Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 29 tema

QUOTE(semlina @ 2012 07 31, 19:53)
Šitų neteko naudot, bet naudoju kitos firmos įtariu veikimas panašus. Tiesiog įmeti į klozetą ir palieki ta tabletė išputoja ir  nuėsdina nuo klozeto nešvarumus, galima dar po kokio pusvalandžio šepečiu pavalyt ir nuleist vandenį, tik jeigu klozetas labai apaugęs nesitikėkit, kad per vieną kartą blizgės mirksiukas.gif
Na gal kitos būtent šitą naudoja ir gali daugiau pakomentuot g.gif

Nu begu dar viena i mesiu. Isbandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 31 liepos 2012 - 19:22
QUOTE(moskito @ 2012 07 19, 16:03)
Labai prašau  4u.gif  duokite adresą Waršuvos turgaus  4u.gif

QUOTE(nvitkevi @ 2012 07 24, 04:57)
GAL GALIT PASAKYT KUR VARSUVOJ RANDASI TURGUS INTERNETE NERANDU

QUOTE(moskito @ 2012 07 24, 10:37)
Mičiko   ---aū  prašom pagelbėti  4u.gif
Labai prašau duokite adresą Waršuvos turgaus    --- ir man  4u.gif

Sorry, mergytės, atostogavau, tai nė neužsukau jums padėti ax.gif
Jų yra ir ne vienas. Labai didelis, po stogu, kur daug kinų, yra Wilanowska 44, jis dirba kasdien net iki 20 ar 21 nuo 4 ryto. Čia galima net kinų maisto gėrybių pigiai gauti. Super daug jų parduotuvyčių. Tik anie nekalba jokia kita kalba kaip kinų. Tai eini, maždaug įsivaizduoji ką perki arba ne. Pvz.; aš nusipirkau lotoso riešutų ir iki šiol nesuprantu ką su jais veikti lotuliukas.gif Labai gražiai atrodė.
Kitas turgus Bakalarska gatvėje. Nepamenu tiksliai numerio, bet, regis 11. Jis mažesnis, bet pilnas juodaodžių. Su jais reik atsargiai, nes įsiūlo net ir kai nereikia doh.gif Bet man labiau šis turgus patiko, kai reik džinsų, dar lenkai sakė, kad neblogas turgus al. Zieleniecka 1, bet nebandžiau nuvažiuoti, tai negaliu nieko parašyti.

QUOTE(Moonlightpoison @ 2012 07 20, 18:51)
Sveikos, norėjau pasiteirauti kokios dyzelino kainos Lenkijoje? Norim važiuot ir nežinom ar LT pilną baką piltis, ar geriau Lenkijoje.

Geriau lt mirksiukas.gif

QUOTE(Jūja @ 2012 07 23, 12:29)
O gal kas gali pasakyti kokią nuorodėlę apie Varšuvos didžiuosius prekybos centrus, kur būtų pagrinde maistas ir prekės namams. Mums svarbu, kad jis dirbtų šeštadienį iki kokios 22 -23val., nes iki suvalkų Kauflando nebespėsim iš Varšuvos nulėkti

Ten dauguma prekybos centrų dirba iki 21 - 22. Tesco visą parą. Jau rašiau kur rasti daug vienoj vietoj jų mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2012 08 01, 10:03)

o sakykit odiniu striukiu ar kailiniu neuzmatet? Gal dar anksti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2012 08 02, 14:39)

o sakykit odiniu striukiu ar kailiniu neuzmatet? Gal dar anksti? ax.gif

Dar ankstoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 07 28, 22:58)
Ten buvo viskas sukabinta, antrame aukšte vaikų skyriuje visai prie durų. Bet gal jau išpirko viską...

Nes aš pirkau šortus va tokius po 10 zl

http://www.hm.com/gb...c=SIMILAR_TO_SD šitus paėmiau visų spalvų.

http://www.hm.com/gb...c=SIMILAR_TO_SD

Yra yra thumbup.gif Aš ir papirkau šortų po 10zl, ir kelnių ilgų po 20zl. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(arfa @ 2012 07 27, 10:16)
Sveiki, norėtume papirkt keletą baldelių iš kaimynų lenkų, tik neturim transporto,kažin ar brangus jų pačių transportavimas  ax.gif  Ar Suvalkuose taiko išvis baldų parduotuvėse tokią paslaugą  blush2.gif  Ačiū 4u.gif

Nebrangus iki Marijampolės už 120zl atveža 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dianagrazvis @ 2012 07 20, 15:23)
Sveikutės. Kur Suvalkuose pirkti batukus 7-8 m. panelytėm. Mums į mokyklą reik. Vakar buvau , nieko gero neradau. Arkadijoj ir turguj kinietiškas šlamštas, net lenkų pardavėjos nerekomendavo pirkt.
thumbup.gif Atradom parduotuvę LEVETAN . Ten kiauliena ir paukštiena pigiau nei kituose centruose ir turguj

Iš lenkų kokybės tai Bartek, Antylopa tikrai gera vaikiškų batukų kokybė, bet aišku batukai ne iš pigiųjų. schmoll.gif Šiais batais prekiaujama prie Arkadijaus mėlyno pastato rūsyje.
Atsakyti
Sveikutes,aš vis skaitau ir konspektuoju kur kas pigiau ir kur kas randasi, nes pirmą katrą važiuosim į lenkus.

tai prašom nupasakoti kur ta LEVETAN parduotuvė ax.gif

Dar norėjau paklausti, gal ne visai į temą, o kur suwalkuose galima nebrangiai ir padoriai užkąsti.nes važiuojam su dukryte 7 metų, bijau kad pasibaidžius po parduotuves, ji pavargs, išalks, bus pikta paskui ir mums nervus gadins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele136 @ 2012 08 02, 21:27)
Sveikutes,aš vis skaitau ir konspektuoju kur kas pigiau ir kur kas randasi, nes pirmą katrą važiuosim į lenkus.

Dar norėjau paklausti, gal ne visai į temą, o kur suwalkuose galima nebrangiai ir padoriai užkąsti.nes važiuojam su dukryte 7 metų, bijau kad pasibaidžius po parduotuves, ji pavargs, išalks, bus pikta paskui ir mums nervus gadins lotuliukas.gif

TESCO (Suwalkuose) yra uzkandine, kai viska susidedi pats, po to tau pasveria ir susimoki. Kaina mesisko 100 gr patiekalo - 3,99 zloto.
Pirmame aukste yra vaistine - tikrai kainos geros 4u.gif Marsiecius (60 vnt) pirkome po 24,99 zloto. Prieš tai buvo akcija - tai 14,99 zloto mokejome uz ta pacia pakuote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 03 rugpjūčio 2012 - 09:19
QUOTE(vilnele136 @ 2012 08 02, 21:27)

Yra Mcdonaldas prieš Plazą. Plazoj 2aukšte yra picerija, yra greito maisto restoranas KFC. 3 aukšte yra vaikų žaidimų kambarys rolleyes.gif tik nežinau ar ten galima palikti, nes maniškis ten bijo eit doh.gif
Atsakyti
mwerginos o kaip ten su kainom Tesco , jei akcijinės prekės o neturi kortelės , kaip skaičiuoja ?
Atsakyti
Sorry, mergytės, atostogavau, tai nė neužsukau jums padėti  ax.gif
Jų yra ir ne vienas. Labai didelis, po stogu, kur daug kinų, yra Wilanowska 44, jis dirba kasdien net iki 20 ar 21 nuo 4 ryto. Čia galima net kinų maisto gėrybių pigiai gauti. Super daug jų parduotuvyčių. Tik anie nekalba jokia kita kalba kaip kinų. Tai eini, maždaug įsivaizduoji ką perki arba ne. Pvz.; aš nusipirkau lotoso riešutų ir iki šiol nesuprantu ką su jais veikti  lotuliukas.gif Labai gražiai atrodė.
Kitas turgus Bakalarska gatvėje. Nepamenu tiksliai numerio, bet, regis 11. Jis mažesnis, bet pilnas juodaodžių. Su jais reik atsargiai, nes įsiūlo net ir kai nereikia  doh.gif Bet man labiau šis turgus patiko, kai reik džinsų, dar lenkai sakė, kad neblogas turgus al. Zieleniecka 1, bet nebandžiau nuvažiuoti, tai negaliu nieko parašyti.
Geriau lt  mirksiukas.gif
Ten dauguma prekybos centrų dirba iki 21 - 22. Tesco visą parą. Jau rašiau kur rasti daug vienoj vietoj jų  mirksiukas.gif

Dėkui , dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ieškau galinčių pagelbėti ir parvežti iš Lenkijos vaistinės tepaliuką. Gaila, bet Lt jis išimtas iš prekiaujamų vaistų sąrašo. Esu pati iš Šiaulių, tai dėl tepaliuko mums per toli važiuoti. Labai laukiu galinčių pagelbėti į AŽ. Atsidėkosiu. 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, kur netoli sienos yra dekoratyvyniu augalu centrai, mane domina tujos smaragd

Atsakyti