Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 29 tema

QUOTE(vilka11 @ 2012 08 12, 15:16)
Man tabletes patiko, pirkau pirma karta ir pirksiu vel thumbup.gif , na gal kartais reikia palaikyti ilgiau, negu raso, o ir panaudoti kelis kartus, tada efektas bus ? Man patiko, nezinau kaip jums. O del desrekiu, tai as moku skatyti lenkiskai, tai nesudaro problemos poaskaityti kas parasyta ant pakelio, be to kita karta jau zinai isbandyta rusi, o ir kartais pagal kaina galima spresti smile.gif

tabletės nepatiko blush2.gif , bet užtai WC w5 valiklis liuks
pas mane klozetas nusivalo liuksiškai , atrodo kaip naujas , po tablečių to nebuvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 08 12, 20:18)
tabletės nepatiko  blush2.gif , bet užtai WC  w5 valiklis liuks
pas mane klozetas nusivalo liuksiškai , atrodo kaip naujas , po tablečių to nebuvo  blush2.gif

Aciu, reiks nusipirkti ir WC gaivikli, kai su rekomendacija tai paprasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 08 11, 21:52)
Sveiki,

Nesumanykite apsistoti "viesbutyje" Maniowka esanciame Nowa Wies, apie 8 km nuo Suvalku.

Kambarys nudryztas, tai butu smulkmena,

Ne į temą, bet ką šitas žodis reiškia ? biggrin.gif

QUOTE(Vikciukee @ 2012 08 12, 14:47)
pagal ka ten perkat desreles pvz? as noreciau auksciausios rusies  bet kaip zinot kuri ten ji? blush2.gif  turguj bandem klaust bet nelabai ten ji suprato ko norim  biggrin.gif

Aš taip pat skaitau sudėtis gaminių.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 08 13, 11:10)
Ne į temą, bet ką šitas žodis reiškia ?  biggrin.gif

Kambarys seniai nemates remonto, stovi tarpusavyje nederantys belekokie baldai, net kedes nevienodos. Toks vaizdas kad nezinia is kur surankiota tai ko reikia. Kaip jau rasiau nakvynei tai butu smulkmena. Bet kai nevalytos grindys, nesvaru vonioje tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 08 13, 11:23)
Kambarys seniai nemates remonto, stovi tarpusavyje nederantys belekokie baldai, net kedes nevienodos. Toks vaizdas kad nezinia is kur surankiota tai ko reikia. Kaip jau rasiau nakvynei tai butu smulkmena. Bet kai nevalytos grindys, nesvaru vonioje tai  schmoll.gif

...bet kaip nustebau, nes kiek esame nakvoję Lenkijoje viešbučiuose ar pas privat žmones - visada pataikėme idealią tvarką ir švarą.Net keista g.gif g.gif g.gif , ko nepasakysi apie Ispaniją, Vengriją ir t.t.Visada girdavome Lenkijos švarumus thumbup.gif
Atsakyti
O nezinot 15d. veiks parduotuves Suwalkuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasute @ 2012 08 13, 14:32)
O nezinot 15d. veiks parduotuves Suwalkuose? g.gif

Lenkai švenčia taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2012 08 13, 11:54)
...bet kaip nustebau, nes kiek esame nakvoję Lenkijoje viešbučiuose ar pas privat žmones - visada pataikėme idealią tvarką ir švarą.

mes kiek kada PL kur nakvodavom, tai pries mokant pinigus VISUOMET ta kambari mums aprodydavo. Jei butu siukslynas ar dusas purvinas, tai net nebutum nakvoje, bet visad kambariai svarus buvo.
Atsakyti
gal kas galit patart nakvyne pakeliui i bialystoka
Atsakyti
Sveikos,o gal zinot kaipsuplaukiojanciom grindim?pigiau?kur?smile.gif
Atsakyti
Sestadieni zadam vaziuoti i Suvalkus pirkti televizoriaus. Pasiziurejom, kad ten pirkdami sutaupytume apie 1000 Lt lyginant su geriausia rasta kaina Lietuvoje. Tik iskilo klausimas ar galima atsiskaityti paprasta debetine kortele? Sorry jei jau buvo apie tai rasyta blush2.gif bet pirmam puslapyje tokios info neradau...
Atsakyti
sveiki keliauninkai smile.gif gal kas žinot, ar šeštadienį Suvalkuose dirbs turgus ir parduotuvės??? planuojam važiuoti ,bet gal po laisvos dienelės ten kaip nors kitaip susidėsto šventinės dienos?? 4u.gif
Atsakyti