Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 29 tema

Sveiki! 4u.gif

Ankstesniuose temose lyg ir skaiciau, kad kazkas pirko vaistukus nuo parazitu ir kirmenuku Gal galetu kas priminti butent kokius pirkote, uz kokia kaina ir ar tokiems vaistams reikalingas receptas?
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Nežinau ar kas jau klausė, bet norėjau sužinoti "Suvalkų" turgaus adresą. Gal kas nors parašytų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2012 06 25, 14:09)
noriu pareklamuoti
user posted image
viena tablete kainuoja 40ct
Cia toms kuriu klozetai ne nauji - mes persikraustem i kita buta ir klozeto apacia (ten kur viskas subega) visad prisikaupdavo apnasu, kurias nuvalyt praktiskai neimanoma (man tai budavo darbu darbas), o dabar imeti viena tabletyte ir svyti biggrin.gif net stengtis nereikia. Mano klozetas dar niekad taip nesvytejo.

Lidle perkam akiniam valyt servetėles , jei neklystu šios firmos , kai važiavom vis prisiminėm , kad tik nepamiršt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2012 06 25, 21:53)
čia naudinga nuoroda buvo įdėta, įvairių prekybcentrių laikraštukai

labai aciu sito ieskojau smile.gif

gal nesenai kas plazoj buvote, ar yra ispardavimu vaikiskoi pard? nepamenu pavadinimo blush2.gif
Atsakyti
Gal galite pakomentuoti - ar verta vaziuoti apsipirkti drabuziu??
I Suvalkus arba Bialystoka.

Aciu
4u.gif
Atsakyti
vieni metu metais perka PL rubus visai seimai ir yra patenkinti, o kiti nuvaziuoja, apsizvalgo ir grize forume skundziasi, kad nieko nenusipirko, viskas s..., neverta vaziuot. Tai ka jums komentuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 06 26, 12:59)
labai aciu sito ieskojau smile.gif

gal nesenai kas plazoj buvote, ar yra ispardavimu vaikiskoi pard? nepamenu pavadinimo blush2.gif

penktadieni buvom, aga ypac leliukams daug buvo nukainuotu, pvz pirkom kelnytes treningines uz 15 zl,
Atsakyti
Sakykit, kur geresnis kelias važiuojant iš Vilniaus į Suvakus, pro Lazdijus ar Kalvariją?
Atsakyti
Sveikos,
gal kas galetu pasidalinti vaistiniu kainom? Ypac domina kas susija su maziuku ligom (humer, viburcol, stodal, vibrocil)? Is anksto dekui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 06 26, 16:36)
vieni metu metais perka PL rubus visai seimai ir yra patenkinti, o kiti nuvaziuoja, apsizvalgo ir grize forume skundziasi, kad nieko nenusipirko, viskas s..., neverta vaziuot. Tai ka jums komentuoti?  g.gif

Aciu uz nuomone. Mane vilioja ypac H&M - pas mus dar nera, aisku del vienos parduotuves nevert, tikejausi, kad PL pigiau ir idomesniu dalykeliu galima rasti....
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2012 06 26, 21:51)
Aciu uz nuomone. Mane vilioja ypac H&M - pas mus dar nera, aisku del vienos parduotuves nevert, tikejausi, kad PL pigiau ir idomesniu dalykeliu galima rasti....

Sakyčiau brangokas HM pas lenkus.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 06 26, 21:54)
Sakyčiau brangokas HM pas lenkus.

As galvojau g.gif kad pas juos viskas pigiau smile.gif
Atsakyti