Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

QUOTE(dymka @ 2012 06 21, 16:57)
o kaip cia ta skaitos panaudos sutartis,tai ji taip pat daroma per notara, ir tada galetume ir kreiptis del lengvatu

tokios smulkios sutartys galioja ir be notaro, nes jom neprivalomas registravimas.
Atsakyti
QUOTE(jautuke30 @ 2012 06 19, 02:12)
Mes irgi vėl sidurėm su nuomos paieškom ,nuo rugsėjo turim išikrautyt,nes pakele nuomą , nu bet nesuprantu ,ką galvoja ,kad nuomininkai bagoti ir iš gero gyvenimo nuomojasi.. verysad.gif  nuomotojai ne žmonės šiais laikais ..ir tik už tai ,kad mokėtu mokesčius ,ner ko dykai lobt iš mūsų varganu pinigėlių  verysad.gif

sutinku su jusu postu, pasmus panaši situacija, dar nekelia kainos, bet jau užsimena, kad kainos kyla, bet kaip reikia kažka paremontuoti tai vos ne ašaros.
tai kol dar kainos neužkėlėlm, tai su vyru ieškom kito, kad ant greičio netektu.
o šiaip nuomininkai, jai jums toks vargas, minusas gaunasi, tai gal parduokit? ar trumpalaikia nuoma užsiimkit ir vargo nebus.
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 06 21, 22:29)
<...>
o šiaip nuomininkai, jai jums toks vargas, minusas gaunasi, tai gal parduokit? ar trumpalaikia nuoma užsiimkit ir vargo nebus.

smile.gif o kaip manote, kodėl vis didesne dalis nuomuotojų būtent to ir imasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 06 21, 21:29)

nusisnekejot lotuliukas.gif . Nuomininkai, tai tie, kurie nuomojasi svetima turta(siuo atveju - jus), o nuomotojai - tai to turto savininkai (paprastai)
O jei jums tokia problema nuomotis buta, tai gal savo nusipirkit? Ko nesiperkat savo buto? Imkit paskola ir vargo nebus biggrin.gif Kame problema?
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 06 22, 11:43)
nusisnekejot  lotuliukas.gif . Nuomininkai, tai tie, kurie nuomojasi svetima turta(siuo atveju - jus), o nuomotojai - tai to turto savininkai (paprastai)
O jei jums tokia problema nuomotis buta, tai gal savo nusipirkit? Ko nesiperkat savo buto? Imkit paskola ir vargo nebus  biggrin.gif Kame problema?

o jetau galune netaip parasiau, tai turbut tragedija doh.gif kas nori tas suprato.
ta ir zadam daryti-pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikutė: 22 birželio 2012 - 12:42
QUOTE(Nikutė @ 2012 06 22, 12:40)
o jetau galune netaip parasiau, tai turbut tragedija doh.gif

siuo atveju, tai ne tragedija, o DIDZIULE klaida, nes sumaisyta galune reiskia 2 skirtingus zmones.
Papildyta:
QUOTE(Nikutė @ 2012 06 22, 12:40)

labai gerai. Pirkit, remontuokit, apstatykit. O jei gyvenimas pakryps kita linkme - isnuomokit SAVO buta, nupirkta uz SAVO pinigus, remontuota SAVO lesom, o tada ateikit i nuomotoju tema, paziuresim kaip tada kalbesit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 06 22, 13:40)

Kaip matau, jūs su vaikiuku - tai tik savas būstas, jei tik įmanoma.
Suprantu jaunus žmones, kurie dar nesukūrę šeimos, jiems imti paskolą nesinori, dar nežino, kur gyvens, su kuo, kokie poreikiai, taip pat studentai, taip pat poros be vaikų, kurios galbūt į tą butą tik pernakvoti grįžta. Bet šeimai su vaikais nuomotis? Tik kraštutiniu atveju (pvz, vieno iš tėvų darbas susijęs su periodišku gyv.vietos keitimu) arba tik turint labai gerą finansinę bazę (tie, kurie nenori vargti su nuosavais būstais, bet turi pakankamai pinigų išsiuomoti gerus variantus) ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 22 birželio 2012 - 13:39
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 06 22, 14:15)
siuo atveju, tai ne tragedija, o DIDZIULE klaida, nes sumaisyta galune reiskia 2 skirtingus zmones.
Papildyta:

labai gerai. Pirkit, remontuokit, apstatykit. O jei gyvenimas pakryps kita linkme - isnuomokit SAVO buta, nupirkta uz SAVO pinigus, remontuota SAVO lesom, o tada ateikit i nuomotoju tema, paziuresim kaip tada kalbesit  biggrin.gif

tai jai as sau pirksiu, tai tikrai jo nenuomosiu, jai pirksiu su mintim nuomoti, tai tikrai nedarysiu brangaus remonto ir geru baldu nestatysiu.
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 06 22, 14:40)
jai pirksiu su mintim nuomoti, tai tikrai nedarysiu brangaus remonto ir geru baldu nestatysiu.

Tokiu atveju, nuomosit tik už komunalines, o žiemą - visai už- dyka wink.gif Nes juk butas turi būti vertas savo kainos, ne už gražias akis, kaip čia kažkas rašė smile.gif
O kai tie pigūs baldai ir buitinė techika suluš po mėnesio, turėsti vėlgi, iš savo lėšų pikrti naujus ()o kas jums reiškia, nauja lova už 500 lt ir stalas už 400, na, dar skalbyklę pakeisti - taigi, piguva smile.gif ) . Ir toliau nuomoti tik už komunalines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 22 birželio 2012 - 13:45
tai jai as sau pirksiu, tai tikrai jo nenuomosiu, jai pirksiu su mintim nuomoti, tai tikrai nedarysiu brangaus remonto ir geru baldu nestatysiu.

nepazistu nei vieno zmogaus, kuris nuomojama buta butu pirkes su mintim ji nuomoti schmoll.gif Tiek as, tiek visi mano pazistami nuomotojai butus pirkosi sau ir negalvojo, kad teks kazkur kitur gyventi. Ir neparduodam savo butu, nes dar nera galutinai apsprestas savo gyvenimo vietos klausimas. Taip ir jum gali but. Niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif Tipo buta sau perkat, sau remontuojat, sau viska jame perkat, o kaip dar bus, tai tik gyvenimas parodys.
Atsakyti
jei turėčiau butą, kurį nuomočiau,man taip atrodo, kad geriau butas suremontuotas su gera technika (nereiškia, kad turi būt ultra nauja, tiesiog gerai veikianti ir taupi) ir už brangiau, nei butas bilekaip apstatytas ir papigiam, nes tada man bent jau atrodo didesnė rizika ant nekokių nuomininkų užsiraut g.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 06 20, 09:22)
*Šiaip aš visai nepiktai paklausiau, tik iš smalsumo 4u.gif Aš gyvenu su nuostata: viskas, kas kelia man nerimą ir gadina nervus - atsikratoma.

**o butą norisi išlaikyti, tuomet pasidarote remontą, jį užrakinate ir patys susimokate mokesčius.

*bet ne visi zmones tikri, kad jau tikrai negris ten gyvent. As - tikrai nezinau. Yra tokia galimybe (ir noras, tik dabar salygu nera), kad kada nors grisiu i savo buta. O ji parduot, kad paskui vel ieskot kito nesinori, nes mano butas tikrai labai geroj miesto daly ir geroj galtvej. O ir gali but, kad dabar savo 1k. buta pardavus po keliu metu net bendrabuty kambario neipirksiu.
**jei zmones turi pinigu, tai taip ir daro, bet man ziema iki 300Lt sumoket yra daug.
Bet jei buciau pries pradedama nuomot zinojus kas manes laukia, tikrai buciau pardavus ir buta, ir ispardavus kas jame. Tikrai, ir nuostoliu, ir nervu but maziau kainave, bet yra kaip yra. Butas dabar jau suniokotoas, tai jame jau neliko ko gailet.
Papildyta:

lotuliukas.gif cia dauguma taip galvojo lotuliukas.gif
manot as pirkau buta, kad ji isnuomociau? Ne. Niekad nemaniau, kad kazkur issikraustysiu. O kiek jus pazistat tokiu turtingu zmoniu, kurie isgalejo nupirkti buta specialiai tam, kad ji isnuomotu? Man smalsu,nes as tai nepazistu tokiu visiskai.
Atsakyti