QUOTE(moskito @ 2012 07 19, 16:03)
Labai prašau

duokite adresą Waršuvos turgaus
QUOTE(nvitkevi @ 2012 07 24, 04:57)
GAL GALIT PASAKYT KUR VARSUVOJ RANDASI TURGUS INTERNETE NERANDU
QUOTE(moskito @ 2012 07 24, 10:37)
Mičiko ---aū prašom pagelbėti
Labai prašau duokite adresą Waršuvos turgaus --- ir man
Sorry, mergytės, atostogavau, tai nė neužsukau jums padėti
Jų yra ir ne vienas. Labai didelis, po stogu, kur daug kinų, yra Wilanowska 44, jis dirba kasdien net iki 20 ar 21 nuo 4 ryto. Čia galima net kinų maisto gėrybių pigiai gauti. Super daug jų parduotuvyčių. Tik anie nekalba jokia kita kalba kaip kinų. Tai eini, maždaug įsivaizduoji ką perki arba ne. Pvz.; aš nusipirkau lotoso riešutų ir iki šiol nesuprantu ką su jais veikti

Labai gražiai atrodė.
Kitas turgus Bakalarska gatvėje. Nepamenu tiksliai numerio, bet, regis 11. Jis mažesnis, bet pilnas juodaodžių. Su jais reik atsargiai, nes įsiūlo net ir kai nereikia

Bet man labiau šis turgus patiko, kai reik džinsų, dar lenkai sakė, kad neblogas turgus al. Zieleniecka 1, bet nebandžiau nuvažiuoti, tai negaliu nieko parašyti.
QUOTE(Moonlightpoison @ 2012 07 20, 18:51)
Sveikos, norėjau pasiteirauti kokios dyzelino kainos Lenkijoje? Norim važiuot ir nežinom ar LT pilną baką piltis, ar geriau Lenkijoje.
Geriau lt
QUOTE(Jūja @ 2012 07 23, 12:29)
O gal kas gali pasakyti kokią nuorodėlę apie Varšuvos didžiuosius prekybos centrus, kur būtų pagrinde maistas ir prekės namams. Mums svarbu, kad jis dirbtų šeštadienį iki kokios 22 -23val., nes iki suvalkų Kauflando nebespėsim iš Varšuvos nulėkti
Ten dauguma prekybos centrų dirba iki 21 - 22. Tesco visą parą. Jau rašiau kur rasti daug vienoj vietoj jų