau ir buvau patenkinta, gan nebrangus variantas ir plaukai švelnūs, daug greičiau išdžiūva 
kvapas jo žiauriai geras
Gal yra isbandziusiu si alieju? Kokie butu atsiliepimai?
Sveikos merginos
kaiip ir sakiau kažkurioje temoje, naudoju daug kokosų, alyvuogių ir ricinos aliejaus, o beto, labai superinis dalykas yra galiukams - pantene pro-v repair and care aliejukas ir syoss beauty elixir aliejukas.. labai labai labai super
kaiip ir sakiau kažkurioje temoje, naudoju daug kokosų, alyvuogių ir ricinos aliejaus, o beto, labai superinis dalykas yra galiukams - pantene pro-v repair and care aliejukas ir syoss beauty elixir aliejukas.. labai labai labai super
Sveikos
Gal kuri nors bandėte biosilk serumą su šilku? Nusipirkau pabandymui, kol kas tik vieną kartą naudojau. Būtų įdomu išgirsti nuomonių
Jei lyginti su CHI, kurį geriau pasirinkti?