Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(aidencija @ 2012 06 04, 21:47)
Siandien po SEB konsultacijos ir paraiskos pridavimo.
Keistai pas juos man pasirode, Jei as noriu imti 5 m fixa, tai kai praeis tie 5 m mano marza bus perziureta ir sake pas juos taip visada, jei imi fixa  g.gif
Gal kam teko susidurti?
Bijau, kad tada jie su mano marza veiks ka nori  doh.gif
Papildyta:
Daviau i rankas ir sudareme sutarti.

na mums kazkaip sito neakcentavo, bet mes rinkomes kinramas-gal todel g.gif
o SEB bent jau mums-labai ilgai svarste-beveik 3 savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 05, 07:26)
na mums kazkaip sito neakcentavo, bet mes rinkomes kinramas-gal todel  g.gif
o SEB bent jau mums-labai ilgai svarste-beveik 3 savaites  doh.gif

Jo, jei kintamos tada kitaip, sake bent jau man smile.gif

Man sake siandien arba rytoj duos ats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aidencija @ 2012 06 05, 08:04)
Jo, jei kintamos  tada kitaip, sake bent jau man  smile.gif

Man sake siandien arba rytoj duos ats  smile.gif

labai tikėtina, kad pirmas varianats bus labai didelis, nes mums kaip paskaičiavo-tai net išsižojau, bet Jūs drąsiai sakykite, kad turit kito banko geresnį pasiūlymą, aišku, jie išsisukinės, kad niekur mažinti negali, nes viena paskolą imat-rizika bankui didelė g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 05, 08:26)
labai tikėtina, kad pirmas varianats bus labai didelis, nes mums kaip paskaičiavo-tai net išsižojau, bet Jūs drąsiai sakykite, kad turit kito banko geresnį pasiūlymą, aišku, jie išsisukinės, kad niekur mažinti negali, nes viena paskolą imat-rizika bankui didelė  g.gif

Pildant paraiska vakar as iskart zinokite pasakiau koki turiu pasiulyma ir sakau ziurekite, ar ka geresnio pasiulysite, nei kitas banas. Pasakiau, kad turiu DNB 2,7 fix. Sake paziures ar ka gali geriau pasiulyti 4u.gif
Tikiuosi gales g.gif

O Jus jau SEB'e tvarkotes? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aidencija: 05 birželio 2012 - 07:33
QUOTE(aidencija @ 2012 06 05, 08:32)
Pildant paraiska vakar as iskart zinokite pasakiau koki turiu pasiulyma ir sakau ziurekite, ar ka geresnio pasiulysite, nei kitas banas. Pasakiau, kad turiu DNB 2,7 fix. Sake paziures ar ka gali geriau pasiulyti  4u.gif
Tikiuosi gales  g.gif
O Jus jau SEB'e tvarkotes? smile.gif

aha-tvarkomės SEB-db buto savininkai renka visus dokumentus-tada imsim iš banko garantinį raštą ir tada pas notarę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 05, 08:38)
aha-tvarkomės SEB-db buto savininkai renka visus dokumentus-tada imsim iš banko garantinį raštą ir tada pas notarę  ax.gif

Jetau, kaip cia istikruju viskas ilgai uztrunka. Kai viska pradejau, kazkaip maniau, kad labai greita ir paprasta. O va jau terliojuosi beveik menuo. Dar net banko neissirinkusi doh.gif

O kokius dok renkasi jie? Leidimus parduoti ir is teismo ten kazka, jei vaiku turi. Ar dar kazka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aidencija @ 2012 06 05, 08:42)
Jetau, kaip cia istikruju viskas ilgai uztrunka. Kai viska pradejau, kazkaip maniau, kad labai greita ir paprasta. O va jau terliojuosi beveik menuo. Dar net banko neissirinkusi  doh.gif

O kokius dok renkasi jie? Leidimus parduoti ir is teismo ten kazka, jei vaiku turi. Ar dar kazka? smile.gif

mums taip notarė sakė-namų knyga, registrų centro pažymos, jų pirkimo pardavimo sutatis-kai jie pirkosi tą butą, jų vaikas lyg ir pilnametis, tai iš teismo nereikia 4u.gif aha-tikrai užtrunka, dar tas visas procesas nuo pirmo nuėjimo pas notarą iki jau galutinių parašų užtruks apie 3-4 savaites, jei niekur neskubėsit-nes tada ir registrų centre reikia daugiau mokėti 4u.gif o kadangi mūsų pardavėjai nesutinka dalintis pinigėlių pas notarą-tai mes visur imsim max terminus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2012 06 04, 18:37)
bigsmile.gif klausimas - pardavejas nori avanso i rankas, bamnkas sako -GERIAU pavedimu...

kaip daret JUS?

mes darem pavedima
Papildyta:
O mes kada nuejom i SEBa,tak is vis sake kad kredito su musu pajamoms neduos.Mus reikejo 50000lt. Pas vyra atligynimas susidaro is minimumo+komandiruotiniai.O DNB dasake duos,net gali 150000lt.Siandien eisiu i DNB,poziuresim ka pasakis vadybininke.
Atsakyti
QUOTE(aidencija @ 2012 06 05, 08:32)
Pasakiau, kad turiu DNB 2,7 fix. Sake paziures ar ka gali geriau pasiulyti  4u.gif

cia dnb tokias palukanas siulo eurus fixuojant 2 m.?
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2012 06 05, 10:38)
cia dnb tokias palukanas siulo eurus fixuojant 2 m.?

čia marža+Euribor 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 05 birželio 2012 - 09:41
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 05, 10:41)
čia marža+Euribor  4u.gif

katik snekejau su vadybinke dnb, ir sebo ta pati buvo sakiusi, kad fixuojant jie neiskiria marzos, tiesiog nustato bendras palukanas fiksavimui g.gif ?
nes mums kiek ziuriu pagal jusu visu parasymus ne kazka siulo doh.gif sebas fixas - 3,7, dnb litais fixas isvis kosmosas 4,14, eurais 2 m. - 2,8, 5 m. - 3,4. Dideles taip?
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2012 06 05, 10:45)
katik snekejau su vadybinke dnb, ir sebo ta pati buvo sakiusi, kad fixuojant jie neiskiria marzos, tiesiog nustato bendras palukanas fiksavimui  g.gif  ?
nes mums kiek ziuriu pagal jusu visu parasymus ne kazka siulo  doh.gif sebas fixas - 3,7, dnb litais fixas isvis kosmosas 4,14, eurais 2 m. - 2,8, 5 m. - 3,4. Dideles taip?

o kodėl taip-aidencijai siūlė maržą 1,81 ir 9 mėn euribor, nors ji pasirinkus 2 metų fiksą g.gif
Atsakyti