Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai 7 tema

merginos prabalsuokite uz megstamiausia priemone mirksiukas.gif APKLAUSA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 03 liepos 2012 - 13:35
mano lūžinėjanties ir šakojentiems galams labai padėjo linų sėmesnų aliejus ir kanapių aliejus. Iš jų darau kaukes, užtepu plaukus vakare ir laikau per naktį. Išplovus galva užtepu maroccanoil aliejaus. Pakirpau dalį plaukų, nes visų išsišakojusių negalėjau nukirpti, nes būtu labai ženkliai nutrumpėję plaukai, kuriuos ir taip auginu, bet po gero mėnesio tokios procedūros pastebiu akivaizdu pagerėjimą
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 07 03, 14:30)
mano lūžinėjanties ir šakojentiems galams labai padėjo linų sėmesnų aliejus ir kanapių aliejus. Iš jų darau kaukes, užtepu plaukus vakare ir laikau per naktį. Išplovus galva užtepu maroccanoil aliejaus. Pakirpau dalį plaukų, nes visų išsišakojusių negalėjau nukirpti, nes būtu labai ženkliai nutrumpėję plaukai, kuriuos ir taip auginu, bet po gero mėnesio tokios procedūros pastebiu akivaizdu pagerėjimą

drinks_cheers.gif kanapių al. nebandžiau, bet sėmenų tepu nuolat, nakčiai. Maždaug kas antrą plovimą tepu. Gerai išsiplauna, aišku neprivanoju jo daug. Ir taip pat matau rezultatą teigiamą- 3mėn po kirpimo, ir plaukų galai nenušiurę. thumbup.gif
Žinoma, vien juo nepasikliauju, taip pat tepu silikoniniais, rich ir marrakesh.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 03 liepos 2012 - 13:49
vienintele ir balalaika, kur ir kokio gamintojo perkat minėtus aliejus?
Atsakyti
Iš ūkininų geriausia pirkti, šviežiai spaustas ten būna, jis ir į vidų vartoti labai naudingas, bet čia jau kita tema. rolleyes.gif Ūkininkų turgeliuose galima rasti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 03, 14:21)
merginos prabalsuokite uz megstamiausia priemone  mirksiukas.gif  APKLAUSA

Šį naudoju jau daug metų. Geresnio kolkas neatradau.

user posted image

http://www.compagnia...kas-linu-semenu

Patinka, kad neapsunkina plauko net padauginus blush2.gif Suteikia blizgesio, švelnumo ir kvapas labai malonus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BA @ 2012 07 04, 16:05)
Šį naudoju jau daug metų. Geresnio kolkas neatradau.

Patinka, kad neapsunkina plauko net padauginus  blush2.gif Suteikia blizgesio, švelnumo ir kvapas labai malonus  wub.gif

o man iš jo jokio poveikio... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 05, 13:52)
o man iš jo jokio poveikio...  ax.gif

Kaip keista unsure.gif Kiek mano rate yra jį naudojančių - visoms patinka rolleyes.gif
Atsakyti
kas tinka vienam nebutinai tinka kitam thumbup.gif auksinei zodziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2012 07 05, 14:18)
kas tinka vienam nebutinai tinka kitam thumbup.gif  auksinei zodziai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Čia, tiesiog, garsus mano pamąstymas buvo biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
gal kas bande?
Atsakyti
Man plaukų galiukam padėjo tik linų sėmenų aliejus. wub.gif Jei net draugas vis glosto plaukus man ir sako, ką jau darei, kad tokie faini, tai efektas vadinasi yra ženklus biggrin.gif Šiaip tikrai kitos priemonės duodavo tokį momentinį efektą, tą dieną būna gražu ir t.t, bet kaip taisyklė atsikeliu kitą rytą ir plaukai būna dar bjauresni nei buvo, o su šituo, tai mano nuostabai nieko panašaus, nei susivėlę, vei sausi, kaip tik pamaitinti, gražūs, minkšti, ir glotnūs, nes mano kai banguojasi ir ploni, tai plaukų pūtimasis buvo labiausiai užknisantis dalykas EVER! Bet ploju katučių ir džiaugiuosi, kad radau gerą daiktą smile.gif wub.gif
Atsakyti