Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 29 tema

detralex
ir
diosminex
g.gif g.gif

QUOTE(dianagrazvis @ 2012 07 18, 09:12)
Sveikos , mergytės.Aš perku Diosminex. Ta pati veiklioji medž. kaip detralex, tik kaina 2,5 k mažesnė. Aš nusiperku 2 pakuotes , tai man kelionė atsiperka iškart. Naudoju 4 metus. Tikrai poveikis kaip detralekso.

Atsakyti
QUOTE(jonė3 @ 2012 07 18, 21:51)

Diosminex http://www.ceneo.pl/4774479 ir cia uz 60 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 18 liepos 2012 - 20:54
sveiki,ar niekas nesiprekina toje MONA maisto bazeje,kur pamineta pirmam psl.ten gal urmas tik?
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2012 05 24, 23:03)
Gal kas galėtų pasidomėt ar yra tokių vaistų ir kokia būtų kaina? Būčiau be galo begalo dėkinga 4u.gif

vaistai

Atsiprašau , kad taip vėlai gavosi, ir tikriausiai jau turite informaciją , paklausiau Kauflande ir pasakė , kad 77 zl., ėjau ir vis galvojau , kaip čia brangiau nei pas mus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2012 07 18, 13:53)
Bliuzkyčių Lenkuose daug, bet jei Varšuvoje padorių gali jų rasti pilna už 15 zl, tai Suvalkuose nebent kokią bobucišką ir tai nukainuotą. O be to, Suvalkuose turgus kaip gariūnai: eini, eini, o prekės tos pačios. Ko nepasakysi apie Varšuvos turgų.

Labai prašau 4u.gif duokite adresą Waršuvos turgaus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(georgiana @ 2012 07 18, 21:43)
Merginos, gal uzmatet kiek lenkijoje kainuoja Kubiliukai kopustams raugti, nes kaip tik Norfa paskelbus, kad 8 Litru kaina apie 54 Lt, tikiuosi Lenkuose rasti pigiau, didelis aciu kas atsakysite 4u.gif

O kas čia per kubiliukai blush2.gif ir man kubiliuko reikia , jie mediniai ???
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 07 18, 21:54)

siandien tesco aptekoje pirkau Diosminex uz 37,99 zl 60 tableciu, akcija joms ir dar
dar acc max 20 tirpiu tab. 12,99 zl.
Atsakyti
QUOTE(dianagrazvis @ 2012 07 18, 08:12)
Sveikos , mergytės.Aš perku Diosminex. Ta pati veiklioji medž. kaip detralex, tik kaina 2,5 k mažesnė. Aš nusiperku 2 pakuotes , tai man kelionė atsiperka iškart. Naudoju 4 metus. Tikrai poveikis kaip detralekso.

aciu, uzsirasau pavadinima, kai vaziuosiu - reiks nusipirkti 4u.gif Tik ar lenku vaistinese siam vaistui recepto praso? g.gif p.s. siaip jis ne receptinis
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2012 07 19, 22:23)
aciu, uzsirasau pavadinima, kai vaziuosiu - reiks nusipirkti  4u.gif  Tik ar lenku vaistinese siam vaistui recepto praso?  g.gif p.s. siaip jis ne receptinis

nepraso, siandien pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Spangalytė @ 2012 07 19, 22:25)
nepraso, siandien pirkau.

ok 4u.gif aciu uz info smile.gif
Atsakyti
Siandien pirma karta varem i suvalkus, tai man nepasirode, kad jau vien maisto perkant apsimoketu, nors mes nepertoliausiai gyvenam, nebent kokios skerdienos pirkt. mums maistas buvo tik prie to pacio. pagrindinis dalykas- vaistai, tik kainose reikia oreantuotis, nes nemazai vaistu yra brangiau arba tiek pat kainuoja. zodziu pavyko isleidus 228 zl. vaistams, vitaminams sutaupyti 117 lt. tiek butu teke papildomai lietuveleje paklot. beto vyrui fiskar kastuvas kainavo 40 lt. pigiau. ir abiems suneliams odines basutes po 27 zl. pavyko nupirkt. pastebejau, jei jau kazkokia tikrai superine akcija supermarkete, tai tos prekes greit isgaruoja matyt, nes as is anksto nuziurejau, bet pardeje nebebuvo g.gif .
Atsakyti
QUOTE(dianagrazvis @ 2012 07 18, 08:12)

Ar jis parduodamas su receptu ar be recepto.
Atsiprasau jau radau atsakyma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 19 liepos 2012 - 22:45
Taip Moskito, mediniai 4u.gif
Atsakyti
gal kas pirke vaikiskas pedkelnes kasdieniniame turguje? kokiom kainom ten jos g.gif
Atsakyti