Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(aidencija @ 2012 06 26, 09:55)
O ka Jus norite keisti?  4u.gif

jau nieko nebenorim, viską išsiaiškinom, penktadienį gal 3 val banke prasėdėjom-ryt pasirašom sutartį, iš kart nešam pas notarę, kad hipoteką užsakytų, sakė 3 dienas trunka ir pirmadienį jau bus įkeitimas doh.gif

o kurioj Jūs db stadijoje esat?ar jau viską susitvarkėt? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 26 birželio 2012 - 09:36
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 26, 10:35)
jau nieko nebenorim, viską išsiaiškinom, penktadienį gal 3 val banke prasėdėjom-ryt pasirašom sutartį, iš kart nešam pas notarę, kad hipoteką užsakytų, sakė 3 dienas trunka ir pirmadienį jau bus įkeitimas  doh.gif

o kurioj Jūs db stadijoje esat?ar jau viską susitvarkėt?  4u.gif

kokiame jūs banke? dnb,ane?smile.gif kiek laiko trunka tas sutarties paruošimas? mes antradienį pranešėm,kad renkamės juos, o jau savaitė praėjo ir jokių žinių.. doh.gif o pas mus jau liepos pradžioj prasideda butų pridavimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Danbo @ 2012 06 26, 12:17)
kokiame jūs banke? dnb,ane?smile.gif kiek laiko trunka tas sutarties paruošimas? mes antradienį pranešėm,kad renkamės juos, o jau savaitė praėjo ir jokių žinių.. doh.gif o pas mus jau liepos pradžioj prasideda butų pridavimas unsure.gif

mes SEB, sakė paruošia per 3 dienas, penktadienį viską galutinai suderinom, ryt pasirašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 26, 12:21)
mes SEB, sakė paruošia per 3 dienas, penktadienį viską galutinai suderinom, ryt pasirašom  4u.gif

kaip faina rolleyes.gif as parasiau vadybininkei,sake siom dienom atsius paziuret:)
Atsakyti
QUOTE(Danbo @ 2012 06 26, 12:55)
kaip faina rolleyes.gif as parasiau vadybininkei,sake siom dienom atsius paziuret:)

oi mes dar žiūrėjom kokią savaitę, nes vis laiko nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 26, 07:35)
jau nieko nebenorim, viską išsiaiškinom, penktadienį gal 3 val banke prasėdėjom-ryt pasirašom sutartį, iš kart nešam pas notarę, kad hipoteką užsakytų, sakė 3 dienas trunka ir pirmadienį jau bus įkeitimas  doh.gif

kiek pakito palukanos jums? 4u.gif

as hipotekos lakstus pas notara pasirasiau ketvirtadieni, tai dbr bankas vis dar stabdo, niekaip neiregsitruoja hipotekos, o paciam neleidzia, ju kurjeris veza/nesa. Po iregistravimo turi pervest pardavejui pinigus, vis pasitkrinu el.bankininkyste, dar kreditas nekapsi.... doh.gif

suskmabinau visom komunalinem tarnybom, kad patikrintu man skaitiklius - ir ka gi, vienas vandens su spaudimo zymemis, Uzfiksavo, pakeis, veliau man problemu jokiu nebus. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 06 26, 18:56)
kiek pakito palukanos jums? 4u.gif

as hipotekos lakstus  pas notara pasirasiau ketvirtadieni, tai dbr bankas vis dar stabdo, niekaip neiregsitruoja hipotekos, o paciam neleidzia, ju kurjeris veza/nesa. Po iregistravimo turi pervest pardavejui pinigus, vis pasitkrinu el.bankininkyste, dar kreditas nekapsi....  doh.gif

suskmabinau visom komunalinem tarnybom, kad patikrintu man skaitiklius - ir ka gi, vienas vandens su spaudimo zymemis, Uzfiksavo, pakeis, veliau man problemu jokiu nebus.  mirksiukas.gif

kokios ryt palukanos bus tokias ir uzfiksuos 4u.gif
Atsakyti
Ar kuri nors girdėjote, kad nuo liepos 1 keičiasi hipotekos tvarka - hipoteką dabar tvarkys notarai ir esminis pokytis pasak banko, kad dabar keičiasi įkeičiamo turto vertė - anksčiau įkeičiamas turtas buvo tokiai sumai, kurią skoliniesi, o dabar ji bus gerokai didesnė, nes bus lygi imamo kredito sumai + palūkanoms + netesyboms ir gal dar kažkam...Arba aš neteisingai supratau (ko labai tikiuosi) arba tokiomis sąlygomis imti paskolą yra didžiausia beprotybė...Todėl įdomu, ar Jūsų bankai Jums tą minėjo ar dar ne, nes liepos 1 jau kitą savaitę ir dar nespėjusiems susitvarkyti hipotekos reikalų jau galios naujosios taisyklės...Tikiuosi, kad aš viską visaip ne taip supratau...
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=52652965
Cia labai viska graziai apraso.
Papildyta:
QUOTE(Sdove @ 2012 06 27, 10:34)
Ar kuri nors girdėjote, kad nuo liepos 1 keičiasi hipotekos tvarka - hipoteką dabar tvarkys notarai ir esminis pokytis pasak banko, kad dabar keičiasi įkeičiamo turto vertė - anksčiau įkeičiamas turtas buvo tokiai sumai, kurią skoliniesi, o dabar ji bus gerokai didesnė, nes bus lygi imamo kredito sumai + palūkanoms + netesyboms ir gal dar kažkam...Arba aš neteisingai supratau (ko labai tikiuosi) arba tokiomis sąlygomis imti paskolą yra didžiausia beprotybė...Todėl įdomu, ar Jūsų bankai Jums tą minėjo ar dar ne, nes liepos 1 jau kitą savaitę ir dar nespėjusiems susitvarkyti hipotekos reikalų jau galios naujosios taisyklės...Tikiuosi, kad aš viską visaip ne taip supratau...

turejau omeny sita klausima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kunkuls @ 2012 06 27, 15:17)
http://www.delfi.lt/...s.d?id=52652965
Cia labai viska graziai apraso.
Papildyta:
turejau omeny sita klausima smile.gif

cia raso, kad bus pigiau.... g.gif bet du notarai man sake, kad ju paslaugos del ikeitimo brangs nuo 07.01.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 06 27, 19:03)
cia raso, kad bus pigiau....  g.gif  bet du notarai man sake, kad ju paslaugos del ikeitimo brangs nuo 07.01....   g.gif

mes kaip tik pataikysim ant sitos reformos, ryt nesu visus dokumentus ikeitimui 4u.gif kaip banke sake, labai daug painiavos, jie dar patys nezino kaip cia kas db bus 4u.gif bet mums sake ir kita naujiena-gavo patvirtinima, kad marzos kyla nuo ryt SEB doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 27 birželio 2012 - 19:02
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 26, 10:35)

Mano stadija - laukimas is pardavejo skambucio, kada gaus inigus is banko. Tada notaro patvirtinimas, kad viskas ok ir i banka nunesiu ta notaro sutarti. Tada galutinai sutvarkyti registrus ir skaitliukau visi doh.gif
Atsakyti