Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(VaidaSa @ 2013 09 27, 20:54)
Kariotipai nedaryti. Vienas vaikas yra. Ar cia itakos neturi?
Nesivystantys buvo ir pries ir po gimdymo.


cia itakos neturi. Na, tikekimes kad si karta viskas bus gerai, bet jei, teoriskai, tikimes taip nebus, jei vdrug nebus gerai... O vaiko irgi nedarytas? Tikimybe kad kazka ras- kazkokiu anomaliju nedidele, bet man butu tiesiog idomu zinot. Nes visvien cia butu tik faktas, nieko daugiau, gi gydymo nera. Jei jau yra vienas vaikas griebtis kokiu IVF su priesimplantacine diagnostina kaip ir absurdas butu net jei ir rastu kariotipo ipatuma koki.

Siaip, kazkada skaciau puiku straipsni kas labiausiai tiketina jei nestumas kartas po karto nutrunka to paties termino, deja nepamenu, man neaktualu buvo. Ar visi nestumai nutruko visai mazi?
Atsakyti
Pasiskaiciau placiau apie tuos kariotipus. Mano ginekologe, kazkaip kritiskai apie juos atsiliepe, suprask, daug kainuoja, o ka ten pamatysi. Tai ir nedarem. Tyriausi pas hematologus del antifosfolipidinio. Nenustate, bet vistik pasiule pagerti aspirino. Geriu. Dabar galvoju visitik reiketu pasidaryti tuos kariotipus.

Ryt darysiu dar hcg. Ir diufastono ikaliau. Bet tas durnas nusiteikimas, kad nieko cia nebus. smile.gif

Nestumai nutrukdavo ne visai vienodu laiku, bet pakankamai anksti. Pirmas labai ankstyvas apie 6 savaites, neatsirado net sirdies ritmas. Tada visiskai normalus nestumas, beprobleminis gimdymas, sveikas vaikas. Po to, 9 sav. Nustojo vystytis apie 7, sekantis 13 savaiciu, pilnai issivystes vaisius staiga zuvo. Na ir paskutinis apie 10 savaiciu, atitiko 7.

Atsakyti
Linkiu kad si karta viskas butu tvarkoj ir nebereiketu galvot apie jokius tyrimus. 4u.gif

Siaip, jusu ginekologes poziuri galima suprasti, jei rastu kokia kariotipo anomalija tai vienintelis kelias IVF su priesimplantacine diagnostika, kalna pinigu kainuoja, tai turint sveika vaika kaip ir neverta tokio budo grebtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 28 rugsėjo 2013 - 06:55
Siandien Hcg 857.
Auga.
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2013 09 28, 12:22)
Siandien Hcg 857.
Auga.


thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
šiandien gavau HCG tyrimo rezultatus jie yra 909,8 mlU/ml, tai aš kaip suprantu yra gerai, testukai rodo aiškius II briukšniukus. Tik va bėdele nežinau kiek laiko aš galėčiau būti nėščia. Mano paskutinės mm buvo 08.11, apie rugsėjo 8-10 d. turėjo būti sekančios mm (na bent jau tikėjausi, prieš tai gėriau KT, ciklas labai nereguliarus, sirgdavau prieš geriant KT kokius 4-5 kartus per metus) mm nebesulaukiau, manau, kad dėl PKS. NT dariausi 09.12 jis buvo neigimas, o 09.26 jau aiškūs II. iš karto ačiū už atsakymus
p.s. o kaip suprasti vertinimo ribos 0-1,0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blue.star: 30 rugsėjo 2013 - 17:53
merginos kurios esat is Vilniaus kuriose laboratorijose darot tyrimus
mano problema tame, dariausi HCG Via medika Traku gatvej , bet neduoda ribu sakykim mano domenys siandienos 94.1 jie sako mazoka, daktare kaip ir geras, be lygino su kitos laboratorijos pateikta lentele, nes pries tai dariausi kitur.
pasakykit kurios laboratorijos duoda lenteles pagal savaites su hcg normom
Atsakyti
As dariausi grybe, man ribu irgi neduoda. Bet internete galima pasiieskoti. Pirmam sios temos puslapyje yra. Kelinta ciklo diena pas tave?

Siulyciau kartoti hcg po dvieju dienu ir ziureti ar auga. As ryt vel kartosiu. Geriu diuphastona 1x2 dienoj, gal mazokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2013 09 30, 20:32)
Siulyciau kartoti hcg po dvieju dienu ir ziureti ar auga. As ryt vel kartosiu. Geriu diuphastona 1x2 dienoj, gal mazokai  g.gif


Jei teplioja- mazai, lapelyje raso po tablete kas val lyg, bet visvien diufas- vaikiska doze palyginus su rimtesniais vaistais.
Atsakyti
Tepliot nustojo. Bet man taip irgi budavo. Cia nustoja, cia vel pradeda... (pesimisto dainos)
Ryt pasidarysiu hcg ir progesterona, nuvaziuosiu kokio Utrogesto. Negana to, dar snargli pasigavau, galva/gerkle skauda. Temperatura net buvo pakilusi.
Jau kaip nemegstu tu nestumu pradzios. Vis ne kaip pas zmogu viskas. doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti